| Kalla a întrebat:

De ce ateii fac propaganda impotriva crestinilor? Stati in banca vostra si lasati lumea in pace! Trebuie sa convingeti mereu lumea ca voi stiti adevarul nu? Crestinul spune:tu faci cea ce vrei,daca eu am dreptate tu mergi in iad, asta e.Asta este responsabilitatea voastra.Ateul zice:Bai nu crede cre(s)tinule in mos craciun Dumnezeu ca nu exista,doar aberezi prostule! Ramai prost,esti nebun de legat! Credinta ta e de nebuni!

Daca noi crestinii gresim,este responsabilitatea noastra, nu a voastra.Nu sunteti parintii nostri sau nu mai stiu eu ce ca sa ne spuneti cum sa fim si la ce sa credem. Spuneti intr-una ca cica suntem indoctrinati dar poate ca asa am ales unii si poate asa ne place! Poate altora le place caldura si iubirea oferita de Dumnezeu.Sunteti doar niste propagandisti cu pozele voastre anti-crestine.Macar noi avem un loc special amenajat.Cine vrea sa fie "indoctrinat" sa vina la biserica.De voi e plin internetul unde umpleti mintea copiilor crestini ca sa fie de partea vostra si sa nu mai creada in Dumnezeu.

60 răspunsuri:
| Kalla explică (pentru Hombre):

Problem? smug

| Polonic1 a răspuns:

Nu ai cum sa alegi sa fii indoctrinat.

| Polonic1 a răspuns:

T/A e pistol cu apa la comedie pe langa ce iti ofera categoria RELIGIE.

| RAY a răspuns (pentru Kalla):

Cum esti crestina daca atat nu sti, adica chiar esti culmea isus se trage dintr-un rege care a domnit istraelu peste tot se pomeneste de el cine e?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kalla? nu te mania.mania intuneca judecata si inima.iar hristos doar iubeste si iarta.nu e normal sa intalegem si noi ca de unde nu e; Dumnezeu nu cere? deci tu? de ce ai pretentii? ti-ai facut datoria.e deajuns.lasa duhul sa lucreze in mintile lor. voia Domnului se va face.amin.

| Kalla explică (pentru anonim_4396):

Tu stii mereu cum sa ma calmezi nu-i asa? puppy dog eyes

| ErrorFound a răspuns:

Noi incercam doar s-o oprim pe EmaS si acolitii ei care vor sa ne indoctrineze pe noi. big grin

| Dandanache a răspuns (pentru Kalla):

Horoscopul are acoperire biblica? laughing Pubertatea strikes again! laughing Ia intreba la Biserica cat de crestineasca este astrologia.

| kira30 a răspuns (pentru 22SWAG22):

De unde sti ca nu Dumnezeu a facut beg bengul?

| Kalla explică (pentru ErrorFound):

Saraca! Aveti mereu ceva cu ea.

| ErrorFound a răspuns (pentru Kalla):

Pai incearca sa ne faca sa credem. big grin
Ea si ai ei sunt de vina ca facem ceea ce facem. big grin

| robby212 a răspuns (pentru Mădă0611):

"iar martorii lui iehova sunt crestini"

Noi suntem crestini! Ei sunt niste secte, au alte idealuri. Poate tot un fel de crestini, dar nu in adevaratul sesns al cuvantului! La ei nu se face Liturghie, Sf. Impartasanie (la chestia asta sa nu ne credeti si voi ca paganii, ca suntem criminali) si multe altele.Ei sunt alta speta.Nu ne confunda cu ei.

| Kalla explică (pentru ErrorFound):

Dar voi nu trebuie sa continuati! Daca sunteti mai inteligenti va vedeti de treaba vostra.

| ErrorFound a răspuns (pentru Polonic1):

Ce e ma T/A? big grin

| robby212 a răspuns (pentru ErrorFound):

Nu va indocrineaza nimeni.Noi vrem sa va aratam adevarul, sa va dovedim ca exista Dumnezeu! Dar, problema cea mai mare este ca nu vreti sa credeti, nu ca nu va putem dovedii.

| NameoftheCentury a răspuns (pentru RAY):

Tu ai grave probleme la varsta ta...

| robby212 a răspuns (pentru sublime89):

Cred ca este valabil pentru toti crestinii.
Parca nu credeai, acum esti si tu cu Iadul? Auzi la el, se crede ateu, dar crede in Iad...pfff

| robby212 a răspuns:

Salut!

Din lipsa de ocupatie, zic eu.

Voiam sa iti scriu pa-pa (ca Noname sau Legiuitoarea) dar devine enervant!
Te salut!

| RAY a răspuns (pentru robby212):

.Noi vrem sa va aratam adevarul, sa va dovedim ca exista Dumnezeu! Dar, problema cea mai mare este ca nu vreti sa credeti, nu ca nu va putem dovedii.

1 intrebat isus ce e adevarul nu a stiut sa raspunda banuiesc ca tu stii mai bine ca isus ce e adevarul?
2 nimeni nu va opreste sa dovediti ca exista dumnezeu in nici un caz ateii, dar vrem dovezi stiintifice nu prin biblie si asa zis minuni, daca poti demonstra ca dumnezeu exista in mod clar ca te vom crede, nu e vb ca nu vrem sa credem si ca nu avem de ce sa credem

dovedestemi mie personal prin metoda stiintifica ca exista zeul tau si te voi crede nici tu nu crezi in mii de zeii exact cum nici eu nu cred in al tau, daca ai fi sincer ai observa ca si tu esti ateu

| sublime89 a răspuns (pentru Mădă0611):

Aha, deci sa le toleram existenta pe aici doar ca sa avem cu cine sa ne jucam, asa-i?hee hee

| Mădă0611 a răspuns (pentru sublime89):

hee hee

| sublime89 a răspuns (pentru robby212):

E o expresie omule laughing

| robby212 a răspuns (pentru RAY):

Cine a intrebat pe DOMNUL DOMNILOR, IMPARATUL IMPARATILOR care este adevarul? Cum sa nu stie? El este CALEA, ADEVARUL SI VIATA!

Stintific? Am vrut sa iti dovedesc prin minuni DUMNEZEIESTI, dar nu vreti, nici unul nu vrea.
Am incercat... Apropo, ia zi, cu ce dovezi "stintifice" trebuie sa iti dovedesc?
Apropo, hai dovedeste-mi tu ca exista dragoste..."stintific".
Vreau sa vad cum imi dovedesti ca exista dragoste, iubire, sentimente...

| robby212 a răspuns (pentru sublime89):

Nu am citit tot si am inteles altceva.Dar expresia nu este prea buna.
Nu era cumva, o sa iti fac viata un calvar sau un cosmar?

Numai bine, Doamne ajuta!

Pai nu a stiut cand a fost intrebat de pilat
si eu pot dovedi existenta lui zeus prin minuni zeiesti
dragostea este produsul chimicalelor din creier, cum de stiu de asta, pai cand iubim nivelu de dopamina creste in creier, daca injectam pe cineva cu cocaina se obtine acelasi rezultat, daca negi asta negi miile de operati facute pe creier

Bonus dragostea nu ar dovedi ca exista zeul tau, zeita asocitata cu iubirea e afroditha nu iahve

| ChrisNemo a răspuns:

Kalla, sa stii ca nu toti crestini sunt ca si tine.Nu ma pot numii "ateist" dar nici "crestin" in nici un caz, dar din ce am observat, in afara de societatea in care traim si convietuim, pana si aici pe TPU, sunt extrem de multe persoane care au numai cuvinte de rau asupra ateilor si asupra credintei lor inexistente.

| robby212 a răspuns (pentru RAY):

Pot nega miile de operatii facute pe creier.Cu usurinta pot nega tot, sti de ce? Chiar daca stiu ca asa este...fac si eu ca ateii.Chiar daca poti dovedii, nu vreau sa cred.
E vreo problema? Nu cred.

Nu,nu e nici o problema se vede ca esti inchis la minte

Răspuns utilizator avertizat