| Maxim96 a întrebat:

De ce ateii socot pe credinciosi ca fiind niste oameni inapoiati, retardati mintal si fara logica?
De ce-L defaimati pe Cel care ne iubeste atat de mult?
Poate sa ne iubeasca cineva mai mult decat Dumnezeu?
Noi astea pentru Dumnezeu facem.Hristos a spus ca vom fi defaimati si urati pentru Numele Lui.El este cu noi pana la sfarsitul veacului, dupa cum a fagaduit si nu ne va lasa sa cadem.Chiar nu vom tacea si nu vom lasa sa-L batjocoriti cu cuvintele voastre pre Cel preaslavit.
"Cel ce crede în Fiul are viaţă veşnică, iar cine nu ascultă de Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el."Cu noi este Dumnezeu!

62 răspunsuri:
| Maxim96 explică (pentru ErrorFound):

Am de trecut intai prin viata acesta, dupa aceea Hristos mi-a promis sa ma i-a ca acolo unde este El sa fiu si eu.
Iisus Hristos ne iubeste pe toti!

| Maxim96 explică (pentru 22SWAG22):

Nu,El e Mantuitorul, Salvatorul si Dumnezeul meu.
El ne iubeste pe toti!

| Aiwendil a răspuns:

Pentru ei nu pot accepta ca noi crestinii ca poate sa existe ceva si fara sa arati dovezi.Cum e aerul.Nu-l vezi, dar stii ca exista asa e si cu Dumnezeu.
Nu.Nu cred ca poate cineva sa ne iubesca mai mult decat Dumnezeu impreuna cu cele 9 cete ceresti, sfinti, spirite bune.
Am citit comentariile si va spun sa-l lasati in pace.Si daca ar fi gay, ce? Mare chestie. Dumnezeu nu-i pasa ce orientare avem pentru ca el nu are gen.
ErrorFound te credeam mai cu cap si intelegator.Ce s-a intampalat cu tine?

| Maxim96 explică (pentru Aiwendil):

Chiar daca am aceasta tendinta, nu o sa accept si o sa ma ajute Dumnezeu sa ma schimb!
Doamne ajuta!

| Maxim96 explică (pentru ßirGagaWelch):

Crede cum vrei, nu-mi pasa! Slavit sa fie Dumnezeu!
Doamne ajuta!

| Aiwendil a răspuns (pentru Maxim96):

Ti-am zis Dumnezeu nu-i pasa ca esti gay, ca ai parul lung ca baiat sau ca ai par scurt ca fata, ca esti chinez sau negru sau scud.El nu discrimeaza.Noi oamenii suntem cei care discriminam!

| Nucreeed a răspuns:

Am si eu o intrebare.Cine te'a adus in starea asta? De ce esti atat de dependent de dumnezeu? Faptul ca esti gay te'a apropiat mai mult de dumnezeu? Sa zicem ca el te'a creat.Nu crezi ca e vina lui ca te'a creat asa? Normal ca nu. Pupa'l in c*r pana i'l inrosesti, ca numai asta stii sa faci.

| 22SWAG22 a răspuns (pentru Maxim96):

Da Isus te iubeste, in gura...

Răspuns utilizator avertizat
| RisenLight a răspuns (pentru ErrorFound):

Chiar de la orice cuvant care il scot ai facut analogie. laughing Wow ce important is (da da stiu ca e gluma ) thumbs up laughing

| Maxim96 explică (pentru 22SWAG22):

Nu vorbi prostii! Cum indraznesti?

| sublime89 a răspuns (pentru Maxim96):

Crezi ca dau eu 2 bani pe citate din biblie? laughing aia au putut scrie orice aiureala le-a trecut prin cap, si apoi sa zica ca e cuvantul domnului. Da-mi un motiv sa le cred aberatiile. Si nu, stai linistit, n-o sa ne vedem noi niciodata. Mai ales dupa ce o sa murim laughing

| ErrorFound a răspuns (pentru Maxim96):

Cah...pe mine sper ca nu. Daca iubeste cum iubesti si tu incepe sa-mi fie frica.

| Maxim96 explică (pentru sublime89):

E Cuvantul lui Dumnezeu lasat oamenilor spre marturie.O sa ne vedem in ziua cea de apoi cand va veni pentru a doua oara Iisus Hristos.

| Maxim96 explică (pentru ErrorFound):

Nu are de ce sa-ti fie frica!happy

Deci cuvantul domnului e gresit? ce zeu mai avem laughing Ah da, cand va cobori de pe un nor...

Da va veni Ziua Domnului.Va fi zi de dumineca.

Poate o sa fie chiar saptamana asta. Can't wait.

Nu! Nu s-au implinit inca semnele vremurilorhappy

Altii zic ca deja se vad semnele.

Care semne ai tu in vedere?

NOname
| NOname a răspuns:

Încă o porţie de victimizări, ameninţări şi aroganţe?
Dacă ai veni cu ceva inteligent şi neridicol, n-ai fi tu, nu?

| Lizzu a răspuns (pentru 22SWAG22):

Mai, e un copil, nu-i vorbiti asa.
Sunteti prea duri.
Asta crede el ca e bine acum, poate mai tarziu o sa-si dea seama ce e mai important.
El nu v-a jignit, pe bune acum...

| 22SWAG22 a răspuns (pentru Lizzu):

Nu m-a jignit?laughing)
'' Ne vedem in ziua de apoi cand o sa plangi''
'' Cum adica? Daca sfintii( adica el) merita bucuria vesnica, pacatosii nu merita iadul?''

| Lizzu a răspuns (pentru 22SWAG22):

Da,dar nu cu cuvinte asa grele cum scrieti voi...
Da, nici eu nu sunt de acord cu gandirea lui si cu credintele lui prea oarbe in ceva, dar putem discuta unii cu altii si fara cuvinte asa urate.
Nu costa nimic.

Nu eu, altii. Spun ca vad deja semnele pentru ca sunt razboaie si calamitati sau lucruri rele in general.

| CapitanPufuletee a răspuns:

Te sustin 100%

| CapitanPufuletee a răspuns (pentru sublime89):

Nu e adevarat.:-) tot ce scrie in Cuvant se va intamla: cipuri cu semnul fiarei si nu numai ca ne spune asta ne spun si unde: in mana dreapta sau pe frunte, cand va veni Apocalipsa oamenii se vor ascunde in buncare, deja marii oamni de afaceri isi construiesc, criza, foamete, razboi. Dar putem sa dovedim! Masoni, illuministii! Exista! Impotriva cui lupta? nu a crestinilor, ci a lui Dumnezeu(bine..si a noastra pentru ca il aparam pe Dumnezeu)! Existenta lor nu o puteti nega, si nici existenta oponentului, a cui lupta impotriva! lupta se da intre ei si Dumnezeu, nu poate exista unul fara celalat, bine nfara rau, principiul yng si yang.

| CapitanPufuletee a răspuns:

.:-) tot ce scrie in Cuvant se va intamla: cipuri cu semnul fiarei si nu numai ca ne spune asta ne spun si unde: in mana dreapta sau pe frunte, cand va veni Apocalipsa oamenii se vor ascunde in buncare, deja marii oameni de afaceri isi construiesc, criza, foamete, razboi. Dar putem sa dovedim! Masoni, illuministii! Exista! Impotriva cui lupta? nu a crestinilor, ci a lui Dumnezeu(bine..si a noastra pentru ca il aparam pe Dumnezeu)! Existenta lor nu o puteti nega, si nici existenta oponentului, impotriva cui lupta! lupta se da intre ei si Dumnezeu, nu poate exista unul fara celalat, bine fara rau, principiul yin si yang.

| Athée a răspuns:

Daca ar exista acest Dumnezeu in care se increde atat de multa lume, ma indoiesc ca ar fi atat de mandru, incat sa te alunge intr-un colt al iadului daca nu mergi la biserica, sau ai o alta viziune asupra lumii. Nu cred ca ar fi ceva de genul: " Crezi in mine si preaslaveste-ma sclavule, sau te-ai dus dracu! "
Eu nu iti batjocoresc Dumnezeul, fiecare avem dreptul sa credeam in ceva. Eu cred in extraterestrii, si intr-o putere Divina, cu totul necunoscuta, si neaflata! " INCEPUTUL ". Insa uite aici toate argumentele mele pentru care batjocoresc " credinciosii " gen preotii, sau unii oameni ( nu toti ) : http://netjret.wordpress.com/2013/07/05/agartha-romania/
Nu incerc sa jignesc, incerc doar sa imi exprim punctul de vedere.