Am de trecut intai prin viata acesta, dupa aceea Hristos mi-a promis sa ma i-a ca acolo unde este El sa fiu si eu.
Iisus Hristos ne iubeste pe toti!
Pentru ei nu pot accepta ca noi crestinii ca poate sa existe ceva si fara sa arati dovezi.Cum e aerul.Nu-l vezi, dar stii ca exista asa e si cu Dumnezeu.
Nu.Nu cred ca poate cineva sa ne iubesca mai mult decat Dumnezeu impreuna cu cele 9 cete ceresti, sfinti, spirite bune.
Am citit comentariile si va spun sa-l lasati in pace.Si daca ar fi gay, ce? Mare chestie. Dumnezeu nu-i pasa ce orientare avem pentru ca el nu are gen.
ErrorFound te credeam mai cu cap si intelegator.Ce s-a intampalat cu tine?
Crede cum vrei, nu-mi pasa! Slavit sa fie Dumnezeu!
Doamne ajuta!
Am si eu o intrebare.Cine te'a adus in starea asta? De ce esti atat de dependent de dumnezeu? Faptul ca esti gay te'a apropiat mai mult de dumnezeu? Sa zicem ca el te'a creat.Nu crezi ca e vina lui ca te'a creat asa? Normal ca nu. Pupa'l in c*r pana i'l inrosesti, ca numai asta stii sa faci.
Chiar de la orice cuvant care il scot ai facut analogie. Wow ce important is (da da stiu ca e gluma )
Cah...pe mine sper ca nu. Daca iubeste cum iubesti si tu incepe sa-mi fie frica.
Încă o porţie de victimizări, ameninţări şi aroganţe?
Dacă ai veni cu ceva inteligent şi neridicol, n-ai fi tu, nu?
Nu e adevarat.:-) tot ce scrie in Cuvant se va intamla: cipuri cu semnul fiarei si nu numai ca ne spune asta ne spun si unde: in mana dreapta sau pe frunte, cand va veni Apocalipsa oamenii se vor ascunde in buncare, deja marii oamni de afaceri isi construiesc, criza, foamete, razboi. Dar putem sa dovedim! Masoni, illuministii! Exista! Impotriva cui lupta? nu a crestinilor, ci a lui Dumnezeu(bine..si a noastra pentru ca il aparam pe Dumnezeu)! Existenta lor nu o puteti nega, si nici existenta oponentului, a cui lupta impotriva! lupta se da intre ei si Dumnezeu, nu poate exista unul fara celalat, bine nfara rau, principiul yng si yang.
.:-) tot ce scrie in Cuvant se va intamla: cipuri cu semnul fiarei si nu numai ca ne spune asta ne spun si unde: in mana dreapta sau pe frunte, cand va veni Apocalipsa oamenii se vor ascunde in buncare, deja marii oameni de afaceri isi construiesc, criza, foamete, razboi. Dar putem sa dovedim! Masoni, illuministii! Exista! Impotriva cui lupta? nu a crestinilor, ci a lui Dumnezeu(bine..si a noastra pentru ca il aparam pe Dumnezeu)! Existenta lor nu o puteti nega, si nici existenta oponentului, impotriva cui lupta! lupta se da intre ei si Dumnezeu, nu poate exista unul fara celalat, bine fara rau, principiul yin si yang.
Daca ar exista acest Dumnezeu in care se increde atat de multa lume, ma indoiesc ca ar fi atat de mandru, incat sa te alunge intr-un colt al iadului daca nu mergi la biserica, sau ai o alta viziune asupra lumii. Nu cred ca ar fi ceva de genul: " Crezi in mine si preaslaveste-ma sclavule, sau te-ai dus dracu! "
Eu nu iti batjocoresc Dumnezeul, fiecare avem dreptul sa credeam in ceva. Eu cred in extraterestrii, si intr-o putere Divina, cu totul necunoscuta, si neaflata! " INCEPUTUL ". Insa uite aici toate argumentele mele pentru care batjocoresc " credinciosii " gen preotii, sau unii oameni ( nu toti ) : http://netjret.wordpress.com/2013/07/05/agartha-romania/
Nu incerc sa jignesc, incerc doar sa imi exprim punctul de vedere.