Prostia si naivitatea umana sunt de vina.
Eu as merge mai departe cu intrebarea si as mai adauga.
"Minuni medicale" au tot aparut chipurile. Oameni vindecati de cancer, diverse boli ascunse, infectii etc., dar nu a vazut nimeni un om amputat care sa se vindece vreodata. De ce unui om care nu are o mana sau un picior nu i-a crescut vreodata membrul la loc?
Din pricina indoctrinarii infantile...de mici copiilor le este insuflata increderea in Dumnezeu si in faptele bune,fara cusur,indiscutabile pe care acesta le infaptuieste; deci Dumnezeu=bine iar rau=oricine altcineva...cei care gandesc precum ai precizat mai sus sunt doar oameni fara coloana vertebrala, fara propria gandire care inca mai cred ca o biata pisica care s-a nascut neagra poate aduce ghinion, oameni a caror viata este condusa de altii(popi in cazul asta), e de inteles ca acestia se complac cu situatia iar oamenii slabi intotdeauna coalizeaza cu multimea sau cu cel mai peternic, Dumnezeu in cazul asta..deci cum sa dea vina pe dumnezeu poate ii face ceva! Cam asta cred ca este treaba bafta
De unde stii daca multi sau putini, tii tu evidenta? Multi cati, imi dai in procente?
Ti se pare. Fa o analiza mai obiectiva si ai sa vezi de ce. Afirmatia ta e total eronata. Dar poate te prinzi singur de ce, fara sa-ti explic eu.
Este bine sa te rogi ca medicii sa nu greseasca diagnosticul cum se intampla de obicei.