anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce avem 46 de cromozoni?

de ce toate primatele au 48?
simplu o perechie de cromozoni au format un singur cromozon care cromozon e inactiv asta e dovedit http://www.youtube.com/watch?v=kp5i0_6PlrU

intrebarea e de ce ne copiem stramosi ce nu putem explica imediat bagam explicatia supranaturala?
ne caracteriziaza explicatia asta - Dumnezeu a fost întotdeauna expresia necunoașterii umane. Când oamenii nu știau ce e trăznetul, au spus că Zeus sau Thor (dependent de geografie) provoacă trăznetele. Când nu știam că cerul nu e solid, credeam că cerul e „o tărie". Până să știm cum apar cutremurele (plăcile tectonice) credeam că zeii sunt furioși. Acum, Dumnezeu a ajuns să fie pus cel mult la originea universului pentru că nu știm exact ce a fost înainte de formarea universului, dar dacă istoria e un indicator, vor fi tot mai mici golurile în care va fi loc pentru Dumnezeu.

4 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Face parte din plan. wink, wink.

| Inferno a răspuns:

Bravo,de mult caut o sursa ca in care sa spuna treaba asta pentru ca am mai avut anumite discutii cu crestinii si mi-au cerut sursa, acum am si o sursa. Bine ca cineva s-a gandit sa faca lumina.

| RAY a răspuns (pentru Inferno):

Prin ratiune putem explica orice lucru

| Inferno a răspuns (pentru RAY):

Corect.