Eu cred în Dumnezeu de câte ori m-am rugat la el pare sa fi mers. teoria mea e următoarea dacă exista atunci cine și unde zice ca nu a creat universul folosind știința? mergi în trecut și arată le blițul de la camera sau fă-le o poza nu vor știi cum sa explice și o s-o numească magie pe când noi știm sigur ca nu e asa. big bang ul a fost real ba chiar avem și poza cu radiația emisa de explozie https://www.britannica.com/science/cosmic-microwave-background
The theist has to accept:
Supernatural spiritual beings can exist.
Spiritual beings can exist eternally without cause.
Spiritual beings can create new matter and energy from nothing.
Spiritual beings can exist outside of space and time.
Spiritual beings can store, retrieve, and creatively process information.
Spiritual beings are constantly learning, or are able to somehow have knowledge without ever being educated.
Spiritual beings have needs or emotions that lead them to create things.
Amice, problema ta isi va gasi rezolvarea doar atunci cand vei gandi cu inima, nu cu creierul. Esti destul de sarac in ceea ce priveste informatia, iar gandirea ta este cea mai liniara posibil.
Un mare om a spus odata ceva foarte intelept:
"I don't always mock religions...but when I do, I DON'T GIVE A (F)UCK IF PEOPLE GET OFFENDED ABOUT IT"
Amin!
Ca sa crezi in divinitate, ai nevoie se un mic impuls de la el. Apare ca o scanteie. Când se produce impulsul, dacă suntem suficient de receptivi, îl putem simti și asta e punctul de plecare. Mai departe lucrurile decurg din munca conștientă a omului, împreuna cu munca divinității.
Crearea și organizarea Universului este explicata in Cabala ebraica, intr-un mod simbolic.
Omule ti am mai explicat ceva candva,ca indiferent de ce dovada isi aduc tu tot vrei in convingerea ta,indiferent de ce ti as spune, chiar tu mi ai spus asta, ca scopul tau este doar indoctrinarea mea sau a altora iar ceea ce isi spun nu isi pasa, esti dogmatic, limitat, asa ca e pierdere de timp a vorbi cu un crestin
Bossa100000 întreabă: