Dar nu am vrut sa moara pentru mine, tot am o viata de rahat, deci "moartea" lui a fost cam degeaba, inutila.
Incearca sa o schimbi. Nu pune niciodata la indoiala puterea mintii.
Fiindca mantuirea ca si moartea este individuala. Suntem entitati individuale chiar si in cazul a doi gemeni lipiti de aceia Hristos se adreseaza INDIVIDUAL (relatie personala) omului.
Ioan 15:15 - "Nu vă mai numesc sclavi, pentru că sclavul nu știe ce face stăpânul lui, ci v‑am numit prieteni, pentru că v‑am făcut cunoscut tot ceea ce am auzit de la Tatăl Meu."
Vorba vine ca o cred; se straduiesc sa o creada. Este un mod in care isi prezinta marfa, ideologia, am observat ca asta o spun celor pe care incearca sa ii convinga; daca vorbesti cu un pocait despre asta, observi ca are o relatie pur teoretica cu Dumnezeu.
Pocaitii au o relatie personala cu banii,vezi tu sectele pocaiesti sunt piramide economice,adica esti platit pe cati membri aduci si astfel esti vazut mai bine si castigi din ceea ce cotiseaza ei,propaganda online, pliante,toate astea pentru ce, se prezinta ca fiind crestini niciodata pocaiti,se prezinta celor catolici,ortodoxi,profita de oameni saraci,necajiti,in suferinta, invata cum sa manipuleze emotional oameni, spala oameni pe creier, iti baga in cap tot felul de idei, alti sunt cu satana noi suntem sfinti, practic scopul lor este propaganda nu ai ce vori cu ei, nu inteleg ce cauta intr o tara crestina pocaiti, scopul e manipularea
Viața nu este ușoară; nici a Mântuitorului nu a fost ușoară. Dar chiar și Domnul Hristos a avut nevoie să aibă o relație cu Tatăl ceresc; cu cât mai mult noi.
Este timpul ca să aducem la tăcere sentimentele negative, resentimentele, și să lăsăm rațiunea să ne conducă și să își spună cuvântul. Destul cu sentimentele! Nu ele trebuie să ne conducă în viață.
EU sunt Păstorul cel bun...El își cheamă oile pe nume...și oile merg după EL, pentru că îi cunosc glasul..Eu îmi cunosc oile mele și ele mă cunosc pe mine, așa cum mă cunoaște pe mine tatăl și cum cunosc Eu pe Tatăl.Și Eu îmi dau viața pentru oile mele-spune Mântuitorul în Ioan 15
Din aceasta religie propovaduita de Isus? minciuni, iisus nu a facut nici o religie, au fost nascute religia ortodoxa si altele ca aceasta religie = habar nu ai de istorie, ortodoxia a aparut dupa mare despartire a crestinismului, da parca iisus spunea sa nu iti judeci aproapele sectantule, De fapt stii ce, eu cred ca religia penticostala e cea mai corecta = unde scrie in biblie asa ceva
in fine nu ai raspuns nimic