| PorumbRodica1965 a întrebat:

De ce credeti ca azi marea majoritate a oamenilor (In special tinerii ), nu cred in existenta lui Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| milan9 a răspuns:

Multi oameni se lasa antrenati de un egoism care ii face sa deteste recunostinta, datoriile morale, recunoasterea existentei Divinitatii...

75 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns (pentru Mădă0611):

Da fiule, voi stiti de stiinta', analfabeti cu bacul platit, las-o mai bine cum a cazut!
Ajunge si tu tatic apoi sa vorbesti despre lucruri la care nici sa visezi nu esti in stare.
Ca-mi pierd vremea, asta este evident, parca vad ca dupa 40 de ani o sa te duci sa te rogi smerit sa nu uiti si bruma de care te falesti! Succes, fiule!
Oricum in lumea voastra te vei simti o vreme bine, apoi te obisnuiesti!

| 4b a răspuns:

"De foarte mult timp nutresc dorinţa nesfântă de a invita câţiva atei la cină, să îi servesc cu cele mai rafinate feluri de mâncare, iar după ce termină de mâncat să-i întreb: "Care este părerea dumneavoastră: Există un bucătar?"winking

| Mădă0611 a răspuns (pentru oprescudorin11):

laughing altceva in afara de bac platit nu ai de spus, tu si inCA CAtiva inteligenti bosorogi de pe aici, de fapt nu stii altceva. Vezi ca pc-ul inseamna stiinta, netul la fel, frigiderul, aragazul, chibriturile, benzina/motorina (astea daca ai sti ce sunt, ai tacea), si multe altele, ai bun simt si renunta la ele, pana si hartia inseamna stiinta, si aici ma refer la aia pe care au pus oamenii basmele.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru Mădă0611):

As avea multe de spus, dar nu fac romane aici. Dar va spun doar ca afara de 'degetele ' de la mana altceva nu e m, ai important pentru voi neancrezatorii. E libertatea voastra, nu am timp sa-ti spun mai multe. Daca esti om de stiinta : cerceteaza mai departe, povesteste-mi si mie!
Merci.

| usuk a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Lasa-ma sa ghicesc, aprofundau teoria relativitati? nu, stai; discutau despre gaurile negre si multivers..sau oare..creeau telescopul cu oglinda-idee ce mai apoi a fost "preluata" evident, de newton
este destul de clar, ei toti stiau despre acestea dar chiar si asa, au ales sa creada intr-o divinitate lipsita de sens, nejusta si necistita
si evident, vei considera raspunsul meu mai mult decat profanator, asta, deoarece tu nu te-ai oprit din a "empatiza" cu zeul tau si probabil te simti chiar jignita(cu toate ca eu unul nu te-am jignit in nici un fel) din simplul fapt ca l-am jignit pe zeul tau(cel cu care tu empatizezi) care, daca stai sa-l analizezi, chiar asa este, un zeu nedrept

| Mădă0611 a răspuns:

@keηu
Vai, ce oameni frustrati. rolling on the floor M-am uitat la voturile date de tine, te sfatuiesc sa iti faci un control psihiatric, psihologic e pentru probleme minore. Si, ai citit toate cele aprox 11 mii de raspunsuri, a? puppy dog eyes

| PorumbRodica1965 explică (pentru usuk):

Zeul meu, te-a creat si pe tine, lui ii datorezi viata, desigur este greu de recunoscut, decat sa aclami pe cine iti da un dar pretios, mai bine ii facibucurie dusmanului sau. Ce sa facem, nu suntem la fel, fiecare cu simtamintele lui.

| usuk a răspuns (pentru PorumbRodica1965):

Mama mea e zeul tau? cum adica "m-a creat"? am incredere ca nu vei veni sa-mi indrugi teoria creationista;
daca vei dori acest lucru, nu te mai sinchisi, o stiu si evident, nu o cred; ba mai mult, mi se pare o aberatie, atat teoria cat si felul de gandire a oamenilor ce cred in aceasta
te rog, fa-ti un serviciu si pune mana pe o carte de biologie sau, daca iti este greu sa citesti(se mai intampla) du-te pe site-ul "youtube.com" si scrie acolo sus "Evolutia Omului Pe Intelesul Tuturor"; clipul dureza 9 minute si 56 secunde si e tradus in romana; mie mi-a luat 1 an si jumatate sa citesc biblia, oare ar fi prea mult pentru tine 9 minute si 56 secunde pentru a viziona un simplu documentar?

http://www. youtube.com/watch? v=AKZ48uXOQz0

| PorumbRodica1965 explică (pentru usuk):

Bine, multam pentru raspuns. Adevarul este pentru cine il cauta, si i-l atrage Dumnezeu. Nu oricui ii este dat. Numai bine.

| PorumbRodica1965 explică (pentru 4b):

Da invita, si-ti vor multumi de masa, caci de Dumnezeu nu au timp, 2Corinteni 4:3, 4, 5.Si de fapt multi cred in existenta lui Dumnezeu, dar se ascund, ca si prietenul lor Satan, care nu a stat in adevar, a preferat minciuna, egoismul, ura, calomnia.

| milan9 a răspuns:

Ma simt flatat, m-ai luat prin surprindere happy happy Multumesc pentru funda...

| PorumbRodica1965 explică (pentru milan9):

Pai, scumpule, ce este drept este. Cu placere si consideratie.

| RalucaPuca a răspuns:

Pentru ca isi folosesc mintea.

| PorumbRodica1965 explică (pentru RalucaPuca):

Da isi folosesc mintea, dar cum? Uite ce rezultat al mintii este in jurul nostru. Ce crezi asa a vrut Dumnezeu sa fie viata noastra si a intregii omeniri?

| Xena20 a răspuns:

Pt că nu au avut nicio pb în viața lor și nu au fost jnevoiți să se roage. Si pe de altă parte s-ar putea sa fie și pentru că observa faptul că religiile organizate sunt politica de fapt, observa spălarea pe creier făcută de biserica, implicarea bisericii în politică etc, și de asta ajung sa respingă orice idee pe care o zice biserica și religiile.