| Fawkes1570 a întrebat:

De ce credeti ca in religii nu se aplica logica,ci doar dogma? Tot ce,,spune"religia trebuie urmat negresit,altfel vei suporta pedesele lu Dumnezeu (Yehowa,Elohim,Adonai,Sabaoth,ElShadai, etc.)

15 răspunsuri:
| BeardedSamurai a răspuns:

Pentru ca aici nu se bazeaza pe logica ci pe morala.
Si asa trebuie sa faci, daca nu o sa vezi ce se intampla, si daca faci dupa cum ti se spune atunci iti va fi bine.
Si totul pentru suflet.
O zi placuta!

Răspuns utilizator avertizat
| BeardedSamurai a răspuns (pentru Fawkes1570):

Acestea erau legile din vechiul testament, tu ca copil te supui tatalui tau si tu ca femeie trebuie sa te supui sotului tau, supunerea fata de sot prin multe relegii si prin multe concepte, si dragul meu acea bibilie este interpretabila, nu stii tu ce si cum, tu din biblia aia trebuie sa iei povestirea, oamenii la cat rau faceau Dumnezeu a ales sa lea dea anumite reguli si tu nu trebuie sa te intrebi de ce pentru ca El stie si El are dreptate, si atunci cand intarzii la munca sau la scoala sa nu te intrebi naibii de ce intarzii ca nu-ti gasesti nu stiu ce obiect ci sa te linistesti si sa intelegi ca ata iti este dat, pentru ca cine stie de la ce rau ai scapat, ca nimic nu e intamplator.
Trebuie sa fii ascultator ca tu faci bine facand asta, tu nu stii de vorba capul aplecat de sabie nu-i taiat? Omul care tace bine face si Dumnezeu stie ca acela este un om bun, eu daca ma contrazic cu tatal meu la cate ceva ma ia la bataie si imi spune ca orice spune el este lege, chiar daca zice ceva prost e lege, dar stiu ca trebuie sa ascult de mama si de tatal meu ca sa imi fie bine in viata, daca tu iei fatada completa a ce scrie in Biblie gresesti, unde nu stii exact ce este si ai o urma de banuiala incerci sa interepretezi ca daca nu poti treci peste, ca ce e important e clar.
Dumnezeu a dat legile asa cum trebuie sa fie, omul si singur le-a schimbat, deoarece el a fost pacatos si a facut zeci de spurcaciuni ca scrie si in biblie ca el deja se culca cu animalele pe vremea aia fie barbat sau femeie, si sper ca citesti biblia si nu cauti doar cateva fraze din ea pe internet drept argumente altor credinciosi.
O zi placuta!

| BeardedSamurai a răspuns (pentru Fawkes1570):

Ce indoctrinare mai? la ce? La iubire? Gandeste-te bine ca iti cere sa-i iubesti pe toti, ce vi se pare gresit? Ce aveti voi cu religia asta?
Cine esti tu sa spui ca poruncile Dumnezeu sunt gresite, uite exemplul de care spui, ca femeia trebuie supusa, Dumnezeu a stiu de ce a zis asta, barbatul trebuie sa fie capul familiei si sa ocroteasca femeia, amandoi sa aiba grija unul de celalat si sa se iubeasca, femeia sa nu se opuna decizilor sale, deoarece, tu cand te opui, te contrazici cu acea persoana si asta duce la cearta si cum am spus adineauri capul plecat de sabie nu-i taiat, deci femeia trebuie sa fie ascultatoare de barbatul sau, chiar de barbatul sau greseste, ce e gresit ca femeia sa fie supusa?
Daca barbatul greseste si exagereaza e vina sa, nu a lui Dumnezeu, cand a spus Dumnezeu sa fie femeia supusa a zis sa fie ascultatoare fata de barbat, si se refera la sotul sau, nu la orice barbat de pe strada.
Daca vrei sa vorbim mai multe, da-mi orice contact, imi face placere sa vorbesc cu oamenii care contesta legile si religia.
Sunt foarte liber in gandire dragul meu.

| 6684464 a răspuns:

Dumnezeu nu pedepseste, unde ai vazut asta? Si te rog frumos nu mai da versete pe care nu le intelegi din VT...
Daca faci cum zice Biblia(chiar doar NT) ajungi in Rai, d'aia.

| 6684464 a răspuns (pentru Fawkes1570):

TU esti cel care nu se documenteaza dar comenteaza.
Ti-am spus foarte clar : nu da versete PE CARE NU LE INTELEGI din Vechiul Testament.
NT e pentru noi.
Ca sa-L intelegi pe Vechiul trebuie sa-l citesti mai intai pe Noul pentru ca esti prea "copil" ca sa-l intelegi din prima pe Vechiul.
Documenteaza-te macar sa stii de ce se spune ca inainte de venirea lui Isus era "Legea" si apoi(dupa venirea Lui) este "Har"(adica acum, in prezent).
Si nu stiu in ce "Biserici" ai fost tu de te-au traumatizat asa tare incat cauti motive(eronate din cate se pare) sa-L pui intr-o lumina proasta.

Intr-o oare care masura te-ai descris.
Cauta acolo ce ti-am zis.

Ma, tu cauta acolo ce ti-am zis, cu cat mai multe pagini are site-ul, sau cartea(bine ar fi) cu atat mai bine.

| Grigore666 a răspuns:

Satanismul modern aplica logica.

| Grigore666 a răspuns:

Iudeo-crestinii fac necrofilie pe fata:cum sa pupi un mort?