anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce credeti ca oamenii le e frica sa-si arate adevarata lor autenticitate, Fiinta lor adevarata?

Răspuns Câştigător
| aLiaLi a răspuns:

Scuza-ma dar eram intr-o pasa proasta, am tinut doar sa te corectez. Iar sa iti raspund la intrebare pot spune ca: oamenilor le este frica sa-si lase masca jos pentru ca sunt slabi pe interior, de asemenea pun foarte mult accent pe ceea ce cred cei din jurul lor, in concluzie ideea lor despre ei insisi fiind inlocuita de parerea "multimii", tocmai de aceea prefera sa isi ascunda adevarata lor identitate sub o masca banala.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lasitate, rusine si/sau vor sa se dea mari prin minciuna.

| aLiaLi a răspuns:

In primul rand pentru ca intampini extrem de multe probleme in a te exprima si in al 2-lea rand ar fi bine sa inveti si ce reprezinta semnele de punctuatie. Salutare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ipocizie multa fara nr nelimitata / sa stii ca cei importanti ani sunt primi 12 ani din viata in care invatam multe ne facem o personalitate asta daca avem exemple de la cine sa luam asta e problema ca nu prea avem

| Purgatoriu a răspuns:

De obicei oamenii judeca si critica aspru si te doare tare iar ei apeleaza la minciuna pentru a se apara...De cele mai multe ori oamenii nu se chinuie sa descopere persoana respectiva si ii pun imediat eticheta. Dar uneori oamenii nu spun cine sunt cu adevarat deoarece cred ca prin adaugarea anumitor calitati isi vor ridica rangul(adica de la fraier sa ajunga la cei mai tari din scoala) dar si sa le dovedeasca celorlalti ca sunt mai superiori.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bogdanetz daca mai dat stupid explicami de ce o persoana cultivata este mai sincerca decat una fara cultura stintific imi poti explica?

| Varahil a răspuns:

Te-ai gandit ca unii oameni nu numai ca-si ascund fiinta, dar nu reusesc nici chiar ei sa se cunoasca si sa se inteleaga pe ei insisi, si atunci...ce sa mai ascunda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Raymusic, eu nu am dreptul sa dau calificativ pentru ca am statutul de junior.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru aLiaLi):

De ce credeti ca oamenilor le este teama sa fie autentici? De ce le este frica sa-si exprime adevarata lor Fiinta?
Multumesc aLiaLi de atentie dar puteai fi mai putin aroganthappy
Fara sa mai critici, poti sa raspunzi la intrebare?

| Angelik36 a răspuns:

Pentru ca sunt multi oameni rai, meschini, din pacate, carora le place sa faca rau, sa-si bata joc de ceilalti, sa zeflemiseasca.