Bigotismul si instinctul de turma sunt raspunsul aici.Multi nu razbat, si prin multi zic de vreo 92-93%,de o carte invechita, scandaloasa pe alocuri, ce este mai mult un izvor de ura in prima jumatate, decat un izvor de lumina, cum le place lor sa picteze lumea.Nu doar crestinismul e motivul principal. Oamenii,in general,se tem de ce este diferit de ei,de ce sare din tipare si precepte, uneori invechite, si e normal sa se uite cu susceptibilitate la acel lucru, daca o ard in pareri preconcepute si prejudecati, ceea ce crestinii fac foarte des.
Pai, sunt homofobi fiindca isi ghideaza viata dupa o carte scrisa acum 2000 de ani.
N-am mai calcat in biserica de ani buni si nici nu am de gand sa calc prea curand, mai bine raman cu curiozitatea asta.
Inainte sa pui intrebarea iti arata ceva in genul"- ne amuzam, dar nu ne batem joc de ceilalti
- sa lasam obscenitatile pentru cei mai putin inteligenti."
O zi buna!
Pentru ca ei studiaza si traiesc dupa aceeasi carte si astfel isi innoiesc mintea cu Cuvantul lui Dumnezeu si se familiarizeaza cu El.
Nu vreau sa inteleg ce vreau eu, vreau sa inteleg ce ai vrut tu sa zici.
Nu conteaza, asa este, fiindca parerea nu mi-o schimb, insa daca tot ai intrat in discutie ar fi bine sa n-o lasi ambigua.
Intrebarea este eronata din start. Deci nu am ce raspuns sa dau.
E ca si cand intrebi: De ce unicornii roz zboara?
Pai unicornii roz nu exista, deci intrebarea este ilogica.
Asa si aici.
Cine ti-a spus ca o comunitate de oameni este formata numai din homofobi. Este imposibil ca toti crestinii sa gandeasca la fel.
Probabil te refereai la majoritatea crestinilor, dar din moment ce nu ai specificat intrebarea ta este eronata din start, pentru ca eu iti pot da exemplu de cel putin un crestin care nu este homofob si atunci cade toata teoria.
Bineinteles ca exista si exceptii, am generalizat. Stii chestia aia, exceptia confirma regula. De vreme ce in biblie scrie clar ca o relatie intre doi barbati este rea, ca este un pacat foarte mare, sigur ca crestinii (iar generalizez) au aceeasi viziune si nu pot accepta relatiile homosexuale. Am intrebat mai multi oameni de ce nu sunt de acord cu homosexualitatea si mi-au raspuns aproape toti au spus ca nu sunt de acord fiindca Dumnezeu nu este (alte motive fiind: "e scarbos", "e gay"?!).
De-aia si intrebarea mea, incerc sa inteleg mentalitatea de turma, de ce o carte inca dicteaza dupa 2000 de ani.
Stii, daca am pus o intrebare de genul nu inseamna ca sunt homosexual.
Iti raspund eu de ce: Nu sunt eficienti. Imi spui si mie ce pot sa faca niste gay? Muncesc mor si ce lasa in urma? Nimic. Nu ne sunt de folos. Avem nevoie de forta de munca, avem nevoie de oameni. Sexul are un singur scop? Perpetuarea speciei. Momentan avem oameni destui nu ne mai trebuie. Dar un om nefolositor societatii (homosexualii) este un om daunator ei si trebuie eliminat, astfel societatea risca sa se degradeze rapid.
Pai daca ai intrebat. "De ce crestinii sunt homofobi?". Ce deduc eu de aici?
Da ce ai vrea sa fie?
E o intrebare pusa aiurea, negandita. Mai mult in ras. Bafta!
Intrebarea era legata de crestini si tin sa iti spun ca pe mine nu ma intereseaza de ce crestinii cred asta, important este ca ei cred si ne pot ajuta in inlaturarea lor.
E mentalitate de turma, nefiind gay?
Ma faci sa rad. Nu iti mai raspund la nici o intrebare ca nu am cu cine discuta.
Of. N-am zis asta. Am zis ca e mentalitate de turma fiindca aduci doar argumentul biblic
Tare as vrea si ti-as dori sa descoperi tainele Bibliei si sa distingi binele de rau. Bafta!
Leviticul 20:13
"Daca un om se culca cu un om, cum se culca cineva cu o femeie; sa fie pedepsiti cu moartea, sangele lor sa cada asupra lor. "... Din moment ce biblia este cuvantul lui dumnezeu, rezulta ca dumnezeu este homofob.
"Un homosexual este un om daunator societatii si trebuie eliminat"... uau... ce mentalitate . Nu credeam ca exista persoane ca tine pe site-ul asta. Tu prezinti un pericol mult mai mare pentru societate decat cei pe care vrei sa ii elimini.
Cu ce contribuie un homosexual? Cu nimic. Doar ne ingreuneaza. Daca suntem toleranti atunci nu cred ca o sa rezistam prea mult.
Eu nu spun sa moara in chinuri. Dar putem sa ii omoram si fara durere.
Mda, deja schimbi subiectul.
Eu vorbesc de supravietuirea societatii noastre si tu ma intrebi daca sunt crestin.
Ca e si mare legatura intre cele doua.
Din pacate, nu sunt. Stiu ca acum ti-am luat toata placerea.
Mda, deja schimbi subiectul.
Eu vorbesc de supravietuirea societatii noastre si tu ma intrebi daca sunt crestin.
Ca e si mare legatura intre cele doua.
Din pacate, nu sunt. Stiu ca acum ti-am luat toata placerea
DeProfundis99 întreabă: