Cu sau fara parerile a 10 postaci, credinta merge inainte. Pe mine m-a ascultat si ma intreb mai mult de ce nu L-am ascultat eu. Sunt multumit ca razboiul nu a inceput mai demult si am trait ce am trait.
Voi astia care vorbiti zilnic cu dumnezeu ar trebui sa va faceti un control la cap. Sigur sunteti nebuni!
Cand vei depasi nivelul celor patru clase primare poate te-as intelege dar atat timp cat esti o entitate ce a acumulat cunostiintele unei generati de profesori (sau a urmasilor acestora) numita "avortoni" nu poti aprecia nivelul scolar al cuiva, oricare ar fi el, cu o exceptie, acela de a fi scolarizata in afara tarii sau al gruparilor ce nu au acceptat avortul ca drept de existenta (ex.neoprotestanti). Daca este asa imi retag cuvintele dar daca nu, iti recomand o oglinda in care sa privesti cu profunzime intru intelegerea limbi noastre materne.
1 nu e credinta... 2 daca mergi regulat la biserica si crezi in El iti va asculta rugaciunile si 3 ar trebui sa vezi ce scrie in biblie cum va fi sfarsitul, bine?
Referitor la "De ce ne rugam?", eu am fost ateu pana in anul I de facultate, cand m-am rugat pentru prima oara cu adevarat, din toata puterea spiritului meu:
"Sa-mi dea un semn ca sa cred".
La scurt timp a urmat viziunea, care a fost perfecta pentru mine.
Atunci am facut primul meu juramant, ca le voi spune oamenilor care nu cred in Dumnezeu, ca:
"Dumnezeu exista si sa se mai gandeasca la acest lucru."
Referitor la cea de a doua intrebare, pot raspunde printr-o alta intrebare:
De ce miliardele sunt detinute doar de prostii viciosi?
Cu alte cuvinte prostia (raul) este la conducere.
Daca privim omenirea ca un organism, la ora actuala, ea este ca un om condus de grasime/tumori (bogati/mafioti dependenti de bani/averi etc.) in loc sa fie condus de creierul sau (savanti/intelepti; cei foarte educati, care nu au nici o dependenta/vicii...).