| 1Mihai1 a întrebat:

De ce crezi că nu există Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Nu sunt sigur ca nu exista, a fi sigur de un lucru mi se pare prea ilogic, eu unu spun ca nu putem fi 100 la suta sigurii de nimic, ei ieri m-am dus la scoala am aflat ca am note care nici nu stiam ca le am, daca de acasa eram sigur pana la scoala, dar cum poti fi sigur ca in viitor nu se va afla, eu i neg existenta in lipsa de dovezii sau ca dovezile oferite nu m-au convins, dar sigur nu sunt pe nimic

| EmaS a răspuns (pentru RAY):

Se pare ca si tu o sa fi unul dintre cei ''convertiti'' de pe TPU!
laughing

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

Hai serios

Foarte serios.

De ce crezi asta?

Pentru ca de multe ori ai pus intrebarea daca cineva si-a schimbat convingerile religioase de cand frecventeaza aceasta categorie! Stiam ca se ascunde ceva in spatele acestor intrebari.

Am intrebat sa stiu daca a bagat cineva la cap din ce scriu eu, sau cea ce scrie alti,atata tot nu m-am referit strict la religie sau la ateism, eram curios,nu se ascunde nimic in spatele la acele intrebarii doar curiozitate si sa vad daca pierd timpul degeaba pe aici, desigur ca m-as bucura daca totii am fi ateii,agnosticii, nu sunt ipocrit imi doresc o lume atee, daca ar vi sa contribui cu ceva as contribui, chiar cu banii, as da toata averea la o fundatie atee, stiinta, nu ma convertesc la nimic, voi vi ateu mereu, azi ma voi duce la biserica cu o fata la ei e sabatul, tu ce spui de asta?

64 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Psalmul 14,, Nebunul zice în inima lui: „Nu este Dumnezeu!" S-au stricat oamenii, fac fapte urâte; nu este niciunul care să facă binele.,,

| dragos9234 a răspuns (pentru EmaS):

Citatul 11231231123 ''Dumnezeu exista'' spuse nebunul.

| Toluk19 a răspuns:

Azi preotul mi-a sfintit casa, apoi cind a terminat, am vorbit cu el despre ce se intimpla in clipa mortii?
I-am povestit ce a vazut bunelul meu in clipa mortii apoi el mi-a povestit ce a vazut mama lui in clipa mortii ceia ce numai ea vedea.
Mi-a spus ca mama lui in clipa mortii vedea pe parintii ei fata in fata si spune > Haa uitati a venit mama si tata la mine < parintii erau mortii de 25 de ani in urma.
Lam intrebat pe parinte ca de ce se intimpla asta ce inseamna asta?
Mi-a spus ca atunci oamenii vad lumea spirituala si Dumnezeu sau diavolul se descopera atunci!
Mi-a spus s-a traim cu frica de Dumnezeu pina la moarte si s-a raspectam poruncile pina la moarte si vom fi mantuiti Iisus spune asta nu eu.
Mi-a spus ca lumea se afla intr-o stare de pierzare.

| Andrei899 a răspuns:

Eu cred laughing

| Musique a răspuns:

Eu cred că există.

| 1Mihai1 explică (pentru Musique):

Care-i/s motivu'/motivele care te-au adus la concluzia asta?

| Musique a răspuns (pentru 1Mihai1):

Nu știu.
Uneori nici eu nu cred, însă sunt momente în care știu ca El există.

| RAY a răspuns:

Nu exista nici o dovada ca exista dumnezeu

| dragos9234 a răspuns:

Eu nu cred ca nu exista dumnezeu, eu stiu sigur ca el nu exista.

| 1Mihai1 explică (pentru dragos9234):

De ce?

| dragos9234 a răspuns (pentru 1Mihai1):

Pentru ca nu exista.

De ce eşti sigur că nu există?

Pentru ca se gaseau dovezi, pentru ca nu il"simt".
Daca dumnezeu exista ce are cu mine? De ce nu vrea ca eu sa il descopar?

Dumnezeu vrea, tu nu vrei cu adevărat. Ştii ce ne desparte de Dumnezeu?

Da sau nu?

| RAY a răspuns (pentru dragos9234):

Ateu pozitiv?

Nu vrea, daca ar vrea m-ar ajuta sa il gasesc, adica nu exista.

Păcatele ne despărţesc de Dumnezeu.

| dragos9234 a răspuns (pentru RAY):

Nu chiar, intre pozitiv si negativ.

Si eu la fel, doar ca nu-mi place sa fiu sigur 100 de ceva, ca un agnostic care spune ca e imposibil dovedirea lui sau infirmarea lui, in viitor daca se va putea dovedi, nu putem sti viitorul tram in prezent, sa nu ne aruncam in afirmati

Eu ma regasesc in ateism de mic, de cand ma stiu, de la cati ani ai devenit ateu?

Prin clasa a 6-a, adica pe la 13.

Mereu ai gandit mai sceptic nu-i asa?

Da.

De unde esti?

Buzau.

Imi pare bine

| anonim_4396 a răspuns (pentru dragos9234):

Ca sa existe...nu trebuie neaparat sa il simti.ce te face sa crezi ca Dumnezeu nu exista?"Crede si nu cerceta".

| dragos9234 a răspuns (pentru anonim_4396):

Inexistenta lui ma face.

| oAnna a răspuns (pentru dragos9234):

Spui ca nu ai dovezi pentru existenta lui... dar crezi ca a existat de ex. Stefan cel Mare? Ai dovezi?

| dragos9234 a răspuns (pentru oAnna):

Da,am dovezi ca S.cel Mare a existat.Deschide si tu o carte de istorie si sigur gasesti, pe langa asta a mai construit zeci de biserici.

| oAnna a răspuns (pentru dragos9234):

Vrei sa spui ca despre Dumnezeu nu gasesti informatii in carti, Biblie? E acelasi lucru. Si exista dovezi materiale lasate pe pamant, mormantul sau, giulgiul din Torino, ..omul, lumea. Asadar de ce crezi ca a existat Stefan cel Mare si Iisus nu?

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Eu cred ca exista, cand sunt in probleme il chem si vine! si cand nu sunt in probleme il slavesc.

| 1Mihai1 explică (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Felicitări! Ţine-o tot aşa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A crede ca nu exista ceva si a nu crede ca exista ceva sunt 2 lucruri total diferite.Ai pus intrebarea gresit. Nu cred ca exista dumnezeu pentru ca mi se pare absurda povestea, pentru ca nu am suficiente dovezi, pentru ca nu ma duc pe modelul "crede si nu cerceta", din cauza crestinilor si multe altele. Sunt cateva lucruri bune si in religia asta dar nu acopera celelalte lucruri. Tu de ce nu crezi ca exista unicorni, spiridusi, elfi, Odin, Hanuman, Thor, Batman, Superman, Hulk si/sau altii? Poate, cand o sa intelegi de ce nu crezi in existenta celor de mai sus, o sa intelegi de ce eu nu cred in al tau.

| 1Mihai1 explică (pentru anonim_4396):

Să te întreb ceva. Oamenii de ştiinţă au demonstrat ce se întamplă in timpul mortii clinice? Da sau nu?

Da au demonstrat, se intampla cea ce se intampla deoarece creierul este privat de oxigen.

| anonim_4396 a răspuns (pentru 1Mihai1):

Da, s-a demonstrat si gasesti explicatia pe guagal. Daca o sa-mi dai marturii, si eu pot sa-ti ofer "marturii" ale diverselor persoane care dupa cateva ciuperci au vazut creaturi stranii. Sunt la fel de credibile ca marturiile celor din moarte clinica. Ba mai mult, daca sunt reale, de ce in moarte clinica un crestin nu o sa-l vada pe Hanuman, pe Odin, pe Buddha ..etc si nici un pagan, musulman, hindus, buddist si altii nu o sa-l vada pe isus? Ar trebui ca toti sa-l vada pe isus indiferent de religie.

| Torah a răspuns (pentru dragos9234):

La nivel Alpha, impulsurile electrice folosite de creier sunt aproape de ZERO, ceva, si daca freci parul de cosciug tot ar mai fi gandit cadavrul ceva.dar daca trezindu-te din moarte clinica nu mai stii nimic, e din cauza ca Dzeu te priveaza de asta.

| dragos9234 a răspuns (pentru Torah):

Atat timp cat inima nu mai pompeaza sange care sa ajunga la creier degeaba exista impulsuri in creier, poti pune creierul si la 220v tot degeaba daca inima nu pompeaza sange.

Dar,in cele din urma mortul clinic se reprinde la viata, uneori.

| dragos9234 a răspuns (pentru Torah):

DA,dar nu inseamna ca dumnezeu exista.

Daca tu crezi ca Dzeu nu exista, eu cred ca exista, eu iti spun cà nu stiu sa mint, tu imi spui cà nici tu nu stii sa minti, daca eu reamintesc cà, Dzeu nu exista tu reamintesti ca nu crezi in Dzeu eu te fac mincinos tu ma faci mincinos ..pana la urma cedez si te las sa crezi in ce Dzeu cred si eu.

| Aneel a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe guagal laughing))

| GoldCobra a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu cred in hulk. ii taicameu cand nu imi fac temele straight face

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| oAnna a răspuns:

Dovezi sunt, chiar si in zilele de azi, doar ca nu vrei tu sa le cauti. Ce spui de lumina de la Ierusalim? http://www.crestinortodox.ro/......8060.html. S-au rugat preoti de la toate religiile pentru lumina care vine sub forma de fulger in fiecare Paste la Ierusalim, dar nici unul nu a reusit, ci doar patriarhul Ortodox.Cand patriarhul termina rugaciunea se aprind toate lumanarile instantaneu, cu o lumina care nu arde pentru cateva minute. O sa spui ca e vreun truc ceva. Nu e! Acolo e securitate maxima. Preotii sunt controlati. Cum explicati?

| Victor7boy a răspuns:

Faceti cea mai mare greseala din viata voastra! Dumnezeu exista! O sa va dati seama...

| NuStiTotulDespreMineAsaCaTaci a răspuns:

Sincera sa fiu cred ca El exista cam 40 la suta dar 60 la nu cred

| 1Mihai1 explică (pentru NuStiTotulDespreMineAsaCaTaci):

Nu se poate...ori crezi, ori nu crezi.

Întrebări similare