Pleci de la premise false.
Ce pot spune sigur este toate descoperirile stiintifice contrazic vartos existenta unei divinitati care intervine si creaza realitatea prin magie.
Un exemplu ar fi modul in care pamantul s-a format.
Nu prin magie divina, ci prin procese naturale.
Un alt exemplu e modul in care se formeaza nisipul. Nu prin magie divina,ci prin procese naturale.
Pietrele- Nu prin magie divina,ci prin procese naturale.
curcubeul-Nu prin magie divina,ci prin procese naturale.
stelele-Nu prin magie divina, ci prin procese naturale.
norii-Nu prin magie divina, ci prin procese naturale.
galaxiile-Nu prin magie divina, ci prin procese naturale.
sistemul solar-Nu prin magie divina, ci prin procese naturale.
atomii, moleculele, zapada, lumina, focul, spatial, gaurile negre, planetele -pe scurt absolut tot ce a descoperit stiinta pana acum.
Toate descoperirile stiintifice au o explicatie ce nu implica necesitatea unei "forte magice".
Deci, asa cum am spus, toate descoperirile stiintifice contrazic vartos existenta unei divinitati care intervine si creaza realitatea prin magie.
"Toate descoperirile stiintifice au o explicatie ce nu implica necesitatea unei "forte magice"."
Oau, de aceia au INVENTAT BinguBingu, MAGIE PURA, din NIMIC apare o super explozie din care apare universul, Bai sa vezi "stiinta pura" pentru handicapati. Parca suntem in filmele cu Henriuta Poterutu. Adevarata magie "stiintifica", vorba aia romanesca: din r***t, bici.
Am fi multumiti daca nu ti-ai expune "vorbele" pe net si le-ai retine inainte de a iesi din gura. Rasa noastra mai citeste cate ceva dar ajunge sa inchizi un subiect in care unii care de abia iesiti din ou se cred Einstein folosind doar cateva cuvinte si pana la coada folosim doar ce ne convine dintr-o chestie de mintea cocosului. Explicatile de sute de pagini sunt pentru cei ce nu pot sa extraga ideea principala din acele scrieri, basme de copii si pentru copii. P.S. Eu nu pot sa te fac asa cum esti deja.
" Spiritele m-au facut asa rolling on the floor ele canta la neuronii mei."
Eu ce spusei si tu incerci sa ma convingi ca e "altfel", nu te mai "chinui" esti deja catalogat, nu te mai schimbi din nefericire. Sanatate.
Iertare pentru "categorisire", gunoaiele raman gunoaie nu le categorisesti, toate ajung in acelasi loc.
Singuri care asocieaza ateismul cu stiinta sunteti voi crestini,ateismul este lipsa credinteti,stiinta este o pasiune nu vad ce legatura are ateismul cu stiinta, dovediti voi ca exista dumnezeu ce atatea povesti, e asa de greu? o dovada stiintifica cum ca exista dumnezeu atat vrea un ateu, oamenii de stiinta pot crede in ce vor ei, in ce au ei chef, atei nu asocieaza stiinta cu ateismul
Shuriken in afara de atac la persoana, altceva ce mai ai de spus, intelegi tu toata faza e in intrebarea urmatoarea, exista vreo dovada stiintifica ca exista dumnezeu? simplu, nu este nevoie de romane, jigniri, insulte, atac la persoana
Nilsson ce obsedat esti de mine, ai cautat la greu si numele meu si cica mama mea e crestina,o cunoaste )))))))))) acum daca te intreb ma cunosti real? nu,poti dovedi cu dovezi? nu, sa inteleg ca daca scriu ca ma cheama obama ma crezi,omule e internet, fiecare scrie ce vrea, nu sunt dovezi aceste lucruri, ai scris ca cica sa fiu banat daca acel user nu e benny, sansa fie e mare, poate ma insel
dar ce sa ceri https://www.youtube.com/watch?v=1acPEMMBMf8
Că așa li ideologia care au adoptat-o, iar ceea ce asociază ei nu tot timpul corespunde cu realitatea.
Să gândim rațional, în primul rând și apoi să analizăm situația la rece fără sentimente.Asta face diferența între un bărbat și o femeie.O femeie, de regulă prima dată gândește cu sentimentele și apoi cu rațiunea.Un bărbat trebuie să gândească prima cu rațiunea și apoi cu sentimentele.
Cred ca in chesti de genul trebuie sa gandim rational, sentimentele sunt partea primitiva a creierului, ratiunea se naste din partea neocortex a creierului https://www.youtube.com/watch?v=uBPixoNflpU&t=3s
Si voi sunteti la fel, vorbiti despre stiinta dar sunteti paraleli, interpretati religia cum vreti voi.
Daca il intreb pe Nilson, Steregoi si pe tine cateva lucruri, raspunsurile nu o sa aiba la baza aceiasi idee, asa ca nu mai vorbi aiurea.
Pe site-ul asta stau juma' de ora cel mult zilnic, azi nu prea am ce sa fac, sunt racit, si stau in casa dezbracat, in p* goala, la caldurica ca baietii... astept sa ma fac bine.
Nu,nu mă pretez la chestii de animal că am evoluat de mult, comparativ cu alții, dar în schimb, te pot raporta pentru limbaj și conduită indecentă pe site.De regulă astfel de conturi, dacă abaterile persistă se suspendă pe termen nelimitat+ un bonus(ăla e surpriză) .
"Nillson are o credin, Steregoi alta, eu alta fiecare crede intr-un anumit fel, vede in felul lui. chiar daca avem la baza aceeasi credinta, nu insemna ca avem si aceleasi cai de a ajunge la ea"
Corect, si voi faceti propaganda, Steregoi incearca sa ne bage pe gat credinta lui, crede ca doar zeitatea in care crede el e adevarata si ca daca nu crezi nu ajungi in rai, Nilson sau danut sunt la fel, fiecare cu credinta lui, amandoi spun ca daca nu crezi in ce cred ei nu mai ajungi in rai.
Mi-e asa o lene sa-ti mai scriu... Ce bine e naked.
"55% cred în Dumnezeul creștin"
N-are treabă dacă își vâră zeul în domeniul de expertiză.
Poți să crezi și în Zâna Măseluță dacă vrei nu-mi pasă, dar adu-mi dovezi când zici că Zâna Măseluță îmi îngrijește dentiția și că e creația ei.
Credința religioasă sau non-credința oameniilor de știință sunt irelevante deoarece religia e un topic subiectiv. Adică mai scurt: Nu contează că e ateu sau creștin, rezultatele unei experiențe științifice nu ține de asta.
Sa-ti mai zic ceva, exista argumente stiintifice care atesta existenta lui Dumnezeu. Argumente care atesta inexistenta Sa nu pot exista.
De ce?
Cum Dumnezeu poate fi dovedit?
a)Dumnezeu ne-a lasat cateva indicii, sau pur si simplu exista urme ale implicarii Sale TOTALE in creatie pe care stiinta le poate observa.
Cum poate fi contestata existenta lui Dumnezeu?
b)Nu ai cum, stiinta nu poate oferi argumente cum ca ceva nu a existat. Stiinta trebuie sa observe ceva pentru a-si da verdictul. Daca Dumnezeu nu poate fi observat nu inseamna ca nu exista.
CONCLUZIE : ----->>>> Science increasingly leads to GOD
Scrii acolo ca a lasat indici,vezi si de hinduism, budism si de multe alte religi vechi, care toate spun ca sunt adevarate, numai vorbesc ca indicile alea sunt interpretabile, voi crestini va contraziceti intre voi, dar un lucru dovedit nu este interpretabil in mii de feluri
Observarea și măsurarea fenomenelor
Acumularea și ordonarea materialului
Crearea de ipoteze și modele, prognoze, stabilirea nivelului de importanță
Testarea ipotezelor modelului prin experimente, teste, încercări
Confirmarea sau infirmarea ipotezelor
Publicarea rezultatelor, pentru ca acestea să poată fi validate de alții
Modificarea, dezvoltarea sau invalidarea modelului, în funcție de rezultatul testelor și de opiniile criticilor
În cazul confirmării, dezvoltarea unei teorii, care trebuie însă să îndeplinească anumite criterii
Atât timp cât teoria nu este falsificată, poate să fie considerată cunostință științifică
B)Nu ai cum, stiinta nu poate oferi argumente cum ca ceva nu a existat. Stiinta trebuie sa observe ceva pentru a-si da verdictul. Daca Dumnezeu nu poate fi observat nu inseamna ca nu exista.
CONCLUZIE : ----->>>> Science increasingly leads to GOD
asa nici existenta lui zeus, zana maseluta nu poate fi contestata ca nu putem dovedi ca nu exista. cool
stiinta se ocupa cu ce exista nu cu ce nu exista, daca alba ca zapada nu poate fi observata nu inseamna ca nu exista, si cand te gandesti ca tu mergi la scoala si reprezinti viitorul romaniei
Fac o analogie simpla : cineva iti zice ca o masina a mers pe o strada. Nu ai cum nega acest lucru,e imposibil. Poate sa fi fost, poate sa nu o masina acolo. Insa te apuci, si te uiti la indicii, gasesti o urma de cauciuc si niste benzina scursa. Hopa, acum e posibil ca cineva sa fi trecut pe aici cu masina...
Ce baze stiintifice are biblia? omule ce cred savanti e treaba lor,ce tot dai argumentul asta, majoritatea savantilor sunt din europa, usa, Australia, desi sansa era mare sa fie crestini, acum cat de crestini sunt doar ei stiu, asa si romanii sunt 99% crestini, cum sa nu fie hinduismul vorbeste de un zeu ca Iahve Brahman este uneori menționat ca Eternul Absolut sau Dumnezeirea[2] și este solul divin[3] pentru sămânța originală Hiranyagarbha, originea tuturor creațiilor ulterioare. În funcție de școala filosofică, Brahman poate fi conceput ca personal (cu calități), impersonal (fără calități) și suprem.
stii cine e iahve? ca tot vorbesti de biblie, cati copii au avut adam si eva?
Desi acest personaj invizibil care voi crestini il interpretati in foarte multe feluri,avand multe religi si secte, conform unor studi care nu exista asta stie orice teolog,cica acele studi imaginare demonstreaza ca dumnezeul religiei tale exista,si ca restul religilor fie ele crestine se inseala, cei drept savanti cica atei nu important, nici macar teologi nu dau importanta la ce scrii tu acolo, pentru ca existenta lui dumnezeu nu a fost dovedita nici macar studiata, te invit sa vorbesti cu un teolog, desigur ca nici o afirmatie stiintifica nu duce spre dumnezeul tau, asta ai invatat la scoala? la ce ora?
Uite ce spune collins
"Dumnezeu ne-a dat o șansă prin știință pentru a înțelege lumea naturală, dar nu va exista niciodată o dovadă științifică a existenței lui Dumnezeu".
https://www.pbs.org/wgbh/questionofgod/voices/collins.html
desi admite ca nu a dovedit existenta lui dumnezeu nici el nici nimeni si ca dumnezeul lui se prezinta prin stiinta, e panteist
. Nu am văzut personal un miracol spiritual. Și resping comentariile pe care oamenii le fac uneori ca faptul că o floare înflorește este un miracol. Eu nu cred acest lucru. Aceasta este o chestiune pe care știința o poate explica. Cum te-ai dus de la sămânța la floarea înflorită? Pot să răspund. De ce a existat, în primul rând, sămânța? Probabil că este un miracol. Nu știm cu adevărat cum a ajuns universul aici. În realitate, nu văd că toate problemele pe care le ridică oamenii ca puncte de contestare între știință și credință sunt atât de greu de rezolvat. Mulți oameni se agață de argumentul evoluției versus creația - una dintre marile tragedii din ultimii 100 de ani este modul în care aceasta a fost polarizată. Pe de o parte, avem oameni de știință care adoptă în esență evoluția ca și credința lor și cred că nu este nevoie ca Dumnezeu să explice de ce există viața. Pe de altă parte, avem oameni care sunt credincioși care sunt atât de complet vânduți pe interpretarea literală a primei cărți a Bibliei, încât resping datele științifice foarte convingătoare despre epoca pământului și despre conexitatea ființelor vii. Este inutil. Cred că Dumnezeu ne-a oferit o ocazie prin folosirea științei pentru a înțelege lumea naturală. Ideea că unii cer oamenilor să nu creadă datele noastre științifice pentru a dovedi că ei cred în Dumnezeu este atât de inutil. Dacă Dumnezeu a ales să vă creeze pe noi și pe noi ca ființe naturale și spirituale și am decis să folosim mecanismul evoluției pentru a realiza acest lucru obiectiv, cred că este incredibil de elegant. Și pentru că Dumnezeu este în afara spațiului și timpului, El știa care va fi rezultatul de la început. Nu este ca și cum ar exista o șansă că nu ar funcționa. Deci, unde, atunci, este discordanța care determină atât de mulți oameni să vadă aceste păreri despre știință și spirit ca fiind incompatibile? În mine există ambele. Ambele există în același moment al zilei. Nu sunt compartimentate. Ele sunt complet compatibile. Și fac parte din cine sunt eu.
Din ce an iei astea?
El a fost ateu, el in acest moment se considera un urmaritor al lui Iisus.
https://www.youtube.com/watch?v=4o5IR1ASVEM
Site ul este crestin
If God chose to create you and me as natural and spiritual beings, and decided to use the mechanism of evolution to accomplish that goal, I think that's incredibly elegant. And because God is outside of space and time, He knew what the outcome was going to be right at the beginning. It's not as if there was a chance it wouldn't work. So where, then, is the discordancy that causes so many people to see these views of science and of spirit as being incompatible? In me, they both exist. They both exist at the same moment in the day. They're not compartmentalized. They are entirely compatible. And they're part of who I am.
Published on Jan 27, 2016
https://www.youtube.com/watch?v=fSWhurNP_DU
Published on Jan 25, 2015
https://www.youtube.com/watch?v=fWJWmS1sWUY
uite ce spune, nu consider ca a fi agnostic este ceva rau, consider ca a spune ca stiu ca nu exista dumnezeu nu este ceva rational, omul nu e fanatic religios nici de partea cealalta, considera ca ambele pot fi asociate
Omule el a spus ca Nu am văzut personal un miracol spiritual. Și resping comentariile pe care oamenii le fac uneori ca faptul că o floare înflorește este un miracol. Eu nu cred acest lucru. Aceasta este o chestiune pe care știința o poate explica. Cum te-ai dus de la sămânța la floarea înflorită? Pot să răspund. De ce a existat, în primul rând, sămânța? Probabil că este un miracol. Nu știm cu adevărat cum a ajuns universul aici. În realitate, nu văd că toate problemele pe care le ridică oamenii ca puncte de contestare între știință și credință sunt atât de greu de rezolvat. Mulți oameni se agață de argumentul evoluției versus creația - una dintre marile tragedii din ultimii 100 de ani este modul în care aceasta a fost polarizată. Pe de o parte, avem oameni de știință care adoptă în esență evoluția ca și credința lor și cred că nu este nevoie ca Dumnezeu să explice de ce există viața. Pe de altă parte, avem oameni care sunt credincioși care sunt atât de complet vânduți pe interpretarea literală a primei cărți a Bibliei, încât resping datele științifice foarte convingătoare despre epoca pământului și despre conexitatea ființelor vii. Este inutil. Cred că Dumnezeu ne-a oferit o ocazie prin folosirea științei pentru a înțelege lumea naturală. Ideea că unii cer oamenilor să nu creadă datele noastre științifice pentru a dovedi că ei cred în Dumnezeu este atât de inutil.
Ateii folosesc mai des termenii "stiinta" si "ratiune" ca sa para mai culti si sa isi justifice intr-un mod mai pompos necredinta, desi nici stiinta nici ratiunea nu pot nega existenta lui Dumnezeu.
anonim_4396 întreabă: