Ce nu intelegi tu, este ca nu Dumnezeu are sentimentele pe care le avem noi, ci NOI avem sentimentele pe care ni le-a dat Dumnezeu fiind desigur facuti dupa chipul si asemanarea Lui.
Atunci cand un om se infurie si ucide pe altul, acel sentiment de furie, manie ce l-a determinat sa ucida este tot de la Dumnezeu?
Dumnezeu are sentimente de slabiciune, de furie, de ura, de frica?
Nu ai inteles, Dumnezeu are NUMAI sentimente bune si de dragoste pentru noi. Dupa cum scrie in Facere, Adam si Eva au fost pacaliti. Sti asta nu? Ok. oamenii, dupa ce au fost aruncati din Rai, au inceput sa se indeparteze de Dumnezeu (nu toti bineinteles). Cine i-a indepartat? Diavolul.
De aceea a fost nevoie de venirea lui Mesia in lume, ca sa refaca relatia dintre om si Dumnezeu. Cele 3 zile in care a stat in mormant a eliberat dreptii din iad si a invins pe diavol, pentru a doua oara.
Ura, mania, razbunarea, parerea de rau, furia, gelozia si altele sunt caracteristici ale lui dumnezeu prezentate in biblie.
Ai vrut sa intrebi ceva sau sa arati ca esti mai tare ca Dumnezeu? Ca nu pari.
Pentru ca Adam si Eva si-au aruncat vina unul asupra celuilalt cand Dumnezeu i-a intrebat de ce au mancat din pomul cunostintei, nu au fost smeriti, sa spuna: Da Doamne, eu am gresit, poate ca am mai fi avut o sansa, dar asa, am fost trimisi pe pamant, intr-o lume plina de ura(pe care am facut-o tot noi asa, desigur).
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: