Dumnezeu e fără de început și fără de Sfârșit. E veșnic. Nu știu cu ce te ajută la mântuire întrebările de genul...
Pentru cel ce refuză se creadă și să accepte acest adevăr, da! Nu există.
Apropo, știi reclama aia cu "frizerul nu există"?
Nu scrie undeva ca ar fi ''batran'' fizic, ci ca este din vesnicii. Citeste biblia.
NU,nu se zice,Dumnezeu nu e un batran in cer, asa il interpreteaza idiotii, eu cred ca e lumina pura, ar orbi oricine L-ar vedea, el nu are un trup fizic si nu imbatraneste.
Nu, Dumnezeu nu se descrie pe Sine astfel, doar oamenii interpreteaza gresit. Nu exista un verset in biblie care sa sugereze macar asta.
Ba da, scrie asta.
Dar mai scrie ca Dumnezeu l-a oprit pe Avraam si nu l-a lasat sa ii faca nimic copilului.
Geneza 22:11 '' Atunci, Îngerul Domnului l-a strigat din ceruri şi a zis: „Avraame! Avraame!" „Iată-mă!" a răspuns el. Îngerul a zis: „Să nu pui mâna pe băiat şi să nu-i faci nimic; căci ştiu acum că te temi de Dumnezeu, întrucât n-ai cruţat pe fiul tău, pe singurul tău fiu, pentru Mine."
Dumnezeu a facut asta ca o prefigurare a mortii unicului Lui fiu, Iisus Hristos, si acolo nimeni nu a intervenit ca sa nu fie omorat de oameni.
Dumnezeu ştia că, după multe secole, El însuşi avea să permită ca Fiul Său,* Isus, să moară pentru noi (Matei 20:28). Dumnezeu a vrut să ne ajute să înţelegem cât de mare avea să fie preţul pe care urma să-l plătească pentru această jertfă. Astfel, prin ceea ce i-a cerut lui Avraam, Dumnezeu a oferit o dovadă grăitoare în legătură cu acea jertfă.
Să analizăm cuvintele pe care i le-a adresat Dumnezeu lui Avraam: „Ia-l, te rog, pe fiul tău, pe singurul tău fiu, pe care-l iubeşti mult, pe Isaac... şi... adu-l ca ofrandă arsă" (Geneza 22:2). Să observăm că Dumnezeu l-a numit pe Isaac fiul „pe care-l iubeşti mult". Dumnezeu ştia cât de preţios era Isaac pentru Avraam. Dumnezeu ştia şi ce simţea El însuşi pentru Fiul său, Isus. Dumnezeu îl iubea atât de mult pe Isus, două ori a vorbit din cer, numindu-l „Fiul meu, cel iubit" (Marcu 1:11; 9:7).
Iisus e mai tanar,iahve e iesit la pensie ce au in comun amandoi? Sunt egoisti,indiferenti nepasatori si le place sa vada suferinta, le place sa faca boli, satanel ala e e sclavul lor insuti iisus spune totul se face doar cu voia tatalui meu, satana ala nu face decat voia lui dumnezeu, dumnezeu nu are varsta, nu? Iisus are inca 33 de ani
Se referea doar la infatisare, dar nu si la compozitie, ma rog, alt cuvant nu mi-a venit.
In toata splendoare, nu, caci ai muri, doar Moise, l-a vazut de pe Munte, dar nu si fata.