E clar! Nu ai nici o idee de ce esti pe lumea asta.Si nu vorbesc ca sunt crestina sau ma rog,pur si simplu stiu lucrurile elementare.Mi-e sila de oamenii aia care spun ca ei provin din maimute, ca ei sunt cei mai tari, fac totul pe picioarele lor, daca cumva castiga ceva sau ii ocoleste nenorocirea ei zic ca e norocul.Voi nu credeti ca exista Dumnezeu.Da atunci de ce mai esti ma pe lumea asta? Este adevarat ca si mie mi se pare incredibil ce este in biblie dar eu cred, ca pana la urma nu te costa nimic sa crezi.In fine, nici nu stiu de ce imi bat capu', dar avand in vedere ca e vacanta si n-am ce face imi dau si eu cu parerea.No hurt feelings, nu e personal.Imi place sa conversez cu oamenii care au diferite idealuri, credinte. Vreau sa stiu cum vad ei viata asta, sa compar viziunea lor cu a mea.Scuze daca te-am incomodat.
Era ceva intr-o pilda cu saracul Lazar...
Atunci cand a murit bogatul si s-a dus in iad, l-a rugat, indirect, pe Dumnezeu sa le dea de veste fratilor sai ca vor ajunge in acelasi loc daca fac prostii, dar a primit ca raspuns ca, chiar daca s-ar scula si mortii din morminte, cei ce nu cred, tot nu ar crede si e destul de adevarat.
Daca ti-as spune de Lumina Sfanta, tu ai spune ca e un trucaj.
Simpuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Pentru ca nu exista.
Simpuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Pentru ca nu exista.
Ok! Fiecare percepe viata asta si omul, la fel si pe Dumnezeu, cum vrea, cum crede sau cum a auzit.Sunt interesante argumentele tale si ma bucur ca am putut avea un schimb de pareri cu un om care se vede ca este destept si foarte cultivat.Dar da-mi voie sa te contrazic la Arca lui Noe.Nu stiu daca stii, dar acum cativa ani buni au descoperit Arca lui Noe, care arata exact asa cum e descrisa in Biblie, si este "ingropata" in niste munti(nu mai stiu exact cum se numesc), dar au vazut scheletul.Asa ca, eu nu stiu multe, dar, gasind aceasta Arca, s-a dovedit ca cel putin "povestea" (cum o numesti tu) cu Arca lui Noe este adevarata.La celelalte nu exista inca dovezi.Dar eu cred.Din moment ce Arca a fost gasita, e clar ca nu e nici o abureala aici.In fine, unii cred, altii nu. Oricum, doi oameni care nu impartasesc aceeasi credinta, sau unul crede si altul nu, niciodata nu o sa se inteleaga pe tema aceasta, asta e clar.Pentru ca nu pot eu spre exemplu sa te fac sa crezi, daca tu crezi sau poate esti convins deja ca nu exista Dumnezeu si Biblia e doar o carte de "povesti" numai cu abureli scrisa de niste oameni fara importanta.Cam asa sta treaba.Pana la urma fiecare om are dreptul la alegere, nu este obligat sa creada in Dumnezeu.
Ba da, Dumnezeu face multe miracole! O sa iți spun eu cateva dintre ele: un miracol este ca existi tu, in ciuda faptului ca nu esti prea destept, un alt miracol este ca te trezesti dimineata si ca iti vezi parintrii sanatosi! Asta sunt miracole!
anonim_4396 întreabă:
SunShine_3102 întreabă: