E un fel de antiteza bine-rau, in opinia mea consider ca Biblia e un fel de "exemplu" gen "nu fa aia, fa aia ca asa e bine". Iar din alta perspectiva Biblia are si multe greseli...
Nu stiu de ce este el cel pozitiv.Pe mine nu prea ma pasioneaza religia.Adica nu stiu de unde au stiut oameni aia sa scrie in biblie ce si cum a facut Dumnezeu.Nu cred ca cineva imi poate demonstra ca exista, dar in fine.Eu cred ca este personajul pozitiv pentru ca a inventat lumea(cum am spus nu stiu daca e asa)ca a creeat omul si ca a dat sfaturi(de exemplu ajutati aproapele).
E un fel de porcarie care te face sa vomiti, dupa ce gandesti lucrurile putin.
N-ai prea inteles cum sta treaba cu Dumnezeu, asa-i? Biblia nu e cuvantu' lui, e de fapt cartea in care se regasesc ceea ce au scris altii despre Dumnezeu si tot ce tine de el, etc!
Asta una! A doua nu prea are treaba Dumnezeu cu ce faci tu ca om in viata de zi cu zi, ca altfel ar fi fost totul perfect si n-ar fi avut nimeni nici o nemultumire! Nu stiu unde ai citit tu ca a ucis el personal animale si persoane!
In al treilea rand Lucifer, asta, e mentionat in cateva locuri cu numele asta, in schimb este prezent sub alte nume: Satan, Diavol, Belial, Fiara, si multe alte nume si este chiar foarte prezent in toate scrierile despre Dumnezeu.
Ideea e ca Dumnezeu si Lucifer reprezinta un fel de antiteza, iar omului ii este mult mai usor sa se orienteze(din toate punctele de vedere) atunci cand are un sens de mers: spre + sau spre -, depinde ce alegi!
Personal eu cred ca esti putin dezorientat de altcineva, si concluziilea aste de fapt nu sunt ale tale!
Am vazut raspunsul tau, si m-am gandit sa intreb: atunci cand trebuie sa fi sigur pe ceva, de ce trebuie sa ti se induca nesiguranta?
In Cartea Sfanta Dumnezeu este prezentat exact asa cum este.Ca noi sa stim ce alegeri sa facem.
Se autolauda si merita lauda pentru ca spune numai adevarul si pentru ca merita.
Iubestel ma pe lucifer ca doar si el te iubeste.care e problema? numa ca dumnezeu te iubeste cu o dragoste deznteresata si vesnica, altruista.pe cand satan alerga cu drag dupa tine ragand ca un leu in cautarea prazii fiindca stie care putina vreme. ce? intre o iubire sincera curata si un viol e usor de ales.in una trebuie sa fii convins /a si cucerit/a, iar la viol nu ai nici o optiune.vad ca alegi violul. e bun si ala decat nimic.succes.
N-am inteles...cum adica sa ti se induca nesiguranta? de catre cine este indusa?
Dumnezeu ne-a dat Cele 10 porunci.Pe acelea sa le facem. Ne-a dat vointa libera!
Gaia, cred ca ai nevoie de un control la o anumita parte superioara a trupului tau suferi de vreo boala... sincer, mi se face mila, nu esti tu de vina pentru ca te-ai nascut asa bolnava
anonim_4396 întreabă:
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: