| RAY a întrebat:

De ce este numit Toma necredincios? Cică nu e adevărat fraza cu crede dar nu cerceta, Toma a certat și este necredincios numit

63 răspunsuri:
| Drake21 a răspuns:

Prin credinta se intampla lucruri ciudate imposibile, si o cercetat si o gasit o lumina mare si o orbit, si o cercetat intunericul si mintea o inceput sa ii joace feste, nu am citit despre Toma momentan poate am sa citesc intr-o zi

| Hyperion7 a răspuns:

Nu am cercetat din scoarță în scoarță Biblia,însă am auzit pe cineva odată,nu mai știu despre cine e vorba,că tot ceea ce a fost scris în Biblie a fost confirmat mai târziu prin știință.
Toma necredinciosul este in istoria creștinismului singurul apostol care nu a crezut în învierea lui Hristos, iar până nu a văzut urmele produse de la răstignire de pe mâini, coaste, picioare, nu s-a convins. Abia când le-a simțit și văzut a crezut în învierea Lui.

| Hyperion7 a răspuns (pentru Hyperion7):

Rectific,ceea ce s-ar fi descoperit cu ajutorul științei până prezent ar fi fost scris in Biblie dinainte sa fi fost descoperite.*

| anonimg a răspuns:

"Pentru că umblăm prin credinţă, nu prin vedere." 2Corinteni. 5:7

| Drake21 a răspuns (pentru anonimg):

Corect cine vede poate inebunii

| RAY explică (pentru anonimg):

La altă întrebare ai scris că e lucrarea diavolului faza cu crede dar nu cerceta

| RAY explică (pentru Hyperion7):

Nu s-a confirmat nimic, sunt doar minciuni și interpretări mincinoase, acele chestii descoperită sunt copy paste de la egipteni, chestii astronomice mann

| RAY explică (pentru Drake21):

Despre cine scrii tu

Pai și sumerieni, egipteni cunoașteau multe lucruri, numai vb de greci, vt a fost scris acum vreo 2500 de ani, e aia au copiat de la toți, evrei fiind răspândiți peste tot in lume, citește despre acele popoare

| Hyperion7 a răspuns (pentru RAY):

Nu vreau sa dau o părere eronota sau hiper denaturata, prefer să mențin un echilibru între una și alta.
Nu vreau sa creez impresia de fals sau sa induc in eroare pe cineva, nu asta e rolul meu pe platforma.
Cât despre marturii mincinoase, cine știe de fapt adevărul? Nu e mai degrabă relativ, decât absolut? Până la urmă cine deține acest adevăr?

Sunt convins că au fost aceste popoare foarte evoluate de s-a ajuns in acest punct,însă nici nu pot nega religia,doar pentru că dvs sunteți ateu.
Perspectivele diferă tocmai din cauza elementului religios,eu incerc sa aduc oamenii spre bună credință, in timp ce dvs Il suprimați pe Dumnezeu din viața dvs.
Și nu zic, nu pot judeca in acesta maniera, pentru că na, fiecare are dreptul la propriile sale alegeri și opinii, de aceea va respect opinia big grin

| Drake21 a răspuns (pentru RAY):

Da e greu de inteles csf, "Cică nu e adevărat fraza cu crede dar nu cerceta" am scris m ai sus de ce nu se cerceteaza, de crezut poti sa crezi oricum se intampla lucruri inexplicabile

Daca ma enervez m ai tare devin si noul Daniel cel m ai mare preot din Romania

Adevărul prin știință nu prin credință oarbă, nu exista dovezi că există Dumnezeu, din contra sunt dovezi clare cum l-au inventat evrei

Nu exista lucruri inexplicabile, exista ignoranți de rațiune, știință

Întreg universul este ceva ce nu poate fi explicat.Adica a apărut acest bigbang, însă de unde a apărut acesta și mai mult de atât, de ce pe pământ s-au dezvoltat colonii umane și nu pe Jupiter, de ex? Până la urmă pământul era ca orice alta planetă, îngheață și fără posibilitate de viață pe acesta.
Mai mult de atât, cum a ajuns Pământul sa aibă animale și cum li s-a permis evoluția în decursul a câtorva miliarde de ani?
Sunt multe chestii foarte complex de explicat.
O fi ea știința exacta, însă multe chestii nu se leagă nici așa.Adica ok,omul a evoluat din maimuță,dar de ce celelalte maimuțe nu evoluează si ele în oameni?
Sincer, subiectul acesta îmi depășește cunoașterea și tind sa rămân la credința mea oarbă, pentru că sunt atât de multe întrebări fără răspuns și dacă aș sta sa le elucidez eu, probabil nu aș ajunge la un rezultat optim și,mai mult de atât,până la urmă ce nu știi,nu te afectează.Ca o fi Dumnezeu sau nu inventat,eu prefer sa cred în El,fie că sunt considerat limitat sau mai știu eu cum, tocmai pentru că prin El văd și partea plina a paharului, nu doar pe cea goala,asta o fi părerea unora și na, e normal sa fim diferiți.
Mulțumesc pentru răspunsuri, însă discuția, cred eu, ar trebui sa se oprească aici.

Astia evrei l au inventat poate pe Iisus pentru unii, pe Dumnezeu nu la inventat nimeni, o fost este si va fi, dinozauri au fost prin stiinta sau extraterestrii sau Dumnezeu

Pe pamant au trait si Giganti (oasele gasite si in Romania)

Sfantul Petru:
- Doamne, a venit un grup de atei la tine.
Dumnezeu:
- Spune-le ca nu exist.

Faci confuzii grave prietenas, cica aia l au inventat pe Dumnezeu pai si Musulmani Budisti cred in Dumnezeu, poate Iisus ai vrut sa spui pentru unii( care cred direct in Dumnezeu si nu si in Iisus)

Ai aparut din bing bang o explozie solara ca asa spun ateii

Nu ai habar nici de stiinta

Eu vorbesc de Dumnezeul creștin

Da nu ma m ai repet, o scris si Hyperion ce spune stiinta despre cum o aparut totul

"Eu vorbesc de Dumnezeul creștin" rolling on the floor)))))))))))) este un singur Dumnezeu care are nume diferit in celelalte tari ( el ia creat pe toti oamenii) doar ca la crestini este si Iisus

La musulmani e doar un profet la noi e fiul lui Dumnezeu si in budism spune ca nu o fost pe pamant Este doar Dumnezeu

M ai bine vorbesti de traditiile diferite din alte tari si lasa l pe Dumnezeu ca Este doar unul

Da o fost si la Budisti Iisus credeam ca nu o fost, 2001 Dalai Lama a declarat că „Isus Hristos a trăit și vieți anterioare"

Sa nu te impiedici de crestini prin Timisoara ateule care vorbesti urat de Dumnezeu

De la Dumnezeu nu exista ai trecut ca Dumnezeul crestin nu exista, vulpoi ateu creol