Prin credinta se intampla lucruri ciudate imposibile, si o cercetat si o gasit o lumina mare si o orbit, si o cercetat intunericul si mintea o inceput sa ii joace feste, nu am citit despre Toma momentan poate am sa citesc intr-o zi
Nu am cercetat din scoarță în scoarță Biblia,însă am auzit pe cineva odată,nu mai știu despre cine e vorba,că tot ceea ce a fost scris în Biblie a fost confirmat mai târziu prin știință.
Toma necredinciosul este in istoria creștinismului singurul apostol care nu a crezut în învierea lui Hristos, iar până nu a văzut urmele produse de la răstignire de pe mâini, coaste, picioare, nu s-a convins. Abia când le-a simțit și văzut a crezut în învierea Lui.
Nu vreau sa dau o părere eronota sau hiper denaturata, prefer să mențin un echilibru între una și alta.
Nu vreau sa creez impresia de fals sau sa induc in eroare pe cineva, nu asta e rolul meu pe platforma.
Cât despre marturii mincinoase, cine știe de fapt adevărul? Nu e mai degrabă relativ, decât absolut? Până la urmă cine deține acest adevăr?
Sunt convins că au fost aceste popoare foarte evoluate de s-a ajuns in acest punct,însă nici nu pot nega religia,doar pentru că dvs sunteți ateu.
Perspectivele diferă tocmai din cauza elementului religios,eu incerc sa aduc oamenii spre bună credință, in timp ce dvs Il suprimați pe Dumnezeu din viața dvs.
Și nu zic, nu pot judeca in acesta maniera, pentru că na, fiecare are dreptul la propriile sale alegeri și opinii, de aceea va respect opinia
Întreg universul este ceva ce nu poate fi explicat.Adica a apărut acest bigbang, însă de unde a apărut acesta și mai mult de atât, de ce pe pământ s-au dezvoltat colonii umane și nu pe Jupiter, de ex? Până la urmă pământul era ca orice alta planetă, îngheață și fără posibilitate de viață pe acesta.
Mai mult de atât, cum a ajuns Pământul sa aibă animale și cum li s-a permis evoluția în decursul a câtorva miliarde de ani?
Sunt multe chestii foarte complex de explicat.
O fi ea știința exacta, însă multe chestii nu se leagă nici așa.Adica ok,omul a evoluat din maimuță,dar de ce celelalte maimuțe nu evoluează si ele în oameni?
Sincer, subiectul acesta îmi depășește cunoașterea și tind sa rămân la credința mea oarbă, pentru că sunt atât de multe întrebări fără răspuns și dacă aș sta sa le elucidez eu, probabil nu aș ajunge la un rezultat optim și,mai mult de atât,până la urmă ce nu știi,nu te afectează.Ca o fi Dumnezeu sau nu inventat,eu prefer sa cred în El,fie că sunt considerat limitat sau mai știu eu cum, tocmai pentru că prin El văd și partea plina a paharului, nu doar pe cea goala,asta o fi părerea unora și na, e normal sa fim diferiți.
Mulțumesc pentru răspunsuri, însă discuția, cred eu, ar trebui sa se oprească aici.
DeProfundis99 întreabă: