| Andreiiii1234 a întrebat:

De ce i-ar fi frica la o fata pocaita sa-si faca un prieten? (iubit)

24 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Deoarece nu are aceleasi convingeri, principii, prioritati.

| Dash a răspuns:

Pentru ca de obicei parintii lor nu-s de acord cu astfel de lucruri.

| Andreiiii1234 explică (pentru EmaS):

Sa ziceam ca are de ce sar teme?

| EmaS a răspuns (pentru Dash):

Biblia ne invata sa nu ne injugam la un jug nepotrivit.

| Andreiiii1234 explică (pentru EmaS):

Adica?

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns:

Simplu ca ei nu accepta alti de alta religie

| Musique a răspuns:

Educația,nu neapărat religioasă, dar pocăiții de obicei sunt mai încuiați.

| charonmario a răspuns:

Sti de ce ca trebuie sa fie si ea fericita nu doar el

| MhPnr a răspuns:

Să nu o influenţeze cu ceva, să nu fie un act sexual între ei, EI NU ACCEPTĂ, cunosc cazuri concrete happy!

| EmaS a răspuns (pentru Musique):

Sunt multi mai educati si mai inteligenti decat tine!

| charonmario a răspuns (pentru EmaS):

Ema parca esti crestina 1 de unde stii tu cum e el ca nu il cunosti de unde stii cat de educat e ca nu il cunosti cum poti sa afirmi ca esti crestina si dai prima cu piatra cummmmmmmmmmm? de asta sunt Bisericile goale din cauza voastra ma sunteti buni la vorba dai mai greu sa va prinda Christos pe genunchi si in post imi vine sa plang cand vad attudinea ta a lui Jasser care va dati crestini mi-e frica ca sunteti pe dinafara doar VOPSITI trist ma trist
2 de ce dai cu pietre in el unde i dragostea lui Christos ca nu se vede la tine si mai sunt si altii ca tine pe aici din pacate si voi vreti sa se intoarca lumea la Christos ma mi-e rusine sincer trist! Unde ti-e Duhul Blandetii sau si tu esti din gasca aia care respecta Biblia doar pe bucati Trist ma trist

| EmaS a răspuns (pentru charonmario):

Crestinii nu trebuie sa se faca pod peste care sa treaca toti magarii.De ce trebuie sa ne faca incuiati? Sunt multi crestini mai inteligenti si mai educati decat ea. Avem dreptul sa ne spunem opiniile fara a aduce jigniri persoanei.Dar, am uitat ca tu esti mai sfant decat Apostolul Pavel si te-ai catalogat ca fiind fara nici o greseala.In Biblie scroe ca Unul singur a trait pe acest pamant fara de pacat. Poate in biblia ta scrie ca sunt doi!

Ema trezeste-te si nu judeca tu pe nimeni asta e treaba lui Dumnezeu mi-e mila de tine Dumnezeu sa iti dea intelepciune eu nu zic ca sunt sfant esti invidioasa ca tocesc podeaua la rugaciune poti sa o faci şi tu nu am zis ca sunt fara greşala daca ai inteles asta îmi cer scuze. Din moment ce ridici piatra tu te crezi perfecta cata ura puteti sa aveti in suflete va discreditati singuri

| EmaS a răspuns (pentru charonmario):

Are grija sa ne judece Dumnezeu pe fiecare.El cunoaste tainele ascunse ale inimii.Tu de care parte a baricadei esti?

| Musique a răspuns (pentru EmaS):

Probabil că sunt.
Da măcar eu nu mă bag ca musca-n lapte.Asta am vrut să răspund.

Scuză-mă, te respect ca fiind un alt user, și mai ales că ești mai în vârstă deât mine, dar asta nu-ți dă dreptul să mă faci needucată.Nu mi-am permis să mă iau de tine până acum, te rog să n-o mai faci și tu. happy

De partea lui Christos

Ti-ai permis sa te legi de toti pocaitii.,, Educația, nu neapărat religioasă, dar pocăiții de obicei sunt mai încuiați.,,

Ești pocăită?

Ma straduiesc sa ma pocaiesc in fiecare zi.

Așa te pocăiești tu? Făcând omul needucat și prost fără să-l cunoști?
E adevărat, i-am judecat pe pocăiți, dar eu nu stau să mă pocăiesc, nici nu mă dau mare creștină.

Nu am de gand sa iti dau satisfactie alimentand conflictul.

Înțeleaptă alegere.Mulțumesc.

| maddelinne a răspuns:

Hmmm... adevarul este ca in Biblie scrie: nu va injugati la un jug nepotrivit! Dar daca o fata "pocaita" isi face un prieten "nepocait" o sa aiba multe probleme...pentru ca niciodata nu vor ajunge la aceleasi convingeri! Cunosc caz concret!"