| TiberiuFasole a întrebat:

De ce, in general crestinii, judeca si injura ateii? Ei n-au drept la o parere? De ce, mai ales persoanele care se cred ingeri in corp de om, injura ateii pana nu mai sunt atei? Daca el nu crede e parerea lui. Cine-mi da un raspuns bun primeste funda.

Răspuns Câştigător
| sublime89 a răspuns:

Pentru ca sunt needucati. Cam de asta se injura oamenii intre ei, de obicei. In Romania mai ales, civilizatia inca se chinuie sa patrunda. "Coincidenta" e ca suntem si cea mai religioasa tara din UE. Nu vedem oare nicio legatura aici?
Crestinii simt nevoia de a apara un zeu pe care-l cred atotputernic. Pai daca e atotputernic, nu se poate apara singur? Are el nevoie de niste muritori de pe TPU sau din alte parti care sa-l apere? Sunt sigur ca daca ar exista, i-ar pedepsi el cum stie mai bine pe atei, in bine cunoscutul stil crestin "milos", adica tortura eterna in iad. Si asta fara sa aiba nevoie de vreun ajutor de la crestini.

11 răspunsuri:
| LePotato a răspuns:

Oamenii care fac ce ai spus tu mai sus, sunt si de partea ateilor si de partea crestinilor...

| Alcyon a răspuns:

Si ateii de ce-i judeca si ii jignesc pe cei ce au alte opinii?

| Copac13 a răspuns:

Ba eu nu judec pe nimeni pentru mine poti sa fi si satanist daca esti de treaba nu imi pasa

| AvalohAlyn a răspuns:

Si ateii judeca si injura crestinii.Vezi si cealalta jumatate a paharului.

| Croampa a răspuns:

Satanistii nu au nici-o treaba cu nimeni! big grin

| Doub a răspuns (pentru LePotato):

Asta voiam şi eu să spun.big grin

| LePotato a răspuns (pentru Doub):

Asta e adevarulhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai un raspuns bun e acela care zice ca tine, fiindca cine nu zice ca tine e impotriva ta.

| bibi518 a răspuns:

Crestinii ii judeca pe atei doar pentru a se simti superiori deoarece ei "cunosc" invataturile lui Dumnezeu si cica le aplica.Din punctul meu de vedere un crestin adevarat nu trebuie sa judece pe altii.Din cate stiu eu, aceasta credinta are la baza iubirea, dar vad foarte rar iubire intre crestini sau intre oameni cu credinte diferite, iar acest lucru este trist.
Daca stam sa ne gandim mai bine, putem vedea ca este in firea omului sa judece, chiar daca nu o spune verde in fata.Si atei judeca crestinii, si crestinii judeca ateii, este ceva reciproc. Dupa cum am spus, este in firea omului sa judece.
M-am cam lungit cu raspunsul dar asta-i adevarul happy

| TSTlo a răspuns:

Unii crestini injura ateii ( dar sa stii ca este si invers ) deoarece parinitii, bunicii sau chiar si neamurile nu prea discutand cu acel copil, despre acest subiect si spunandu-i sa creada in dumnezeu ca asa e bine, atunci copilul acela intr-un fel sau altul intelege ca oricine nu crede in dumnezeul lui este rau.Hei, dar asta este doar o parere, sa stii ca unii sunt asa si din ura lor, un exemplu ar fi rasismul, ii putem spune rasism religios.

| danay72 a răspuns:

Daca injura,, un asa zis crestin,, pe altcineva, acela nu e un crestin adevarat.Fiecare are dreptul la opinie si trebuie respectat.Romani12:17-21