In tarile crestine incultura este in prim plan si este ancompaniata de fapte imorale.
In tarile ateiste cunoasterea este in prim plan si lumea se indreapta usor, usor spre pacifism intr-o tara pacifista:lumea traieste inconjurata in pace nu exista scandaluri, certuri sau alte moravuri usoare(fapte ilegale) daca nu exista aceste fapte ilegale sau sunt diminuate pana la o valore apropiata de zero nu ar trebui sa existe legi, puscari, tribunale etc.
Crezi ca putem invinge instinctele primare care ne conduc pe multi din noi?
Chiar si cu un simt al sarcasmului dezvoltat ...suna aiurea intrebarea Ray....Ramai la Stiinta si Filozofie.
PS: Don't judge a beliver...but believe in the judge.
De ce sa sune aiurea? daca 98% din populatie e crestina de ce e aiurea ca legile facute de stat sa fie anulate, daca 98% din populatie nu face nici un pacat nu vad de ce sa nu fie anulate plus ca conform bibliei omul raspund pentru pacatele lui doar lui dumnezeu nu aici pe pamant, nu e nimic sarcastic
Bun argumentul tau.Raspunsul il sti, oamenii nu respecta Biblia, desi pretind ca sunt crestini. Daca ar respecta - o nu ar mai fi necesare institutile ca politia, judecatoria etc. 2Timotei3:1-5 arata clar ca au doar o forma de devoţiune sfântă.
Pai daca populatia e religioasa si nu fac pacate de ce e necesar asa ceva?
Pai daca e religioasa nu inseamna ca nu fac pacate. Poate unii sunt religiosi doar cu numele. Adica sa fie crestini. Dar daca ei vor sa o faca... cineva trebuie sa ia masuri.
Adica vrei sa spui ca majoritatea e cu numele nu?
Tu imi pui credinta la incercare?
Man. Cand se naste un copil crestin el asa ramane. Asta daca nu isi schimba religia. Dar asta nu inseamna ca el respecta Cuvantul lui Dumnezeu. Face ce vrea...
Ai asa ceva? deci credinta la romani e ca asa a vrut parinti sa ma boteze cand eram mic )))
Da
Pana la urma mi-am cumparat http://idei3d.ro/product/ochelari-cardboard/
ai cumparat folia aia?
Cum se vede?
A zis unu ca imi aduce el o folie de aia
Sincer nu stiu nu e ceea ce ma asteptam nu e nimic 3d, ma duc la cinema, am dat 52 de ron pe un carton si doua lentile
Man. E zeii egiptului la cinema. Vii?
Da,dar nu acuma ca e noapte si mi-e frica sa ies noaptea afara mi frica de draci care vor sa ma posedeze, cand mergi?
Oh. As merge si asta seara cred. Daca nu, maine seara. Si in weekend daca mai e.
Ai parasuta sa sari in mall ca se inchide in cateva ore, duminica merg
La 22 e.
Duminica la 22 e?
Azi e priemera man
Pai locuri mai sunt azi?
Astazi e la 22. Duminica e la 22:30. De ce nu vii astazi?
Cum adica cate locuri? Pai nu stiu. Presupun ca nu e asa full.
Doar in primele 3 randuri sunt locuri si nu se vede bine man
Am sunat acma la ei mi-au spus ca doar in primele 3 randuri e loc
Oh. Si maine seara?
E aiurea in primele randuri nu
J
Vineri 26.02
S
D
L
Ma
Mi
J
14:30
17:10
19:50
22:30
Pai vii maine?
Mergi azi?
Pai nu ai zis tu ca e nasol in primele randuri?
Eu sm fost in randul 2 find pentru prima oara la cinema 3d
Damn. Deci... cand mergi mai exact?
"Cand se naste un copil crestin"... un copil nu se naste crestin.
Pai nu se naste, adica prin Botez am vrut sa spun...
Duminica man ca atunci nu ma suna cam nimeni
Oh. Bine. Poate nu vii atunci...
Ich verpesche
Vorbesc sa se desfinteze tribunalele umane ca alea religioase sunt dincolo de viata asta
E AIUREA!
Sunt mai multi cei care gresesc pe cale civila, decat religios!
Deci aia 2% din populatie comit mai multe pacate ca restul de 98% misto, saraci de ei 98% e sfanta, sufera zilnic
Multe dintre infractiuni (crima, furtul, violul ) sunt considerate pacate / incalcarea poruncilor.
Crestinul care se impartaseste/ spovedeste primeste un Canon de la duvovnic care tot un fel de pedeaspsa este.
Dar nu stii tu ca din aia 97% doar cativa sunt "adevarati" crestini? Si doar pe lumea celalalta vor fi sortati. Deci pentru aia neadevarati trebuie sa existe legi si puscarii, pentru ca ei inca n-au atins perfectiunea celorlalti.