Multi oameni s-au nascut iarna si au murit primavara, iar Craciunul pe sitl vechi este de altfel sarbatorit si in Ianuarie. Cat despre Sarbatorile Pascale, nu simbolizeaza moartea lui Iisus ci invierea acestuia.
Adică am şanse să mor intr-o primăvară?
Ehh, acceptabil. Măcar să fie frumos afară.
Eu sunt nascuta primavara, asta inseamna ca eu sunt opus, la iarna o sa mor.VAd ca iarna asta am scapat, uhm...Si inca o intrebare logica:Ca Gizas sa invie, nu trebuie mai intai sa moara? Despre craciun de ce n-ai zis ma? Ce ai cu craciunul? Ai primit o bata de baseball sub brad si de aia nu-ti place? Save Christmas! Save Christi! Esti un Grinch!
Nu este o regula, este o posibilitate. Si am spus despre craciun ca se sarbatoreste de 2 ori(si in Ianuarie), depinde de tara/origini/cultura...
Inexistenta nu are inceput si sfarsit.Asta spun si crestinii, doar ca sub forma de: "D-zeu nu are inceput si sfarsit". Doar inexistenta indeplineste conditia "fara inceput si fara sfarsit".
Absolut gresit.Anul incepe la 1 ianuarie.pentru voi.Pentru crestini, anul nou incepe la 1 septembrie, si logic, prima data e Nasterea-25 dec,dupa aia Rastignirea,moartea si Invierea, in aprilie-mai, data fiind variabila.Pentru crestini nu_i nimic anapoda.Nu-i ciudat?
Noi pamantenii.Tu esti extraterestru? Inca astepti nava mama sa te ia.GizaS(ma scuzi, eram grabita sa scriu intrebarea si a iesit altfel) e un personaj al ateismului Za big bo$$.Za best who fucks the rest.Ce vrei mai mult? Da parca eu puneam intrebarile aici, nu tu mie.Esti ca in bancul ala:"Domnule, de ce in satul dumevoastra oricarei intrebari i-se raspunde cu o alta intrebare? Raspuns:"Dar de ce intrebati?" ".
Mereu ma gandeam de ce tu tot timpul cand raspunzi la o intrebare, spui numele userului respectiv...Kyra? Alice?
Deci, de ce?
Si cu tine are respectivul ceva? Eu i-as fi raspuns, dar m-a bagat la lista de prieteni ignorati si nu pot dar asta are ceva cu mine de mult.
Da, si cu mine. Nu m-a bagat la ignore momentan, mai demult incerca sa ma convinga de existenta lui dzau in mesaje private kilometrice si sa-mi povesteasca de viata lui. Deloc interesant...