| KyraW a întrebat:

De ce incepem anul cu Moarte lui Gizaz si il terminam cu nasterea lui?

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moartea si asa zisa inviere a lui

| seagate a răspuns:

Esti cam prostuta daca intrebi asa ceva.

| Rapplex a răspuns:

Inexistenta nu are inceput si sfarsit.Asta spun si crestinii, doar ca sub forma de: "D-zeu nu are inceput si sfarsit". Doar inexistenta indeplineste conditia "fara inceput si fara sfarsit".

| Shinto a răspuns:

Absolut gresit.Anul incepe la 1 ianuarie.pentru voi.Pentru crestini, anul nou incepe la 1 septembrie, si logic, prima data e Nasterea-25 dec,dupa aia Rastignirea,moartea si Invierea, in aprilie-mai, data fiind variabila.Pentru crestini nu_i nimic anapoda.Nu-i ciudat?

| DrunkenRat a răspuns:

Multi oameni s-au nascut iarna si au murit primavara, iar Craciunul pe sitl vechi este de altfel sarbatorit si in Ianuarie. Cat despre Sarbatorile Pascale, nu simbolizeaza moartea lui Iisus ci invierea acestuia.

| Holocaust a răspuns (pentru DrunkenRat):

Adică am şanse să mor intr-o primăvară?
Ehh, acceptabil. Măcar să fie frumos afară.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da de ce spui incepem? si mai ales cu gizaz? cine e gizaz?

| KyraW explică (pentru anonim_4396):

Noi pamantenii.Tu esti extraterestru? Inca astepti nava mama sa te ia.GizaS(ma scuzi, eram grabita sa scriu intrebarea si a iesit altfel) e un personaj al ateismului rolling on the floorZa big bo$$.Za best who fucks the rest.Ce vrei mai mult? Da parca eu puneam intrebarile aici, nu tu mie.Esti ca in bancul ala:"Domnule, de ce in satul dumevoastra oricarei intrebari i-se raspunde cu o alta intrebare? Raspuns:"Dar de ce intrebati?" ".

| KyraW explică (pentru DrunkenRat):

Eu sunt nascuta primavara, asta inseamna ca eu sunt opus, la iarna o sa mor.VAd ca iarna asta am scapat, uhm...Si inca o intrebare logica:Ca Gizas sa invie, nu trebuie mai intai sa moara? Despre craciun de ce n-ai zis ma? Ce ai cu craciunul? Ai primit o bata de baseball sub brad si de aia nu-ti place? Save Christmas! Save Christi! Esti un Grinch!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kyra? prostia doare?

| DrunkenRat a răspuns (pentru KyraW):

Nu este o regula, este o posibilitate. Si am spus despre craciun ca se sarbatoreste de 2 ori(si in Ianuarie), depinde de tara/origini/cultura...

| aliceinchains a răspuns (pentru anonim_4396):

Mereu ma gandeam de ce tu tot timpul cand raspunzi la o intrebare, spui numele userului respectiv...Kyra? Alice?
Deci, de ce?

| KyraW explică (pentru aliceinchains):

Si cu tine are respectivul ceva? Eu i-as fi raspuns, dar m-a bagat la lista de prieteni ignorati si nu pot straight face dar asta are ceva cu mine de mult.

| aliceinchains a răspuns (pentru KyraW):

Da, si cu mine. Nu m-a bagat la ignore momentan, mai demult incerca sa ma convinga de existenta lui dzau in mesaje private kilometrice si sa-mi povesteasca de viata lui. Deloc interesant...

Întrebări similare