Martor imi e Domnul ca mi-as da multe ca sa fiu si eu ''chinuit'' de asa bogatie.
Ce-ti mai place sa bagi replici din burta neconforme cu realitatea. Si mai zici ca-ti place stiinta, adevarul. Vai si amar de stiinta aia.
Deci am zis bine. E singur si amarat sentimental. Femeia avea nevoie de el si nu de bani. Ca nu baga bani IN.
Eu...e.ee..eu...
Wow.M-ai lasat fara cuvinte(apropo, toti cunoscutii mei ar vrea sa afle cum)
Are 56 de ani.E destul de normal ca e chel.
E slab fiindca nu mananca mult si prost, probabil.Nu toti oamenii bogati se si bucura de bogatie.Multi duc o viata destul de normala, in general.
Anyway, nu-mi place de el.E un om rau(parerea mea) ca multi din cei care ajung miliardari, ca el.
Amazonul a distrus multe afaceri mici si medii si nici el nu e chiar un tip simpatic, din ce am auzit...
Fir-as eu garbov si chel ca ala. Ce singur e, nu vreau sa imi dau seama...
Priveste si tu la poza din aceasta stire si poti vedea ca nu mint:
https://www.mediafax.ro/......i-19433662
Cum l-am vazut mi-a venit si inspiratia sa deschid acest subiect. E cel mai bogat om din lume. Daca iubea femeia la banii lui isi facea implant de par ca sa placa femeii.
Salut!
E adevărat, pe săracul om îl chinuie toate mormanele alea de bani, la care ar râvni oricine. E grea viața când ai doar 188, 5 miliarde de dolari în buzunar... Nici nu înțeleg cum se descurcă cineva cu un venit ca ăsta într-o lună...
Bine, gata cu gluma.
Legat de Jeff Bezos, tipul arată așa din același motiv pentru care și tu, și eu, și cine vrei, arată într-un fel. Pentru că așa suntem.
Numai bine.
Asa arata omul. Chiar daca era sarac, tot la fel arata. De nea Vasile cu 3 clase care da cu sapa in vie de ce nu treaba nimeni de felul in care arata? E acelasi lucru.
Dar poate ca femeii ii place chel. Sau poate ca se lasa chel fix ca sa scape de ea. Si apropos de divort, daca nu stiai... trage la rame la tanti asta: https://en.wikipedia.org/......C3%A1nchez
L-a costat 36 de miliarde de dolari distractia, dar si eu daca as avea vreo 210 miliarde parca as da 36 ca sa scap de conserva si sa bag stromeleagul invirtosat in ceva carnita mai proaspata...
Nicidecum.
Nu crezi ca a ajuns unde e jucand fairplay tot timpul, nu-i asa? Nici nu zic ca ar fi trebuit.
Faptul ca e miliardar nu inseamna ca nu putem avea pareri despre el fara sa fim gelosi sau altceva.Am lucruri mai bune de facut decat sa-mi pese de nu stiu ce miliardar(sunt destui despre care mi-ar putea pasa)
Ma multumesc sa ajung milionar
Acum m-am uitat din nou pe intrebare.
" A divortat si de femeia lui"
Poate nu-ti vine sa crezi(stiu e de necrezut) dar MacKenzie Bezos (fosta lui sotie) nu ii apartinea.Nu era femeia lui, ci doar o femeie.Nu era proprietatea lui.
Poate ca nu cauta o femeie care sa-i vrea banii.
Poate nu mai vrea sa fie impreuna cu cineva.
Poate are o relatie despre care nu a aflat presa.
Femeia aceea i-a luat o parte din avere chiar daca nu a fost a lui.
Da sigur femeia nu avea nevoie de bani, de aia a plecat cu 40milioane dupa ea, de dorul lui.
Loool
Nu mai trage la nici o rama:
In February 2019, Amazon founder Jeff Bezos published a blog post alleging that National Enquirer publisher American Media, Inc. had attempted blackmail and extortion in connection with Bezos' alleged affair with Sánchez.[10]
In April 2019, Sánchez and Whitesell filed for divorce,[11] which was finalized in October of that year.[
Mémă, meme s. f. Idee sau tipar comportamental care se răspândește prin imitație în cadrul unui grup social. ◊ p. ext. O idee, de obicei hazlie, materializată într-o imagine, un clip sau un text, care se răspândește prin intermediul internetului. Din engl. meme
Pai da, ALLEGED inseamna ca aia au presupus ca astia au o relatie. Cel mai probabil ei AU relatia aia dar nu vor sa o faca publica pentru ca... treaba lor. Acum si Bezos si Sanchez sunt liberi de orice obligatie, asa ca pot sa se dea in barci linistiti.