anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce le este permis accesul pe site celor care posteaza la "Religie", doar cu citate si "copy paste"? In felul asta, au fost indepartati si cei 2-3 adevarati crestini, cu care puteai discuta vis a vis Biblie/Credinta, fara riscul de a fi facut idiot, sau sa-ti fie sterse raspunsurile.
P. P. Ar fi de preferat ca raspunsul "master" sa vina de la admin, daca il tine judecata! O explicatie publica se poate, drag admin? Sau, te-am deranjat de la cina?

46 răspunsuri:
| nesuferit a răspuns:

Si care sunt aia 2 adevarati crestini? ema si sunshine care la orice intrebare raspundeau cu asa scrie in biblie?

| eucumine010 a răspuns:

Se merge pe cantitate, nu pe calitate.

| Bitzy a răspuns:

Nu am prea înțeles întrebarea dar sper să primești de admin ceea ce vrei...worriedbig grin

| eandopuncttk a răspuns:

Corect

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru nesuferit):

laughing Nu ma face sa rad, am buzele crapatewinking

| EmaS a răspuns (pentru eucumine010):

Se merge pe adevar.Cuvantul lui Dumnezeu este ghidul crestinului dupa care isi calauzeste viata.Fiecare are dreptul la opinie, insa cand este vorba de Dumnezeu, cuvantul meu nu mai conteaza. Legile sunt scrise nu mai lasa loc de interpretare.Si poate ca voi ati prefera sa va spun lucruri frumoase, dar acestea va pot costa vesnicia.Prefer sa va spun adevarul, decat sa ma fac placuta voua si mai tarziu sa platiti un pret prea mare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Bitzy):

laughing Asa a raspuns si Hitler, la intrebarea lui Stalin laughing

| eucumine010 a răspuns (pentru EmaS):

Ce legature are raspunsul meu la intrebarea omului, cu ceea ce ai scris tu aici? Aberezi.

| nesuferit a răspuns (pentru EmaS):

Ema, cum se face ca eu nu vad nimic divin? DA NIMIC MA, eu vad doar preoti care fura si care violeaza minori, astia ne leaga pe noi cu divinitatea?
Unde e dumnezeul asta al vostru? Chiar nu constientizati ca omu e dumnezeu.

Daca un om cu influenta te vrea la racoare sau mort, pai acolo ajungi cucoaana, cu tot cu zeul tau

Esti oarba ema

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Iubire, parerea ta nu conteaza aici, fiindca nu te afli printre cei cotati a fi adevarati crestini. Sorry!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru eucumine010):

Daca o sa mai pun intrebari d-astea, o bag pe Ema intr-o bucla, de va incepe sa creada ca este prima fecioara care va naste tripleti, fertilizata in vitro printr-un simplu stranut. Nu Biblia este cea care prosteste lumea. Lumea este prostita de catre oportunistiwinking

| Hombre a răspuns (pentru EmaS):

Vesnic amenintari "si mai tarziu sa platiti un pret prea mare".

| anonim4565 a răspuns (pentru nesuferit):

Pai bine raspundeau

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Draga Krostandt, dar tu esti in masura sa spui cine este adevarat crestin? Poti sa imi spui care sunt criteriile dupa care cataloghezi userii, si ce te-a determinat sa spui ca eu nu sunt un crestin autentic? Poate ca esti pastor si eu nu stiam!

Mai nu poti caracteriza crestini pentru o categorie de crestini
am mai dat exemplu acesta:daca vezi o maimuta cheala ar fi rational sa spui ca maimutele sunt fara par?

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu mai sunt fecioara. Sunt casatorita, si am deja trei copii. Deci, nu mai sunt sanse sa ti se implineasca doleantele.

| EmaS a răspuns (pentru nesuferit):

Aveti ochi si nu vedeti, urechi si nu auziti.Morti din punct de vedere spiritual.

| nesuferit a răspuns (pentru anonim4565):

Da parca sunt prea multi sincer, deja cand aud preot eu la asta ma gandesc
Eu as desfiinta meseria asta, ca nu fac nimic util, sa faca in **** mea ceva productiv in tara asta nu sa ma ajute pe mine sa ma apropii de dumnezeu

anonim_4396

Da! In aceeasi masura in care tu nu accepti alte pareri personale, facand tot psibilul sa arati ca ceilalti gresesc iar tu detii cheia adevarului suprem.
Eu, sa fiu pastor? laughing
Te-ai gandit vreodata, ca unul ca mine poate sa-ti fie dumnezeu, candva? Crezul nu inseamna repetarea si darea de exemplu unor scrieri pana la absurd. Daca asta crezi tu ca inseamna credinta, invita-ma la o conferinta, si voi demonta fiecare afirmatie facuta de... indiferent ce mare pastor se crede cineva.
P.P. M-am intalnit cu destui user-i de pe TPU, unii dintre ei ii apreciezi pozitiv. Eu nu-ti vorbesc cu rautate, caut doar sa vezi dincolo de gardwinking Cheama-ma, si in masura posibilitatilor, putem avea o discutie interesanta, indiferent cata lume este de fata!

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Dragul meu Hombre, cum este apa, nu s-a racit?

anonim_4396

Multa sanatate tie si sotului, si celor trei bijuterii de copii! Nu la genul ala de feciorie ma refeream. Daca imi mai rastalmacesti cuvintele, nu mai conversez cu tine big grin

| EmaS a răspuns (pentru nesuferit):

Daca Il cauti cu o inima sincera si curata, Il vei gasi.

Pai se stii ca nu-s ortodox si nu zic ca nu exista preoti cu frica de Dumnezeu
caci chiar sunt uni educati care tin la Dz in credinta lor si recunosc ca sunt alti care nu stiu ce au in cap de fac lucruri oribile
sunt multi care spun cas fii a lui Dz si ei incep si fac un busines pe baza apocalipsei spunand ca vine Isus in oct in noiembrie in 2012 etc
dar cum spuneam sunt multi care il iubesc pe Dz si pe care nu-i lasa constiinta si inima sa fac lucruri care nu-s dupa voia Lui.

Multumesc,si eu doresc sa iti dea Dumnezeu,, jumatatea ''cea mai potrivita pentru tine si sa va bucurati de rodul dragostei voastre.Nu am rastalmacit, pur si simplu, asa am inteles eu!

| EmaS a răspuns:

Unicul ei sot.Singurul.

| anonim4565 a răspuns:

Vad ca ai auzit de vechiul testament dar ar trebui sa-l citesti si pe noul testament in care isus a spus catre parasii unei femei ca cine e fara pacat sa ia primul piatra si sa arunce
si nimeni nu a aruncat
eu nu-s fara pacat eu sunt ca si voi
diferenta intre mine si tine e ca-l cunosc pe El si il iubesc
dar nu-s mai mare sau mai sfant ca voi
pentru ca eu n-am merite
el a murit pentru pacatul meu precum si pentru al tau
profita de faptul ca te iubeste! e sfatul meu pentru tine
si intoarcete la El

| nesuferit a răspuns (pentru EmaS):

L-am cautat ema, cand eram mic pe la 7-8, si crede'ma inima mai curata si inocenta ca la varsta aia nu o sa mai am, si nu l-am gasit

Ai vizionat ce ti-am trimis? Mie chiar imi plac, mi se par foarte educative si vorbeste din punct de vedere stiintific. Daca vrei, iti mai trimit.Cat despre Cuvantul lui Dumnezeu nu ai cum sa Il desfiintezi.El este Da si Amin.
Chiar ai veni la o conferinta in care as vorbi si eu?

| Woodenpints91 a răspuns:

Îţi dai seama că adminii nici nu vor citit asta nu? Chiar dacă va fi raportată,de citit tot nu o citeşte nimeni. Se uită aşa pe diagonală la ce-ai scris,după care întrebarea dispare misterios.
Şi eu puneam întrebări înainte unde le ceream adminilor ceva explicaţii,dar se pare că noi,ăştia, pleava, nu avem drepturi. Nu suntem legiuitori.

| EmaS a răspuns:

Nu arunca nimeni cu pietre.Doar ca dorim sa va facem constienti de gravitatea si consecintele alegerilor voastre.