Pentru ca in ziua de azi la TV sunt date numai relele (ca popa x la batut pe y, ca calgaru z s-a sinucis), ce inteleg oamenii din toate astea? Da nu-i greu de raspuns...
Sper ca te-am lamurit...
Daca ai chef de vorba despre cele sfinte add: iisixnika@yahoo.com
Pentru că-s inteligenţi(unii) şi au nevoie de argumente palpabile ca să creadă în ceva, mai ales în ceva ce e ilogic, cum e şi treaba asta cu God.
Pai lumea a evoluat, suntem mai educati si rationali acum. Sunt greu de pastrat credinte din epoca de piatra. Cum naiba sa mai crezi in allah, isus, dumnezero sau mos craciun?
Da ma rog da acum sunt alte vremuri tu ai ramas in trecut?
Oamenii nu cred in Dumnezeu pentru ca nu-L cunosc-credinta vine in urma ascultarii.
Coane, Zalmoxis era zeul suprem la daci, la romani era Jupiter In primul rand In al doilea... tine-o tot asa
Ce legatura are Zalmoxis cu romanii? o. o
Ma uimeste intelectul tau superior. Ai revolutionat stiinta.
@IntrebariIntrebatoare ce religie esti maa? Si daca nu esti crestin nu ar trebui sa te iei la cearta cu all the world pentru ca dumneata crezi in nenea Zalmoxis. Asa se scrie Zalmoxis, nu?
Nu poti generealiza si doar sa observi la fiecare in parte
eu unu nu cred 100 la suta ca nu exista nici ca exista i contest existenta in lipsa de dovezi
Zalmoxis cerea sacrificii mai ales umane, cand Iisus va cere moartea sa imi dai un mesaj...
Ma asta, Biserica Ortodoxa exista deoarece oamenii cred in ea(anul asta este anul ajutorarii bolnavilor)(deci noi intindem mana neajutoratilor...)
Unde e zalmoxis acum, in vreme de boala...In cartile cu daci
Nu te da mare ca ai auzit in clasa a 4-a de zalmoxis si acum faci scandal...
Minuni se fac si in zilele noastre da nu le bagi tu in seama(de parintele Arsenie Boca ai auzit, au fost oameni care la mormantul sau, atei fiind, au izbucnit in lacrimi si nu stiu de ce..., esti si vei ramane un ipocrit care se inchina la zalmoxis auzi!)
Deci tu daca crezi in zalmoxis nici paste si nici craciun nu ai.
Vernusio întreabă: