Pentru ca in ziua de azi la TV sunt date numai relele (ca popa x la batut pe y, ca calgaru z s-a sinucis), ce inteleg oamenii din toate astea? Da nu-i greu de raspuns...
Sper ca te-am lamurit...
Daca ai chef de vorba despre cele sfinte add: iisixnika@yahoo.com
Pentru ca nu cunosc voia lui Dumnezeu. nu merg la biserica si nu lasa cuvintele Domnului sa le intre in suflet
Statisticile,mentalitatile,obiceiurile si intreaga perspectiva a societatii arata exact opusul.
Deoarece cum a spus si iisixnika mass media incurajeaza tinerii sa nu mai mearga la biserica si sa nu mai creada in cele sfinte adica nu cu vorba cu fapta:azi un preot si-a tras-o cu minori, preotul x sta cand altul il loveste la fund.PArintii nu mai au incredere sa ii mai lase pe tineri sa mearga caci gandesc"oare cand vine de la biserica copilul meu vine violat de preot s-au batut?
Pentru ca nu l-a vazut niciodata si crede ca e o inventie; nu a dat nici un semn si ......asta-i lumea necrezatoare
Ba boule ala uratu care crede in zalmoxis in primul rand mai du-te la scoala ca undeva ai scris Iisus cu i mic si cu un singur i.In al doilea rand ba boule exista atatea dovezi ca exista Dumnezeu cum ar fi in Ierusalim de Pasti se aprind singure lumanarile etc.In al treilea rand te sfatuiesc sa creszi in Dumnezeu si sa te duci pe la biserica sa incerci sa te faci sa crezi in dumnezeu ca iti dau un sfat prietenesc cadaupa ce ai sa mori si ai sa ajungi in Iad ai sa regreti miliarde de ani acest lucru si in iad ai sa fii torturat! Sin in al patrulea rand daca zici tu ca Zalmoxis e cel mai smecher atunci de ce poparele care credeau in Zalmoxis, Zeus, Afodita etc. de ce sunt blestemate?! PAI ITI ZIC EU CA EXISTA DUMNEZEU!
DUMNEZEU EXISTA PACATOSULE!
Pentru ca nu l-a vazut, dar eu cred pentru ca l-am vazut cu ochii mei(ochii mei is verzi)
Ma,la voi asta este argumentul suprem si inviolabil?! Nu este imperioasa nevoie de un Creator transcedent pentru existenta Universului.Nici nu mai vorbesc de Dumnezeu, ca un asemenea schizofrenic impasibil n-ar fi in stare sa creeze nici un oras din nimic.Nici teoria big bang-ului nu este perfecta, dar este demna de luat in considerare.Intrebarea nu este cine, ci ce.La asta,nici macar eu cu fabulosenia mea,nu pot raspunde clar,si fara sa ma lansez in divagatii,probabil a fost la inceput o mare cantitate de energie, ce a existat odata cu timpul si spatiul, in acelasi loc, iar la explozie, a produs particulele ce au creat Universul.Si nici nu putem sti daca exista un Univers infinit.In caz ca Universul nu este infinit, atunci nici puterea Dumnezeul tau nu este infinita.
Hey Hey! Eu una nu cred...cea ce nu vad! Deci nu prea cred ca exista! asta presupun ca spun si ceilalti oameni! deci sper ca te-am ajutat! bay
Poate pentru ca multe persoane au nevoie de argumente certe pentru a le demonstra existenta lui Dumnezeu
Deoarece uni nu cred in ceea ce nu vad dar daca li se intampla o fapta extraordinara gen a castiga la loto eu ti-o garantez ca abia dupa accea vor crede desi uni nu vad ce bogati sunt (sanatosi, parinti nedivortati, casa de piatram, si mancare pe masa)
Bine zis, sau prost zis? Voi nu ganditi, ca daca ati gandi ati realiza ca de fapt nu exista nimic
Tradus, prosti is la toate colturile, pe cand oameni inteligenti gasesti intr-un procent foarte mic.
Au avut lacrimi de ras probabil, ca au vazut si ei ca lumea se duce acolo si mangaie mormantu, dupa care se roaga siii ce sa vezi, nimic. Eu cand vad asa prostie, chiar imi dau lacrimile
Imi pare rau daca tu gandesti in acest fel.Multumesc pentru complimente si ne vedem la Judecata de Apoi.
Tu te auzi ce stupizenie spui, ne vedem la judecata de apoi, vorbesti de ceva ce habar nu ai daca exista, habar nu ai cum este, si sensul ei cu adevarat. Chiar nu stiu cum ganditi voi, si de ce nu vreti sa vedeti si sa luati viata cum este ea, stati si aberati, ma apuca plansul mai mult desi e comic sa auzi pe cineva vorbind asa in cunoastere de cauza despre dumnezeu si judecata de apoi, cand de fapt voi tot ceea ce stiti este din auzite si daca, daca, daca ati pus mana pe biblie.
Ma, gandeste-te ca apostolii erau 12 si erau toti pescari...Dar numai 4 au scris in Evanghelie, dc? Pai repet erau pescari nu stiau sa scrie! Deci nu tot sta scris in biblie si in Evanghelie! Deci, sa te intreb ceva... oare martirii sau jerfit de prosti, sau moastele stau neputrezite fiindca au diferite sunbstante in ele? Sa fim seriosi, si sa nu aberam asa degaba, daca nu crezi in D-zeu dc fregventezi rubrica: Religie? Ateismul sau prostia nu reprezinta o Religie, deci lasa-te de acest site sau intra pe alta rubrica gen: Filme si seriale, Shopping sau altele!
Eu cautam niste informatii pe google, iar la fiecare pas dai de TPU, in plus eu nu stiu de ce nu te jertfesti si tu, poate asa si moastele tale nu se vor dezintegra, iar eu nu ma identific cu nicio clasa dintrasta gen credincios, ateist. sunt pur si simplu o fiinta fara suflet, care traieste cu aceleasi principii de viata ca si restul fiintelor de pe pamant. Refuz sa cred ca doar oamenii au suflet, iar restul fiintelor nu au. E una din marile prostii ale bisericii.
Vernusio întreabă: