| Dan10079 a întrebat:

De ce lumea nu prea crede in Dumnezeu?

Răspuns Câştigător
| LineGuide a răspuns:

Pentru ca in ziua de azi la TV sunt date numai relele (ca popa x la batut pe y, ca calgaru z s-a sinucis), ce inteleg oamenii din toate astea? Da nu-i greu de raspuns...
Sper ca te-am lamurit...
Daca ai chef de vorba despre cele sfinte add: iisixnika@yahoo.com

115 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Oamenii nu cred in Dumnezeu pentru ca nu-L cunosc-credinta vine in urma ascultarii.

| Dumnezău a răspuns:

Pentru ca:
-nu poti trai o viata intreaga in ignoranta crestin-ortodoxa irationala
-nu poti crede in Dumnezeu, balauri cu 7 capete, oameni ce umbla pe apa, magari vorbitori, Chivotul Legamantului, Sfantul Graal si alte asemenea fantasmagorii toata viata, ar fi rusinos
-unii oameni se trezesc la realitate, si refuza sa se scufunde iarasi in noaptea mintii reprezentata de crestinsimul trepanat
-un zeu nu are cum sa creeze lumea, fie el in afara timpului si a spatiului, timpul si spatiul nu pot fi create, chiar daca crestinismul mai evoluat agreeaza ideea ca au fost create de Dumnezeu, asa ceva e imposibil
-este imposibila existenta Dumnezeului descris in Biblie, o asemenea entitate este prea retardo-ridiculo-isterico-dragastatoasa, pentru a fi numita zeu
-niciodata, dar absolut niciodata, nu s-a aratat concret existenta lui Dumnezeu in aceasta lume
-nu trebuie ca randuiala Universului si a tot ce exista in acesta, sa fie stabilita de un zeu
-nu mai tin mult minciunile ordinare propagandiste, care cautau sa insereze cu forta in oameni ideea de Dumnezeu

Destul?

| Dan10079 explică (pentru Dumnezău):

Da cine a creat Universul si Pamantul atunci dupa parerea ta?

| Dumnezău a răspuns (pentru Dan10079):

Ma,la voi asta este argumentul suprem si inviolabil?! Nu este imperioasa nevoie de un Creator transcedent pentru existenta Universului.Nici nu mai vorbesc de Dumnezeu, ca un asemenea schizofrenic impasibil n-ar fi in stare sa creeze nici un oras din nimic.Nici teoria big bang-ului nu este perfecta, dar este demna de luat in considerare.Intrebarea nu este cine, ci ce.La asta,nici macar eu cu fabulosenia mea,nu pot raspunde clar,si fara sa ma lansez in divagatii,probabil a fost la inceput o mare cantitate de energie, ce a existat odata cu timpul si spatiul, in acelasi loc, iar la explozie, a produs particulele ce au creat Universul.Si nici nu putem sti daca exista un Univers infinit.In caz ca Universul nu este infinit, atunci nici puterea Dumnezeul tau nu este infinita.

| ramona30 a răspuns:

Pai lumea a evoluat, suntem mai educati si rationali acum. Sunt greu de pastrat credinte din epoca de piatra. Cum naiba sa mai crezi in allah, isus, dumnezero sau mos craciun?

| byanka32 a răspuns (pentru ramona30):

Pai cand vei ajunge in iad si eu in rai mai vorbim laughing pastram legatura rolling on the floor

| ramona30 a răspuns (pentru byanka32):

Viseaza tu la rai in continuare. E greu sa accepti ca ai o singura viata, vrei sa traiesti miliarde de ani.

Răspuns utilizator avertizat
| hate1t4ll a răspuns:

Statisticile,mentalitatile,obiceiurile si intreaga perspectiva a societatii arata exact opusul.

| iRaul a răspuns:

Procentul de atei de pe pamant este mai mare decat al crestinilor. Si restul sunt alte religii, documenteaza'te si dupa aia latri.
happy

| Gorath a răspuns:

Pentru că-s inteligenţi(unii) şi au nevoie de argumente palpabile ca să creadă în ceva, mai ales în ceva ce e ilogic, cum e şi treaba asta cu God.

| danay72 a răspuns:

Pentru ca Satan doreste ca oamenii sa nu creada si se foloseste de idei false transmise de religii facand ca ei sa fie dezamagiti de ce vad legat de Dumnezeu. Dar cei care vor sa afle adevarul biblic, pot sa nu fie dezamagiti si sa traga foloase, studiind Biblia si aplicand. 1ioan5:19, Ioan17:3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu exista.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Nu poti generealiza si doar sa observi la fiecare in parte
eu unu nu cred 100 la suta ca nu exista nici ca exista i contest existenta in lipsa de dovezi

| 1Mihai1 a răspuns:

Pentru că nu gandesc! Bine-a zis si IISIXNIKA.

| nesuferit a răspuns (pentru 1Mihai1):

Cum poti crede intr-o religie veche de 2000 de ani. nu crezi ca e timpu sa inventam un nou zeu?

| Neculae_Madalin_1994 a răspuns (pentru 1Mihai1):

Bine zis, sau prost zis? Voi nu ganditi, ca daca ati gandi ati realiza ca de fapt nu exista nimic

| Cosmotel a răspuns:

Pentru ca exista dovezi stiintifice pentru toate.

| RaduMD a răspuns:

Din ceea ce am constatat, majoritatea oamenilor cred în Dumnezeu şi nu se consideră de loc necredincioşi. Şi totuşi, ei se poartă ca şi când Dumnezeu nu ar exista.

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

@IntrebariIntrebatoare ce religie esti maa? Si daca nu esti crestin nu ar trebui sa te iei la cearta cu all the world pentru ca dumneata crezi in nenea Zalmoxis. Asa se scrie Zalmoxis, nu?

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

@dan1999 nu-l baga pe intrebarea aia in seama, cine e cu caputu asta e...

| bogdan1004 a răspuns:

Deoarece cum a spus si iisixnika mass media incurajeaza tinerii sa nu mai mearga la biserica si sa nu mai creada in cele sfinte adica nu cu vorba cu fapta:azi un preot si-a tras-o cu minori, preotul x sta cand altul il loveste la fund.PArintii nu mai au incredere sa ii mai lase pe tineri sa mearga caci gandesc"oare cand vine de la biserica copilul meu vine violat de preot s-au batut?

| Illvix a răspuns:

All Hail Cthulhu!

| Dumnezău a răspuns (pentru Illvix):

The nightmare corpse city of R'lyeh...

| ooliveer a răspuns:

Poate pentru ca multe persoane au nevoie de argumente certe pentru a le demonstra existenta lui Dumnezeu happy

| pisicamoarta a răspuns:

Pentru ca nu l-a vazut, dar eu cred pentru ca l-am vazut cu ochii mei(ochii mei is verzi)

| Nosam a răspuns:

Novus Ordo Seclorum

| DeeaEuu a răspuns:

Hey Hey! Eu una nu cred...cea ce nu vad! Deci nu prea cred ca exista!thumbs down asta presupun ca spun si ceilalti oameni! deci sper ca te-am ajutat! baykiss

| ionica06 a răspuns:

Pentru ca nu cunosc voia lui Dumnezeu. nu merg la biserica si nu lasa cuvintele Domnului sa le intre in suflet

| tarele99 a răspuns:

Ba boule ala uratu care crede in zalmoxis in primul rand mai du-te la scoala ca undeva ai scris Iisus cu i mic si cu un singur i.In al doilea rand ba boule exista atatea dovezi ca exista Dumnezeu cum ar fi in Ierusalim de Pasti se aprind singure lumanarile etc.In al treilea rand te sfatuiesc sa creszi in Dumnezeu si sa te duci pe la biserica sa incerci sa te faci sa crezi in dumnezeu ca iti dau un sfat prietenesc cadaupa ce ai sa mori si ai sa ajungi in Iad ai sa regreti miliarde de ani acest lucru si in iad ai sa fii torturat! Sin in al patrulea rand daca zici tu ca Zalmoxis e cel mai smecher atunci de ce poparele care credeau in Zalmoxis, Zeus, Afodita etc. de ce sunt blestemate?! PAI ITI ZIC EU CA EXISTA DUMNEZEU!

DUMNEZEU EXISTA PACATOSULE!

| Neculae_Madalin_1994 a răspuns:

Tradus, prosti is la toate colturile, pe cand oameni inteligenti gasesti intr-un procent foarte mic.

| Alexinhotm99 a răspuns:

Deoarece uni nu cred in ceea ce nu vad dar daca li se intampla o fapta extraordinara gen a castiga la loto eu ti-o garantez ca abia dupa accea vor crede desi uni nu vad ce bogati sunt (sanatosi, parinti nedivortati, casa de piatram, si mancare pe masa)

| anaa2000 a răspuns:

Pentru ca nu l-a vazut niciodata si crede ca e o inventie; nu a dat nici un semn si ......asta-i lumea necrezatoare

| Varticus-costache_Andreas_1997 a răspuns:

De ce lumea nu cred in mos craciun?

Întrebări similare