Religia e un mijloc de control al populatiei, asta e. Si sa nu te abati de la regulile stricte si "crestine", adica sa nu faci ce-ti doresti si ce simti, de teama de pedeapsa si moarte din partea Domnului care e razbunator si uracios...cea mai mare absurditate pe care mi-a fost dat sa o aud si sa o vad vreodata.
Nu. Sunt intre, am mai spus. Cred in Dumnezeu dar nu orbeste, ci ma intreb mereu iar si iar daca chiar este undeva acolo si daca tot ce spune in Biblie e real, desi nu cred asta cu cartea.
Pe de alta parte ma gandesc ca orice e posibil in afara de Dumnezeu.
Daca il accepti si simti si ai o relatie cu El nu inseamna ca trebuie sa accepti religia si tot ce spune ea.Nu mereu are dreptate si nu mereu iti vrea binele.
Nu putem stii ce e cu noi aici pe Pamant si de unde am aparut, nu trebuie sa incetam sa ne intrebam si sa continuam sa cercetam si sa descoperim poate noi pareri si fapte.
Multumesc, nu trebuia nu scriu pentru funde, dar mersi.
Isus are un rol important in inchinarea adevarata.De fapt, cei care il slujesc pe Dumnezeul adevarat recunosc rolul lui Isus ca mijlocitor si de rege instaurat in cer de Dumnezeu. Apoi predica despre regatul lui Dumnezeu, pentru ca Isus le-a spus sa faca acest lucru.Matei28:19,20