| SaintOcea a întrebat:

De ce majoritatea creştinilor se cred o rasă superioară?

Răspuns Câştigător
| PinkPanther a răspuns:

Un om bun nu e bun pentru ca se apuca sa creada in biserica, un om bun e cu adevarat bun cand e ateu si inca se poate purta frumos cu ceilalti oameni, Crede-ma a vazut multe persoane credincioase care nu au nimic in comun cu bunatatea.
Iar de sentimentul ala de care vorbesti tu ce pot sa spun, preotul vostru adauga ceva "stimulent" in tamaie? laughing))

18 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Cine a afirmat asa ceva?

| VladimirPutin a răspuns:

Așa se cred și musulmanii și budiștii și cam toți

| wolfy911 a răspuns:

Eu nu am observat...si daca e asa presupun ca-i din cauza superioritatii numerice fata de alta religie existenta in Romania

| sorinL1 a răspuns:

Crestinii nu sunt o rasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca au zeu noi nu avem sunt superiori la nr de zei

| KlaraWeiss a răspuns:

De unde ai tras concluzia asta gresita?

Răspuns utilizator avertizat
| Allrc24 a răspuns:

Crestinii sunt oameni nu"o rasa diferita", sunt aceeasi "rasa" si anume cea umana.crestinii il au pe Sfantul Duh in inimile lor si cred in Iisus Hristos pentru manturie.In timp devii mai bun, mai iertator, ti se infiripa in tine virtutile crestine si e un sentiment f placut, dar tu nu ai de unde sa stii acest lucru pentru ca esti ateu.

Răspuns utilizator avertizat
| xname23 a răspuns:

Ar fi culmea sa devina crestinii dovada evolutiei[rasa superioara, evoluata] nu, crestinii nu actioneaza toti ca unul ca sa poti spune asta,ca se cred o rasa superioara. cand spui crestini spui oameni= slabiciuni defecte, temeri si tot ce tine de firea omeneasca, dar in fiecare om in proportii diferite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Sunt multe secte dar numai o credinta existabig grinumnezeu nu Alah s-au alti Zei mincinosi care nu exista. Crestini nu stiu de unde se cred superiori dar si ailalti se cred la fel crede-ma nimeni nu este perfect s-au sfant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu scuzati-ma am gresit.

| Bogdanux a răspuns:

Nu sunt o rasa superioara, se lauda cum ca religia lor e cea adevarata, negandu-le pe celalalte, la fel si cu zeii. Poate pentru ca nu au replica?

| Hombre a răspuns:

Pentru ca nu sunt.

| Angel0 a răspuns:

Răspunsul se afla in subconștientul tău, si este greșit.rolling on the floor

| AureliaBEST a răspuns:

In primul rand dragul meu toti suntem egali in fata lui DUMNEZEU!

| ForJesus a răspuns:

Cred ca ți se pare...sau cel puțin sper sa nu fie asa!
Creștinii nu sunt o rasa!

| flory_2803 a răspuns:

Smerenia este un atribut al crestinului, a ti spune crestin si a te considera superior este ca si cum ai pretinde ca esti scriitor dar dar de fapt esti analfabet...

Întrebări similare