| XxXBlackVampireXxX a întrebat:

De ce majoritatea crestinilor sunt atat de siguri ca vor ajunge in rai?

28 răspunsuri:
| 이벨 a răspuns:

Eu nu stiu pe nimeni care sa fie sigur ca va ajunge in rai

| TheJoint a răspuns:

Pentru ca sunt crestini si poate ca nu au facut pacate la viata lor.sau au facut iar acum sa caiesc. Mai sunt si persoane de genu'.

| ZvT a răspuns:

Numai o parte din crestini or sa ajunga in rai, restul miliardelor de necrestini catergoric or sa ajunga la dracu.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns:

Pentru ca primesti aceasta certitudine atunci cand Il primesti pe Domnul Isus in inima ta ca Mantuitor personal, am avut frumoasa si binecuvantata experienta a iertarii de pacate, a harului lui Dumnezeu.

| monstrulet a răspuns:

Pentru ca si-au facut rezervare. Suna la 666-rai si vorbeste cu sf. petru.

| KlaraWeiss a răspuns:

Depinde la cine te referi; ca, daca te referi la ortodoxie, nimeni nu e sigur ca ajunge in rai; nici macar Sfintii nu sustineau ca ei sunt demni de a ajunge in rai. Numai Dumnezeu hotaraste cine ajunge, ca de meritat nu meritam niciunul, dar trebuie sa ne straduim pe cat putem sa devenim mai buni. Cam asta e invatatura ortodoxa. Iar ideea e ca trebuie sa te imbunatatesti pe tine insuti, sa faci binele, fara sa te gandesti la rai sau la iad, doar din iubire fata de Dumnezeu si de semenii tai.

| Bogdanux a răspuns (pentru TheJoint):

Pacate face oricine. Punct.

| iEmonel a răspuns:

Eu sunt crestin si sunt sigur ca o sa ajung in Iad. laughing

| wales a răspuns:

Dacă consideri că biblia este insuflată de Dumnezeu, asta îți da dreptul să-ți pui toată încrederea în ea. Dar Biblia spune lămurit:

" Nu oricine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra în Împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri." Matei 7:21.

Iar voia lui Dumnezeu este să crezi în Cel ce la trimis:

" Cine crede în Fiul are viaţa veşnică; dar cine nu crede în Fiul nu va vedea viaţa, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el." Ioan 3:36.

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru EmaS):

Te-ai gandit vreodata ca acesta siguranta/mandrie (cum vrei sa ii zici) te va duce colo jos?

| EmaS a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Gresit spus.Credinta nu este o mandrie, si fara credinta nu-I putem fi placuti lui Dumnezeu.,, Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd.

Pentru că, prin aceasta, cei din vechime au căpătat o bună mărturie.

Prin credinţă pricepem că lumea a fost făcută prin Cuvântul lui Dumnezeu, aşa că tot ce se vede n-a fost făcut din lucruri care se văd.

Prin credinţă a adus Abel lui Dumnezeu o jertfă mai bună decât Cain. Prin ea a căpătat el mărturia că este neprihănit, căci Dumnezeu a primit darurile lui. Şi prin ea vorbeşte el încă, măcar că este mort.

Prin credinţă a fost mutat Enoh de pe pământ, ca să nu vadă moartea. Şi n-a mai fost găsit, pentru că Dumnezeu îl mutase. Căci înainte de mutarea lui, primise mărturia că este plăcut lui Dumnezeu.

Şi, fără credinţă, este cu neputinţă să fim plăcuţi Lui! Căci cine se apropie de Dumnezeu trebuie să creadă că El este şi că răsplăteşte pe cei ce-L caută.
Prin credinţă Noe, când a fost înştiinţat de Dumnezeu despre lucruri care încă nu se vedeau, şi, plin de o teamă sfântă, a făcut un chivot ca să-şi scape casa; prin ea, el a osândit lumea şi a ajuns moştenitor al neprihănirii care se capătă prin credinţă.

Prin credinţă Avraam, când a fost chemat să plece într-un loc pe care avea să-l ia ca moştenire, a ascultat şi a plecat fără să ştie unde se duce.,,

Te rog, terimna cu povestile din biblie.

| EmaS a răspuns:

Daca urmezi legile Domnului, toate fagaduintele care sunt scrise sunt valabile si le poti experimenta in viata ta.Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu.Este Da si Amin.

Imi permiteti sa va intreb cati ani aveti?hee hee

Nu este frumos sa intrebi o doamna cati ani are.Ce importanta are?

Curiozitate. big grin

Curiosii mor repede.

Dar eu sunt vampir, cum adica mor repede?

| TwilightFanRB a răspuns:

Toti facem greseli in viata si pacate, dar ajungem in Rai, doar daca nu esti criminal!sad

Răspuns utilizator avertizat
| xname23 a răspuns:

Nimeni nu stie daca va ajunge in rai. iar daca cineva sustine ca o va face, da dovada de aroganta[pacat]. nici macar sfintii nu se credeau demni de a ajunge in rai.

| ZvT a răspuns (pentru EmaS):

Doresti moartea unui user TPU doar pentru ca te-a intrebat cati ani ai? Glumeam, oricum eu te vad foarte mandra de alegearea ta (la religie ma refer).

| EmaS a răspuns (pentru ZvT):

Cu voi nu se poate purta o conversatie.Hai,pa.

| Rapunzell a răspuns:

Nimeni nu trebuie sa fie sigur ca va ajunge in rai. Trebuie doar sa nadajdum.

| gaby37 a răspuns:

Cine e sigur
Eu nu-s prea sigur ca o sa ajung in rai

| TheJoint a răspuns (pentru Bogdanux):

Eu ma refeream la pacate mariwinking crime si altele.

| TheJoint a răspuns (pentru iEmonel):

Dar ai si tu dreptate oh go on

Întrebări similare