| Mămăligă59 a întrebat:

De ce majoritatea crestinilor sunt atat de superficiali? :-|

22 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Felicitari pentru faptul ca ai avut curajul sa recunosti.

| PorumbRodica1965 a răspuns:

Daca doresti citeste 2Corinteni 4:3, 4,5. Si 1Ioan 5:19; Ei nu promoveaza interesele lui Dumnezeu.

| Filip23 a răspuns:

Astept sa fiu introdus in miezul lucrurilor. (Ortodox fiind e clar ca sunt la periferia galaxiei).

| Mămăligă59 explică (pentru sublime89):

Nu am spus toti crestinii sunt superficiali. am spus majoriatatea...ce mai vreo 90% sunt asa.

| sublime89 a răspuns (pentru Mămăligă59):

Mi-am dat seama de asta.

| martzian a răspuns:

LoiseStephanie, o sa va rog sa clarificati 2 lucruri:

1. Ce intelegeti prin "crestini"?
2. Ce anume ati observat si care sa poata fi etichetat astfel (ca superficialitate)?

O seara frumoasa!

| HueyFreeman a răspuns (pentru martzian):

Banuiesc ca prin crestin ea se refera la oamenii care adera la aceasta religie sau care se autoproclama crestini.

| martzian a răspuns (pentru HueyFreeman):

Eu nu imi permit sa banuiesc.

| HueyFreeman a răspuns (pentru martzian):

Mi-am permis sa banuiesc pentru ca stiam ce ai de gand sa zici.

| martzian a răspuns (pentru HueyFreeman):

Sunteti un om inteligent, inseamna. Felicitari!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cunosti nici macar 0. 00000001 dintre crestini.
Cine este superficial aici?

| danay72 a răspuns:

Pentru ca nu aplica Biblia.Isus a zis ca adevaratii crestini au fapte bune. Matei7:15-23

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Nu crezi că asta este mai degrabă o problemă a oamenilor în general, decât doar a creştinilor?

| milan9 a răspuns:

Pentru că nu simt cu adevărat credinţa, pentru că nu înţeleg beneficiile reale ale respectării principiilor morale, faptul că singurii beneficiari suntem noi şi nu o terţă persoană pentru care să facem anumite lucruri.
Neintelegerea acestor lucruri creaza premisa "fentării", eludării împlinirii reale a învăţăturii creştine...

| Alphawolf a răspuns:

Pentru ca ei sustin si apara ceva ce nu prezinta nimic concret. Toate ideologia nu are nici-un fel de suport real, concret, motiv pentru care ea este sustinuta de slabiciunile lor, care inteleg si interpreteaza gresit, in favoarea lor.

Eu nu prea pot sa inteleg, cum de majoritatea dintre ei nu pot vedea subiectivismul foarte evident. Vin si vor sa argumenteaze cu parerile lui Gheorghe sfantul, care nu au nici-un fel de baza, eventul una fantastica, imaginara. Faptul ca unii arunca cu cuvinte placute sau convenabile, nu inseamna neaparat ca el spune un adevar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sant smeriti.nu superficiali.da voi de ce santeti asa increzuti si mandri? pe ce va bazati? fiindca dati dovada de prostie? si limitare?

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Deoarece pentru ca fiindca.

| Mămăligă59 explică (pentru martzian):

La prima intrebare cred ca ti-a raspuns deja AkagamiNoShanks, iar clipul asta cred ca o sa te faca sa intelegi mai bine la ce m-am referit :)
https://www.youtube.com/watch?v=nzrDf71ZfuA

| Mămăligă59 explică (pentru Someonewhoappreciatelife):

Cu siguranta este o problema a tuturor oamenilor. dar crestinii ar trebui sa fie asa? bine...acum, cei care sunt superficiali nu sunt crestini adevarati, dar asta e alta treaba.

| martzian a răspuns (pentru Mămăligă59):

Eu cred ca descrierea data de AkagamiNoShanks nu este cea mai fidela realitatii. Crestinii sunt chemati nu la o religie ci la relatie. Sunt multi dintre cei care se "autoproclama" crestini si de fapt ei nu sunt.

Paul Washer da si raspunsul la intrebarea ta... "Nu oricine-Mi zice: „Doamne, Doamne!" va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri."

| martzian a răspuns (pentru Mămăligă59):

"dar crestinii ar trebui sa fie asa?" - Nu. Crestinii nu ar trebui sa fie asa.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Fiecare isi urmareste intersul.