Iar faci o generalizare aiurea si fara logica, deci daca un ortodox judeca pe un protestant ca isi tradeaza neamul si tara inseamna ca toti ortodoxi fac asta? eu nu l am vazut sa il judece, demonstreaza ceea ce afirmi
Am citit acum despre ceea ce ai scris tu acolo, parerea mea este ca stiinta trebuie sa fie mereu neutra,stiinta nu inseamna nici ateism nici teism,sunt unele persoane care cred ca stiinta le confirma teismul unele cred ca le confirma ateismul, dar stiinta nu confirma nici una nici alta,exista o forma de ateism aparuta in america numita noul ateism =personal nu sunt de acord cu asa ceva,nici eu nu amestesc stiinta cu ateismul sau teismul,de asta si am doua bloguri separate,dar si Francis Collins a afirmat cum ca biologia i confirma teismul,desi a gresit si el, toti gresesc care amesteca stiinta cu ceea ce cred sau nu cred ei, apropo nu exista mari, mici atei, termina cu prosti de astea, ateismul nu este o organizatie religioasa cu pers cu anumite rank urii nu exista asa ceva, nimeni nu vb in numele ateismului si in numele lui
Răzvănykă întreabă: