Cum ar fi un top sau sa zicem ca dumnezeu poate zice tu mai traiesti un an dar zei nu pot face ce vor cum ar fi dumnezeu e seful lumi funda
Pentru ca astia nu exista cum ar fi nu au suflet sunt chipuri scultate in diverse corpuri piatra lemn etc... citeste aici si ai sa vezi model de zei si ce erau ei uite aici> http://www.munteleathos.ro/ISTORIC.HTM sper ca o sa te lamuresti...
Daca am retinut ceva din cele 10 clase pe care le am pana acum e ca cea mai lipsita de logica materie e religia!
Toti acesti zei sunt creatii ale omului. Pt mine toti zeii enumerati mai sus sunt la fel. Omul a avut nevoie sa creada in ceva asa ca a numit o putere suprema mai presus de tot ce poate face sau gandi el. O persoana a numit-o intr-un fel iar alta in alt fel. In concluzie reprezinta acleasi lucuru.
Mai sunt si alti zei care au carti scrise si sunt sau cel putin erau mediatizati. Peste 500 - 1000 de ani lumea o sa creada in alt zeu. Daca nu ne invadau romanii cine stie in ce zeu mai credeau românii acum.
Pentru ca fara dumnezeu noi nu am exista el ne-a facut iar noi trebuie sa ne rugam si sa credem numai si numai in el
Adevarul este ca tu poti crede in ce vrei,poti sa te convertesti la orice,dar daca generalizez putin lucruruile,musulmanii sau alte popoare de religie diferita au evident alti,,idoli".Noi(crestinii)suntem invatati de mici ca Dumnezeu e cel mai bun,cel mai puternic,cel mai drept,cel mai...
Insa stand putin sa te gandesti intelegi ca de fapt Dumnezeu nu exista.
Oricat de dezagreat as fi,ce cred eu este ca toate povestile asta de adormit copii despre Dumnezeu,apostoli, moise, adam, eva, etc. sunt pure inventii.
Cu cat cresti mai mult realizezi ca lumea minte din ce in ce mai mult decat credeai tu.Intrucat nu am vazut minuni la viata mea, incep sa cred ca cineva de la putere incearca sa ne faca sa credem in entitati inexistente pentru a nu ne pune mai multe intrebari, si pentru a avea un scop.Astfel,suntem toti prinsi cu gloata de credinciosi in nimic din care facem parte, aici intr-un cerc infinit al nimicului pentru care ajungem sa murim, in special teroristii.Murim pentru niste principii de care niciodata nu ne-am indoit, murim crezand in miniciuna fara sa realizam fiecare ca o viata de om e un lucru mult mai neimportant decat pretindem ca credem.
In orice caz, raspunusul meu adevarat este sa crezi si sa te intalnesti(spiritual) cu orice vrei tu, nimeni nu te omoara pentru asta, iar crestinii ca noi sunt invatati de mici doar de Dumnezeu.