anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce mi se pare că la rubrica Religie s-a răsturnat carul cu cei ce nu cred?

Răspuns Câştigător
| Eisenheim a răspuns:

Eu cred...
Că ai dreptate laughing

6 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Stii ce a zis Lapusneanu?
Morala este a majoritatii. Credinta a fiecaruia.
Nu, nu s-a rasturnat carul. Dar oamenii si in special tinerii, sunt mai invatati si s-au desteptat si nu mai asculta balivernele religioase. A demonstrat-o referendumul pentru familie, cu toata propaganda mincinoasa dusa de biserica, statul lui Dragnea si alte organisme oculte.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deoarece nimeni nu confirmă mai mult existența lui Dumnezeu decât ateii care în loc să-L ignore, îl pomenesc zilnic.
Paradoxal, nu?

| badpanda a răspuns:

Pentru ca cei care cred cu adevarat nu stau pe internet.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, nu-i paradoxal, deoarece daca nu combati ceva ce nu-i adevarat, este considerat de altii ca esti de acord cu asa ceva.
Dar cap avem, logica nu ne mai trebuie.

| Mayhem666 a răspuns:

Pentru ca oamenii isi deschid ochii intr-un final. Omenirea mai are sanse.

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Mayhem666):

Ai dreptate. Aici intra - in majoritate - oameni tineri, e care, datorita culturii obtinute, se situeaza departe de bigotismul religios.
O sa repet pana la infinit, ca sa inteleaga cei care se hranesc doar din religie: s-a demonstrat la referendum cata putere mai are religia. Daca facem procentul bigotilor de la rublica Religia o sa constatam ca nu este departe de cel de la referendum.
Sau tu crezi ca ateii nu au dreptul sa-si spuna parerea despre religie?
Eu nu ma consider ateu, dar nu pot sa sustin bigotismul unor persoane, dar mai ales dualismul in comportamentul acestora.
Cata dreptate are preotul din videoclipul cu Parintele Calistrat. Cine nu l-a vazut sa caute "partidul babelor conservatoare".
In rest fiecare cu credinta lui.