Boala si moartea fac ca viata sa fie vazuta ca o creatie urata, esuata, grea.Frumusetea vietii este umbrita de boli, de nefericire si de moarte.
Nu, dimpotriva. Moartea este un final normal, acceptat, o trecere spre alta lume. Constiinta mortii ne face sa ne bucuram de viata, sa o apreciem, sa fim recunoscatori pentru fiecare zi in care noi si cei dragi ne trezim. Boala face si ea parte din viata, e important sa o acceptam. Nici un lucru nu e frumos daca nu exista uratul. Daca nu ar fi moartea si boala, viata nu ar mai avea nici un sens, nu am avea, pur si simplu, cum sa intelegem cat de frumoasa si pretioasa este
Datorita pacatului adamic si toti oamenii tindem sa pacatuim de cand ne nastem pana murim.
Pentru că așa cum ți-am răspuns anterior, boala e un dezechilibru energetic al corpului, iar vindecarea reală nu e medicamentul ci eliminarea cauzei energetice ce a cauzat acel dezechilibru.
Moartea e ceva normal, toate lucrurile trebuie sa aiba un sfarsit.
Boala e un echilibru al vieti poti observa ca nu e chiar atat de des intalnita nu e chiar atat de rau...
Pentru ca oamenii nu stiu sau nu li se pare important sa aiba grija de ei, pentru ca atunci cand est tanar ai impresia ca nimic nu ti se poate intampla si traiesti in excese, pentru ca mai tarziu sa afli ca orice se poate intampla. pentru ca nu se pasa de planeta asta, de poluare, nu ne vaccinam, si intr-un final, pentru ca din ceva tot trebuie sa murim