| Meme10Memu a întrebat:

De ce multi vor sa fie credinciosi si nu pot ramanand atei?

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Își iubesc mai mult păcatele decât pe Creator și nu nu vor să renunțe la ele.

52 răspunsuri:
| Meme10Memu explică (pentru Celcestietot):

Da, sunt si scurtaturi insa ceva durabil se obtine prin munca. Satan a muncit mult ca sa devina rebel, mai bine spus nu a muncit deloc si nu a depus vreun efort sa constientizeze ca trebuie sa-i fie recunoscator Lui Dumnezeu. De aceea lenea e de la Satan care e si el un lenes.

Răspuns utilizator avertizat
| Meme10Memu explică (pentru OctavianDanielMaria):

Da, insa ti-am explicat cum sta treaba.

| Holiday a răspuns (pentru Meme10Memu):

"Credinta se dobandeste prin [...] si cercetare stiintifica."

Culmea ca majoritatea analfabetilor si a analfabetilor functionali sunt credinciosi.

| Meme10Memu explică (pentru Holiday):

Da, pentru ca ei vor sa o ia pe scurtatura si sa atinga fara munca intelectuala starea de fericire a unui credincios. Nu e de mirare ca multi dintre acesti shortcutmen deviaza comportamental de la credinta la care ei aspira.

Care "ei", ca si tu esti la fel...

Eu fac munca intelectuala si nu ma multumesc sa o iau pe scurtaturi.

Nici asa nu merge pentru ca nu se poate sti cat c14 aveau cand s-au nascut. De aceea datarile cu c14 sunt eronate.

"Eu fac munca intelectuala."

Eh, n-am vazut pana acum vreun analfabet functional care sa recunoasca faptul ca este. Probabil si pentru ca nu-si dau seama. Tu de ce ai fi altfel?! Asa ca...succes in continuare cu munca ta "intelectuala".

Apropo, tu ce cauti aici?

Nu e metafora pentru ca a murit din cauza impietririi inimii.

Ti-am mai zis eu. Tu o cauti cu lumanarea ca faraonul Egiptului pe timpul lui Moise. rolling on the floor

| milan9 a răspuns:

Poate ca lipseste de multe ori dorinta sincera de cauta adevarul...

| Ineys a răspuns:

E greu sa crezi in basme odata ce te duce capul.

| Meme10Memu explică (pentru Ineys):

Atunci esti de acord sa faci armata sa te duci la razboi si sa mori in razboaie. Pentru ca te complaci in eroarea acestui sistem.

| DeyCj a răspuns:

Spiritul de turmă le omoară rațiunea.Nu zic că ateismul ar fi o alegere mai strălucită, da fiecare face ceea ce simte că e bine pentru el.

| Ineys a răspuns (pentru Meme10Memu):

De unde ai bagat razboiul in discutie?

| Meme10Memu explică (pentru ania):

Ei cred gresit ca daca Il recunosc pe Creator nu se pot bucura de placeri. Din contra, a recunoaste pe Creator omul se poate bucura de toate placerile vietii care merita si perspectiva placerilor capata o speranta vesnica, infinita si o placere 100% cu toate simturile. O desfatare continua fara sa fie urmata de vreun necaz. Binecuvantarea de la Dumnezeu nu e urmata de probleme.

Din cauza rebeliunii lumea rebela nu se poate bucura nici macar de placerile simple, elementare in prezent. Pentru ei placerile simple, elementare sunt ceva care apare si dispare repede din viata lor. Cand acestia au relatii intime nu le sunt activate toate simturile pentru ca relatiile intime fara spiritualitate corecta si fara moralitate nu sunt 100% satisfacatoare. O relatie intima e 100% savurata la maxim daca si constiinta este curata.