Sarbatoarea Craciunului este de fapt considerata masa lui Cristos. Termenul englezesc Christmas inseamna masa lui Cristos amintind de cina domnului si a fost introdusa in anul 1038 d.Hr.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Christmas
Exista Dumnezeu, Cel care face sa conlucreze cele patru forte fundamentale. Tu nu vezi ca eu sunt mai informat decat tine?
"Exista Dumnezeu...Tu nu vezi ca eu sunt mai informat decat tine?"
cu asta ne-ai inchis pe toți, nu mai avem replici!
Natura e creata si intretinuta de Dumnezeu. El face sa creasca plantele, sa se reproduca oamenii, vietuitoarele.
Cerul e universul baietas. Cand privesti cerul senin vezi universul.
Cand a fost scrisa Biblia nu exista cuvantul univers. Insa din continutul Bibliei si ce ti-am zis mai inainte reiese ca se refera la univers. Dumnezeu insusi spune ca a facut universul. Citeste cartea biblica Iov si nu numai.
Compilatia biblica nu spune ca Dumnezeu a facut din nimic cerul si pamantul. Nu spune ca erau nori. Dumnezeu a facut din elementele pamantului pe Adam. Dupa ce a constituit structura a dat duh de viata lui Adam. A luat coasta din Adam pentru ca femeia sa fie legata de barbat si la originea ei. A luat o coasta si din ea a crescut corpul Evei. Lui Adam i-a facut o alta coasta in loc. Se subintelege.
Ii da omului capacitate de gandire ca sa faca papusi.
Insa cerul exista pe timpul cand a fost scrisa Biblia. Limbile s-a schimat insa intelesul a ramas acelasi.
Da, Dumnezeu ii da omului capacitate de gandire sa faca bomba atomica pentru ca omul doreste asta si Dumnezeu ii satisface dorinta. Libertatea de alegere e ceva mai complex decat ruleta loto.
asdaf întreabă:
Rizztheseballs6969 întreabă: