Pamantul are un peisaj al cerului, daca ai sta pe Soare ai vedea alt cer adica pozitie diferita a corpurilor ceresti. Daca te duci in Ungaria vezi alta pozitie a stelelor pe cer si astfel vorbim de mai multe ceruri. Vezi ca unele traduceri dar majoritatea spun Dumnezeu a facut cerul si pamantul. Dar nu-i bai ti-am aratat ca oricum e corect.
Daca chiar vrei Dumnezeu iti da putere sa cauti dar si daca alti oameni te lasa.
Pentru ca nu au cautat mai mult atunci sau nu au mai apucat pentru ca au murit.
Vidul cosmic e mai mult decat materia. Ceva pune in miscare materia. Daca ar fi doar gravitatia corpurile ceresti ar sta in loc suspendate datorita gravitatiei dintre ele. Asadar putem vorbi de o energie a vidului sau ceva care le pune in miscare. Materia e energie concentrata a vidului. Ceva concentreaza energia vidului. Imagineaza-ti vidul fulgi de zapada iar corpurile ceresti bulgari de zapada. Pentru ca Dumnezeu e o fiinta total diferita de om sub aspect fizic. Dumnezeu e foarte mic si in acelasi timp foarte mare ca sa-L putem vedea.
Ceruri pentru prosti si cer pentru destepti. E un singur infinit.
De ce crezi ca ascundeau inchizitorii Biblia? Pentru ca stiau ca oamenii ar intelege altfel decat ei Biblia. Acolo nu scrie ca pamantul e centrul universului. Ei au confundat pozitia simbolica a pamantului cu pozitia fizica a pamantului. Nu scrie nicaieri in Biblie ca pamantul e in centrul universului sau in centrul sistemului solar. Insa lasa sa se inteleaga ca pamantul e unic in univers sau ca Dumnzeu acorda o atentie speciala pamantului.
In unele traduceri scrie cer iar in altele ceruri. Doar tu dai importanta la asta.
Nu inchizitorii au scris Biblia ci doar au interpretat-o gresit.
Dumnezeu a pus in om setea de cunoastere dar si capacitatea de a respecta pe cineva superior precum Dumnezeu.
Cunoastere si respect. Cand au mancat a fost ca si cum au vrut sa cunoasca aruncanduse in gol de pe o stanca nerespectand pe Dumnezeu cu legea Lui gravitationala.
Si eu rad dar serios. Cred ceea ce spun. Tu ramai cu deznadejdea.
Unde zboara vulturii e si cadavrul adica adevarul. Vulturii sunt sectele.
Tu nu interpretezi corect.
asdaf întreabă:
Rizztheseballs6969 întreabă: