| OctavianDanielMaria a întrebat:

De ce nu a dovedit Iisus ca este zeul iudeu intr-un mod care este definitiv și demonstrabil stiintific, de exemplu: Mutatul unui munte?

8 răspunsuri:
| Alexnix1 a răspuns:

Pentru ca nu poate.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai era prea evident asa, asa... astazi nu se mai certa lumea atat de mult.

| Lukasssz a răspuns:

Pentru ca el de fapt nu a existat cu adevarat

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns:

Salut! :) El a dovedit suficiente. Și nu am înțeles întrebarea? De ce nu a mutat muntele? :D Și ăsta cum ar fi fost dovedit și justificat, științific? Și nu a făcut suficiente minuni? Deci tu nu te lua după rațiune, trebuie credință. Argumentele științifice doar îți întărește credința(și sunt multe, caută pe YouTube) :) Dacă tot te interesează, dar esența unei certitudini stă în credință.

Citește acest articol! :) https://www.jw.org/ro/biblioteca/carti/mesajul-bibliei/miracolele-lui-isus/ :D

| Floridori a răspuns (pentru 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90):

"Deci tu nu te lua după rațiune"
laughing laughing laughing
In sfarsit unul care macar recunoaste (fara voie, probabil) ca religiosii nu au pic de ratiune. laughing

| 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90 a răspuns (pentru Floridori):

No vezi că ești răutăcioasă și irelevantă? big grin Îmi bagi așa cuvinte în gură. Eu nu am spus că noi nu avem rațiune happy, facultatea noastră mintală cuprinde toată rațiunea, din cauza credinței, dacă te iei doar după rațiune, ramai cu aia și atât. Ești total limitată... sad

| Floridori a răspuns (pentru 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90):

Atunci ma bucur ca sunt atat de "limitata" incat sa nu aberez.

| CIaudiu a răspuns (pentru 09Daniel20Botezan70Psihologie70Psihiatrie90):

Sa inteleg ca apartii sectei martorii lui Iehova?

Întrebări similare