| mentholinks a întrebat:

De ce nu comunica Dumnezeu cu noi? De ce nu mai trimite prooroci ca alta data?

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

Pentru ca acum daca esti schizofrenic ajungi la psihiatru si apoi la ospiciu, nu mai ramai liber pe strazi cum era acum 2000 de ani, sau mai bine...

17 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

L-a trimis pe Steregoi cu toate cele 12 conturi de pe TPU.

| minrest a răspuns:

L-a trimis pe Steregoi, cu raspunsuri pentru vremea de acum. De exemplu, imi explica ca oamenii primitivi, ingropati vopsiti cu ocru, asezati intr-un anumit fel, cu unelte de piatra langa ei sau alt inventar, au fost asezati asa de demoni materializati.

| Teffan a răspuns:

L-a trimis pe Steregoi.

| RAY a răspuns:

Steregoi e profetul lui iahve, se asemena foarte bine
o mica istorie despre iahve http://istoria-universului-2020.blogspot.com/......title.html

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns:

Raspund cu toate ca-mi voi lua partea de "aprecieri". Din punct de vedere Biblic, perioada profetilor a luat sfarsit, suntem la finalul evenimentelor profetizate urmand sa se mai intample doar un eveniment neremarcabil pentru majoritatea oamenilor apoi sfarsitul incepe sa devina evident pentru intraga omenire, in special cea crestina. Deci in desfasurarea evenimentelor nu mai este loc de noi profetii. P.S. Dumnezeu are oamenii lui cu care comunica in mod constant si sigur acei insi nu sufera de paranoia sau ceva asemanator cum insinueaza unii "sfinti atei" de pe aici.

| Steregoi a răspuns (pentru RAY):

Am prezentat o dovada extrabiblica conform căreia există un singur Dumnezeu adevărat si ca politeismul este greșit.

| AC4S4 a răspuns:

Eu cred că încă există proorocii, fiind un dar al Duhului Sfânt. Totuși, nu orice vorbe sunt cu adevărat o proorocie, Biblia spune să nu dăm crezare la orice, ci să cercetăm.

| RAY a răspuns (pentru Steregoi):

Nu ai prezentat nimic man, nu minti

| RAY a răspuns (pentru AC4S4):

Iisus a spus ferice de cei care nu au vazut si au crezut, desi biblia spune sa crezi nu sa cercetezi

| Mclaren12 a răspuns:

Cand a trimis prooroci?

| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

1. Isus nu spune să nu cercetezi.
2. Isus a spus asta în contextul în care Toma a avut nevoie să îi atingă rănile pentru a crede. În schimb, mulți viitori creștini nu au avut nevoie să-L vadă, ci au crezut, ferice de ei.

| AC4S4 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu am fost. Dar scrie în Biblie, iar noi discutăm din punct de vedere Biblic. Nu trebuie să fi fost acolo ca să îmi dau seama de context. Contextul se deduce direct din Biblie, citește tot capitolul dacă trebuie.

| AC4S4 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu am presupus că e adevărat și nu vreau să discut pe tema asta. Era vorba de altceva, fix despre text. Dacă nu ai înțeles conversația, recitește-o.

| AvalohAlyn a răspuns:

Vorbeste,cu N.D. Walsch, cu Lisette Larkins cu Alberto Bacoi si multi altii.Vezi cartile lor.