| georgescul56 a întrebat:

De ce o creiat Dumnezeu atei ca sa se bata joc de noi?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu! Ca sa va mentina treaza credinta.

| Dorugar a răspuns:

Poi cum sa nu-si bata cand uite cum scrii?

| Inferno a răspuns:

Esti un trol si puteam sa jur ca esti daatuemiulioer, dar nu cred ca acesta si-ar raspunde singur la intrebari.
Ateii de care vorbesti au contribuit la dezvoltarile stiintifice din toate punctele de vedere, dar probabil ca stiai asta deja...

Răspuns utilizator avertizat
| Inferno a răspuns (pentru the2k):

Mi-am imaginat situatia si nu mai pot de ras, asta ar fi chiar tare. Sa-ti faci un cont ca sa te certi tot cu tine de pe alt cont. Cred ca daatuemiulioer ar fi bine sa faca o vizita pe la spitalul de nebuni.

Răspuns utilizator avertizat

Si tot el se jigneste singur spune despre el ca este un analfabet si un ignorant, iar apoi intra pe contul celalalt sa se jigneasca iar... incredibil.
Cred ca nu mai avea pe cine sa injure asa ca a inceput sa-si faca conturi false ca sa injure pe cineva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Troll*

Da,ai dreptate, el este. La toate intrebarile puse de georgescu raspunsul lui este primul, cum s-a intamplat sa fie exact cand era si georgesc si sa raspunda primul la TOATE intrebarile lui? Cam ciudat.

| Silviuloan a răspuns:

Parerea mea este ca daca nu ar fi fost satana si atei din zilele noastre noi nu ne-am mai mantui.

| uddy a răspuns:

Nu Dumnezeu a creat Ateismul. Dumnezeu a creat omul! L'a creat cu dreptul la alegere bine/rau! fiecare isi alege drumul lui.Multi si'au facut propria religie. Dintr'un grup de oameni se poate naste o religie, de aceea si atatea religii si fiecare cu regulile, sfintii lor! Biblia e una si acolo e adevaru! Biblia e scrisoarea de dragoste lasata de Dumnezeu pentru noi! Bafta in toate fi fericit si zambeste mult.