| NOone16 a întrebat:

De ce oamenii din ziua de astazi nu mai considera unele pacate ca fiind pacate?

Răspuns Câştigător
| cristinapasager a răspuns:

Simplu. Pentru ca s-a schimbat viziunea oamenilor asupra diferentei dintre bine si rau. Unele "pacate" au incetat sa mai fie clasificate ca atare datorita faptului ca oamenii au ajuns la un alt nivel de constienta si gandire si au inceput sa judece dintr-o alta perspectiva. Cu alte cuvinte, s-au mai destupat la minte si nu se mai lasa condusi chiar asa usor.

11 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Pentru ca in ziua de azi pacatul a ajuns sa fie privit ca placere,ca ceva normal,firesc!
Si oamenii se complac in ele, deci din moment ce le place viata in intuneric de ce ar considera viata traita in lumina buna?
E o vorba care imi place "Voi radeti de mine ca sunt diferit, dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel"

| NOone16 explică (pentru Esperança):

Multumesc multbig grin. Bliss20 daca m-ar lasa ti-as da si tie funda:*

| anonim4565 a răspuns:

Pentru ca dupa cum altii bine stiu una din armele cele mai folosite sau poate cea mai folosita e indoiala
cand deavolul veni la eva i-a spus oare a zis Dumnezeu? astazi vine asa oare chiar e pacat sa minti ca dora cei aia o vorba, sau oare e pacat sa injuri? unde scrie asta? sau oare exista Dumnezeu l-ai vazut tu? oare ...acest "oare'a distrus multe vieti ca deavolul e siret cu mult mai inteligent ca omul reusind sal insele si pe solomon care dupa parerea mea a fost cel mai inteligent om, in afara de isus care a fost si Fiul lui Dz.
Pt ca in secolul acesta vine deavolu si zice oare e pacat avortu? care de fapt e tot o crima astazi e legalizat in alte state e legala chiar si sinuciderea asistata de medici si poate familie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca pacatul in ziua de azi a devenit ceva banal si de asta nu se mai considera un pacat

| anonim4565 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevarat

| sandra2012 a răspuns:

Poate ca nu ii mai intereseaza moralitatea si au uitat ca exista Dumnezeu. Se complac atat de mult in viata pe care o traiesc incat nu ii mai intereseaza sa schimbe ceva in bine. Pana la urma, pentru multi nimic nu mai e pacat, ii intereseaza numai sa isi traiasca viata asa cum vor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca nu mai este credinta nici dragoste nu mai e nimic, uite cum a spalat mass-media, hollywodul craierele si daca vrei sa afli de ce lumea este cu susu in jos asculta conferintele omului asta

http://www.crestinortodox.ro/conferinte-audio-mp3/virgiliu-gheorghe/

| fratiikaramazov a răspuns:

Pentru ca sistemul de valori s-a intors cu susu in jos si oamenii promoveaza pacatul de parca ar fi cine stie ce virtute. daca s-ar vedea pe ei insisi s-ar ingrozi...

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Esperança):

Nu ştiu cât de diferită eşti tu...mie mi se pare că eşti la fel ca majoritatea. Vorba asta mi se potrivea mie în liceu...eu fiind singurul băiat ateu şi cu părul lung din şcoală.

| Urzi23 a răspuns (pentru NOone16):

Stai sa pricep tu ai dat funda pentru cel mai p,,,,,, raspuns?

cristinapasager a răspuns:
raspuns ales

Simplu. Pentru ca s-a schimbat viziunea oamenilor asupra diferentei dintre bine si rau. Unele "pacate" au incetat sa mai fie clasificate ca atare datorita faptului ca oamenii au ajuns la un alt nivel de constienta si gandire si au inceput sa judece dintr-o alta perspectiva. Cu alte cuvinte, s-au mai destupat la minte si nu se mai lasa condusi chiar asa usor.

Raspunsul dat de bliss :

bliss20 a răspuns:
Pentru ca in ziua de azi pacatul a ajuns sa fie privit ca placere,ca ceva normal,firesc!
Si oamenii se complac in ele, deci din moment ce le place viata in intuneric de ce ar considera viata traita in lumina buna?
E o vorba care imi place "Voi radeti de mine ca sunt diferit, dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel"

Apoi :

Tu chiar nu esti in stare sa sesizezi diferenta

| shadovv a răspuns:

Egoism, prostie, dezinformare, massmedia... cine stie...