| Fineness a întrebat:

De ce oamenii numai cand sunt in situatii dificile apeleaza la Dumnezeu? Si de ce nu-I multumesc, ci doar cer?

Răspuns Câştigător
| Diux96 a răspuns:

Cand ne merge prost si avem probleme apelam bineinteles la Dumnzeu si ne rugam.dar dupa ce primim si totul ne merge bine, nu mai avem probleme uitam de El...si uitam sa-i multimim.asa suntem noi Oamenii

15 răspunsuri:
| meedanyy a răspuns:

Sincer la asta ma gandesc si eu...Probabil nu isi dau seama ca Doamane Doamne fac lucrurile bune...thinking
Nu cred ca exista vreo explicatie pentru astathinking

| ZvT a răspuns:

Pentru ca sunt prea slabi sa accepte unele lucruri.Ei cer dar nu primesc nimic si de aceea insista.

| anotimp2 a răspuns:

Pt. ca asa e omul, uita de Dumnezeu, si numai cand are probleme se intoarce la El si ii cere ajutorul, atunci isi vede neputinta. straight face

| ROB3RT89 a răspuns:

Dar de unde sti tu ca sunt toti asa?! Sunt multi care nici atunci cand sunt in situati dificile nu apeleaza, mai sunt alti care nici macar nu cred ca exista D-zeu, dar sa nu uitam ca sunt omeni care se roaga in fiecare seara si poate merg cel putin odata pe saptamana la bisericahappy

| Fineness explică (pentru ROB3RT89):

Asa e, nu toti sunt cum am spus eu!

| ROB3RT89 a răspuns (pentru Fineness):

Ma bucur ca imi dai dreptatehappy

| adisuper a răspuns:

Pt a se simti mai bine si a le reveni moralul
Pt ca uita ca gandul ca "cineva" de sus ia "ajutat"

| EmaS a răspuns:

Nu toti procedeaza asa.Eu de exemplu, ma rog si Il caut pe Dumnezeu si cand imi este bine si cand imi este rau.Eu ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru toate lucrurile care vin din Mana Sa.

| BubblesDoubleS a răspuns (pentru Fineness):

De asta sunt oamenii crestini...Adica sunt crestini doar pentru avantajul ca dupa moarte mai ai o viata fara de sfarsit.

| anka89 a răspuns:

Exact asa i-am raspuns unuia de pe aici cu o intrebare tampita.I-am spus ce va face intr-o zi cand da de o problema si ca o sa zica"Doamne ajuta-ma".Si sti ce mi-a raspuns? sa imi tin gura ca neuronul meu nu gandeste si ca el cand are probleme apeleaza la familie si prieteni.
Asa ca din pacate in ziua de azi nu mai crede nimeni in Dumnezeu.Eu una cred si inca mult, dar nu am incredere in preoti si poate nici in Biblie, dar cred in Dumnezeu

| AdrianL a răspuns:

Oamenii cer mereu pentru asa e firea umana si ei chiar daca nu merita dumnezeu le da ce au cerut ei dar trebuie si credinta si sa te rogi da in fine am cam deviat un pic de la subiect dar sa revenim la intrebare.Dc oamenii cer tot timpul, simplu pentru ei se roaga doar cand au nevoie de ceva sau au necazuri apeleaza dar eu zic ca e bine sa te rogi tot timpul chiar daca vrei ceva sau nu sau daca iti este greu sau nu.Cei care se roaga cand le este greu se roaga la dumnezeu pentru poate ei acolo gasesc alinare depinde de fiecare. Daca e bun raspunsul Fundaaa.

| nesuferit a răspuns:

Eu unul ma rog mereu, nencetat si fara pauza... la zana maseluta

| Laura a răspuns:

Decât să-i muțumești unui personaj fictiv mai bine ți-ai mulțumi ție pentru efortul pe care l-ai depus pentru binele primit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gresesti ratacitule. unii oameni mai stiu sa mai si multumeasca.numai egoistii cred ca li se cuvine totul sau zgarcitii.astia nu multumesc de zgarciti ce sunt.

| JajaAliensHere a răspuns:

Recunosc ca si eu am apelat la El mai mult in situatii dificile... Ca de exemplu, anul acesta, prin februarie, am facut un soc anafilactic si in momentul acela nu m-a ajutat nici un medicament, asa ca am apelat la terapeuta mea de bioenergie, care m-a salvat de la moarte. De atunci, ii datorez totul Lui Dumnezeu.
Btw, stiu ca o sa luati in ras faza asta, dar sunt sigura, ca si voi veti avea momente in viata, cand nu va veti mai dori nimic, in afara de a trai.
Eu am trecut prin probleme de sanatate cumplite. Credeam ca nu mai am multe de zile de trait, dar Dumnezeu m-a ajutat de fiecare data.
P.S. Prefer ca ateii si agnosticii sa se abtina de la comentarii. Nu ma vor convinge cu nimic si nici n-am chef de alte certuri. Ty. xD