| Superior a întrebat:

De ce observ mult mai multe fete care isi declara satanismul comparativ cu sexul opus?
Adica,baieti satanisti,nu am vazut prea multi (sau care sa-si proclame cel putin).
Fete,inclusiv pe TPU (ca or fi troll sau nu asta e partea a doua), da.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Satanismul este o inventie crestina, stupida, satanismul cel pagan are origini mai vechi decat crestinismul si iudaismul, satana inclusiv din biblie nu se proclama ca fiind un conducator, creator care iti vrea sufletul, satanel testeaza credinta altor sclavi a lui iahve

suntserios
| suntserios a răspuns:

Unde se declara satanismul asta? La primarie? Se poate si online? E nevoie de taxa de timbru? Sau de unde ai tu statisticile?

| Holiday a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care la biserica sunt majoritare babele.

| Superior explică (pentru RAY):

Nu conteaza, oricare ar fi adevaratul satanism, ele spun ca il iubesc pe satan

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Misto,ce sa spun, de ce naiba ai iubi un personaj imaginar care are rol de sclav a lui iahve

| RAY a răspuns (pentru Holiday):

Cauza poate fi rebeliunea de care spun uni ca a dat dovada acel personaj imaginar, practic ele iubesc ceea ce reprezinta el, metaforic desigur

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Mereu notificarile de la tine ajung dupa 2, 3 ore la mine nu stiu de ce

Astăzi
16:45 Superior a comentat la răspunsul tău: Satanismul este o inventie crestina, stupida...
tu ai postat acum 2 ore

| Superior explică (pentru RAY):

Si mie mi se intampla asta dar nu mereu. Eu am primit notificare zilele astea la o intrebare din 2016, ciudat...
Probabil site-ul are nevoie de un host mai bun.

| SG1995 a răspuns:

McLearen e satanist, si mai erau încă vreo doi în afară de el pe site, dar și-au cam luat tălpăşița.

Răspuns utilizator avertizat
| Andrei3222 a răspuns:

Te-ai trezit mancand ca cat, sau ai inceput dupa?