| RAY a întrebat:

De ce pedofilia este ilegala din moment ce in biblie scrie ca de la prima menstruație aia poate avea copii? Fecioara maria avea 18 ani? In biblie se vorbeste de fecioara tradus corect inseamna prima menstruatie

65 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns (pentru doctorandus):

Ai citit undeva asta?
Ca eu am inteles ca Iosif avea deja 90 de ani cand a luat o pe Maria si a mai trăit. Apoi restul...

| RAY explică (pentru Mosotti):

Apoi se cumintesc?

| Mosotti a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Daca stiu masurile de protectie se descurca ei, stai tu linistit, dar sa fie educati de mici ca sa le intre in sange ca la occidentali. Cand ii aud pe naivii de parinti "aaa a mea, al meu nu face asta.", aiurea, de unde stie ce nu face? Ca doar nu stai 24 din 24 cu ei sa vada ce fac. Daca li se aprind calcaiele de la 13 ani cum am vazut si pe aici destule cazuri, pana la a o face nu e decat un pas mic, mai bine sa fie educati preventiv!
E o idiotenie sa fi contra unei nevoi naturale chiar daca aparitia ei e grabita cu un 2-3 ani de hrana toxica si hormonata din ultimii 20 ani. Nevoia exista, nu conteaza cum a aparut!

Si cand te gandesti "aaoleu sa nu faca al meu a mea asa", de parca isi dau in cap, nu ca ar avea placere amandoi.

| Mosotti a răspuns (pentru RAY):

Nu se cumintesc deloc, vor umbla dupa parteneri mai departe si se vor concentra pe asta in general (de ce, nu stiu), se aranjeaza mereu, se gandesc doar acolo de multe ori.
Pe oriunde se duc vei vedea ca se aranjeaza ca sa fie placuti de parteneri de sex opus in general.

Si ca sa vezi de ce si la 13 ani stiu f bine ce si cum, e ca daca sunt capabili sa ia o olimpiada grea la mate, e clar ca sunt in stare sa gandeasca si in alte ramuri mai ales in astea de baza naturale, si mai ales daca-s educati ca in occident, nu se intampla nimic rau, reiese doar placere si atat, placere care sincer e binevenita la orice varsta.
Daca n-ar judeca, n-ar intelege nimic din matematica aia grea.
Daca pare ca nu cunosc viata, e ca nu au fost invatati de mici despre viata, i-ai invatat doar carte si atat, si pe ce i-ai invatat, judeca. Trebuie facuta si educatie sociala! Ca sa fie la fel de priceputi si la asta.

Nu numai, si despre viata, ce inseamna o nevoie, daca vine, sa fie atenti, si asa mai departe, sa fi atenti si pe net cu cine discuta, sa nu aiba incredere in oricine, sa nu se lase ademeniti de capcanele de pe net, si asa mai departe.
E si normal ca daca nu ii inveti viata si reguli de protectie, se trezesc la 13 ani analfabeti in acest domeniu! Si dupa aia zicem "ete, ce stiu ei la 13 ani".

Daca nu ii inveti carte, la 13 ani sunt praf si habar nu au de nici o materie, asa e si la viata, ce ii inveti prind f repede si aplica toata viata ce sunt invatati de mici.
Dar asta nu se face, copiii incep la 13 ani acum sa simta dorinte, fac tampenii, apoi parintii prosti "vaaaaai ce a facut copilu` meeeeu doaaamne, a ramas gravida, s-a imbolnavit", pai logic in absenta educatiei.

Tu nu vezi ca ei se mira ca prostii de ce pe vremea lor nu se incepea cu nevoile la 13 ani?! Nimeni nu si-a pus aceasta problema. Ca nu e vb de..societate, ca auzi "imi place de baiatul/fata aia", deci deja simt atractie! De ce nu simte la 11 ani? Deci dezvoltarea este mai rapida acum de la ce mancam, poluare si alte rahaturi care dau peste cap ritmul natural.
Ca sa nu mai zic ca o mai mare prostie e sa te impotrivesti unei nevoi naturale, mai rau face.
Dar nici de asta nu-si dau seama, vede placere ca pe ceva rau, de parca copilul ala se joaca cu flexu si trebuie ferit de asta sa nu se mutileze, ma ia rasul cand ma gandesc.

Si uite asa, copiii tot ce stiu fac si simt, si ies probleme de multe ori, in loc sa o faca ok si sa nu fie probleme.
Daca fi-mea are 14 ani si are unu de 20, f bine, doar sa-l cunosc si eu sa stiu cine e, sa stiu unde sta si tot, in rest sa faca ce stiu ei acolo daca se protejeaza, e irelevant ca e major ala sau minor, ce fac ei acolo e acelasi lucru.

Exact! Parintii innapoiati se pun cu natura, mare greseala, din razboiul asta castiga doar natura.
E ca si cum foamea urca din ce in ce pana nu mai rezisti si mananci, si tu vrei sa fi gica contra, si iese doar suferinta si chin daca te tot impotrivesti, asa si cu nevoile.

Cum adica daca vorbesc despre acel lucru nu exista?

| doctorandus a răspuns (pentru Freya1):

Nu exista date istorice despre cati ani avea Iosif si nici despre cati ani avea Maria. Pentru ca nu a consemnat nimeni aceste date, sau daca le-a consemnat cineva, nu s-au pastrat pana azi in izvoare istorice de incredere. Varsta lui Iosif a fost inventata pentru a pretinde ca nu a facut sex niciodata cu Maria.

Evanghelicii s-au prins ca almah inseamna in ebraica o adolescenta sub 13 ani, iar ca profetia lui Isaia sa se aplice lui Isus, Maria trebuia sa aiba sub 13 ani cand era gravida.

Iar in privinta majoratului: o fata de 12 ani era considerata adulta daca avea par pubian. Un baiat de 13 ani era considerat adult daca avea par pubian.

Pe vremea aia major erai la 30 de ani.Deci nu prea se pupa da nah.

Eu stiu ca e fecioara Maria pentru ca era virgină si nu i-am calculat niciodata varsta, nici nu am vrut.Iar de Iosif se zice ca era bătrân si vaduv.
Daca voi stiti altceva bravo.

Vârsta majoratului era de fapt o procedură complexă care ținea cont de dezvoltarea biologică. Erau prevăzute vârste minime ale majoratului (13 ani la băieți și 12 ani la fete) și vârste maxime ale majoratului (35 de ani la ambele sexe). La nașterea primului copil o femeie devenea automat majoră.

Pai asta e problema: din punct de vedere istoric (adica bazat pe izvoare istorice) nu se cunoaste nimic despre asta.

Alea cu Iosif de 90 ani nu sunt izvoare istorice, ci sunt mituri si legende create in urma adoptarii dogmei eternei feciorii a Mariei (dogma care a aparut la decenii sau secole dupa moartea lui Isus).

In marile universitati, cea mai influenta carte pe tema asta este https://www.amazon.com/......0300140088

Ma rog, e ceva mai veche, dar in multe privinte este o dare de seama completa din punct de vedere istoric a naratiunilor legate de nasterea lui Isus.

Aia nu e istorie, ci mitologie. Plus aberatii pseudostiintifice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Duhul Sfânt a facut sex cu Maria"?
Nu se poate ca, carnea sa faca sex cu duhul si mai ales cu Duhul lui Dumnezeu.
Dar trecand peste misterul acesta încă nerezolvat, sa stii ca, ai dreptate (într-o anumită privință)
În Cartea Cântărilor scrie:
"Avem o mică surioară, care sâni nu are încă.
Ce-am face cu sora noastră, când ea ar fi peţită?"
Vezi tu, asa era pe vremuri, aveai sani, erai pețita sau deja măritată.De ce?
Pentru ca odraslele aveau nevoie de ei XD
Dar a întreține relații sexuale cu o minoră nedezvoltata cred ca e cel mai urat lucru pe care îl poți face unei minore.
Chiar și așa, daca Dumnezeu a lăsat menstruatia de la o varsta drept dovadă ca, corpul ei este pregatit pentru primul act sexual, atunci ori noi suntem xenofobi ori Dumnezeu a facut o greseala în creație.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Eu ma intreb daca existau asemenea cazuri in realitate

Si ce spui tu ce e?
Eu am luat asa niște lucruri scrise exact cum faci si tu.Ca nici tu nu poti sa fi sigur de ce spun aia ca nu ai fost acolo.

Ce spune websiteul respectiv nu se poate preda ca istorie intr-o facultate de istorie din Romania, corect acreditata. Se poate preda cel mult ca mitologie. Acelasi lucru este valabil pentru Cambridge, Harvard, Oxford, Princeton, Sorbona si Yale.

Un profesor de la o universitate serioasa care a preda asa ceva drept fapt istoric real la o facultate de istorie ar fi considerat atins puternic de dementa (senila sau precoce), deci incompetent pentru a mai preda in continuare.

La fel nu este istorie ca Mihai Viteazul calarea pe calul zburator Pegas si ca trupele lui Stefan cel Mare au fost conduse de Hercule, fiul zeului Zeus.

Întrebări similare