| iEmonel a întrebat:

De ce penticostalii isi obliga copii [ fetele ] sa poarte batic? Ce reprezinta?

29 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa e cultura lor, daca nu port baticul e ca si cum ar incalca legea lui Dumnezeu si e pacat pentru ele sa mearga cu capul gol.

Răspuns utilizator avertizat
| iEmonel explică (pentru lolosaurus):

Si ele se roaga si cand merg pe strada? Si aici ma refer in special la copii ca de babe nu ma intereseaza.

| Necrophagist a răspuns (pentru lolosaurus):

Pacat ca oamenii nu o stiu decat p-aia cu iubirea din Corinteni, dupa cum se vede mai sunt si alte lucruri absurde

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru lolosaurus):

Misoginii! no talking

| EmaS a răspuns:

De unde ai scos-o si pe asta? Scrie in Biblie cat despre fecioare nu am nici o porunca.Doar in Biserica trebuie sa ai capul acoperit.Este valabil in orice Biserica, femeia trebuie sa aiba capul acoperit.doar ca nu respecta toate femeile aceasta porunca.

| iEmonel explică (pentru EmaS):

Daca doar in Biserica e obligatoriu de ce le vad pe strada si la scoala cu batic?

| EmaS a răspuns (pentru iEmonel):

Este alegerea fiecaruia.Nu este o lege.

| Bia_8599 a răspuns:

Doar unii penticostali poarta batic tot timpul, si sunt destui de putini din cate stiu, fiecare cu incredintarea lor, fiecare cum crede ca e mai bine. Si nu neaparat le obliga parintii. Cunosc o fata care s-a hotarat sa poarte batic in ultimii doi ani de liceu, din propria ei initiativa, cu toate ca parintii erau si ei penticostali si nu o incurajau in acest lucru. Am cunoscut si o profesoara de religie ortodoxa care purta mereu batic desi era tanara.

| mgtow a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Ce treaba ai cu ei?

| EmaS a răspuns (pentru mgtow):

Se pare ca nu poate sa doarma de grija lor.In loc sa-si faca griji pentru sufletul lui.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru EmaS):

Sufletul ei, sunt fata.

@Misogin
Mai multe treburi. happy

Si eu sunt misogin ajut in TPU lumea, dar nu imi place sa ies la plimbare cu femei si nici sa vorbesc cu ele, doar ma cunosti de la raspunsurile date.

| 84738493 a răspuns (pentru lolosaurus):

Esti chiar foarte nesimtit...Ca sa stii femeile duc tot greul sarcinii,tot greul casei si al curateniei,ele trebuie sa aiba grija de copil/copii,sa gateasca, sa spele, sa-i suporte pe cei ca tine etc. sa te vad pe tine cum o sa traiesti cu un copil fara o femeie.Baieti nu mi`o luati in nume de rau dar...Sa recunoastem.Baietii nu`s prea indemanatici si nu se pricep la ingrijit 1 copil singuri.Asta nemaivorbind de curatenie, spalat, gatit etc.
Asa ca ai grija ca s`ar putea sa ti`o iei de la toate fetele de pe site care se respecta.si arunci vezi tu.

| 84738493 a răspuns (pentru mgtow):

Atunci esti gay...Srry.Dar e adevarul...

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru mgtow):

Dar ce problema au femeile?-:

| mgtow a răspuns (pentru 84738493):

Gresit, aici nu ai dreptate. Stii ce inseamna sa fii asexual? Sa nu menti relatii sexuale cu nimeni, asa sunt eu si nu mai spune prostii daca nu cunosti omul in persoana.

Am avut probleme, esecuri, etc. si am ajuns sa le urasc. Deaceea am ajuns misogin si la acelasi timp singur toata viata.

Sincer...Mai incearca... Poate de la un esec sau mai multe.
Eh...Ni se intampla tuturor...
Poate nu ai ales fata/fetele potrivite...
Nu toate sunt la fel...
Sunt sigura ca si tu iti vei gasi jumatatea...
Chestia asta cu misoginismul e temporara...
O sa-ti treaca...
Daca nu te superi...Cati ani ai?

20, sincer fiind mai am un motiv ca sa nu am prietena dar nu o sa-l spun. Asta e raman singur nici nu mai am sperante sa am vreo relatie. Nu sunt urat, arat bine. Tu cati ani ai?

| AmelyRain a răspuns:

Ca sa simta umulinta fiecari zi petrecute la scoala si sa se obisnuiasca sa nu fie mandre

Hmm...Pai o sa razi daca iti zic.Dar am 11.
Nu stii ce iti rezerva viitorul...happy
Poate te vei indragosti si tu intr-o zi...
Cred ca ai avut vreo experienta urata cu vreo fata nu?

Da, tu esti optimista din cate vad si imi place ca gandesti bine. Am eu grija sa nu mai fiu cu nimeni, sufletul cere dar mintea pune bariere.

Asta e viata...
Chiar daca nu vei avea o iubita...Mereu vei avea prieteni aproape care te vor sustine in tot ce vei face...
happy...

Nici prieteni nu am, si nu voi avea. Doar parintii care tin la mine.

Atunci vei avea mereu familia aproape...
Sa stii ca nu esti ceva iesit din comun...
Esti doar...Singuratic...happy