Asa e cultura lor, daca nu port baticul e ca si cum ar incalca legea lui Dumnezeu si e pacat pentru ele sa mearga cu capul gol.
Si ele se roaga si cand merg pe strada? Si aici ma refer in special la copii ca de babe nu ma intereseaza.
Pacat ca oamenii nu o stiu decat p-aia cu iubirea din Corinteni, dupa cum se vede mai sunt si alte lucruri absurde
De unde ai scos-o si pe asta? Scrie in Biblie cat despre fecioare nu am nici o porunca.Doar in Biserica trebuie sa ai capul acoperit.Este valabil in orice Biserica, femeia trebuie sa aiba capul acoperit.doar ca nu respecta toate femeile aceasta porunca.
Doar unii penticostali poarta batic tot timpul, si sunt destui de putini din cate stiu, fiecare cu incredintarea lor, fiecare cum crede ca e mai bine. Si nu neaparat le obliga parintii. Cunosc o fata care s-a hotarat sa poarte batic in ultimii doi ani de liceu, din propria ei initiativa, cu toate ca parintii erau si ei penticostali si nu o incurajau in acest lucru. Am cunoscut si o profesoara de religie ortodoxa care purta mereu batic desi era tanara.
Si eu sunt misogin ajut in TPU lumea, dar nu imi place sa ies la plimbare cu femei si nici sa vorbesc cu ele, doar ma cunosti de la raspunsurile date.
Esti chiar foarte nesimtit...Ca sa stii femeile duc tot greul sarcinii,tot greul casei si al curateniei,ele trebuie sa aiba grija de copil/copii,sa gateasca, sa spele, sa-i suporte pe cei ca tine etc. sa te vad pe tine cum o sa traiesti cu un copil fara o femeie.Baieti nu mi`o luati in nume de rau dar...Sa recunoastem.Baietii nu`s prea indemanatici si nu se pricep la ingrijit 1 copil singuri.Asta nemaivorbind de curatenie, spalat, gatit etc.
Asa ca ai grija ca s`ar putea sa ti`o iei de la toate fetele de pe site care se respecta.si arunci vezi tu.
Am avut probleme, esecuri, etc. si am ajuns sa le urasc. Deaceea am ajuns misogin si la acelasi timp singur toata viata.
Ca sa simta umulinta fiecari zi petrecute la scoala si sa se obisnuiasca sa nu fie mandre
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: