"Chiar daca Dumnezeu nu este de acord cu multe experimente facute de om"
Ia uite dom'le, ai vorbit tu cu el si ti-a spus ca el nu este de acord cu modificarea genetica a naturii de catre om? Nu numai ca am schimbat geneticul animalelor si plantelor, dar deja cativa oameni de stiinta vor sa creeze un SupraOm modificat genetic, adica evolutie accelerata de catre noi. Vom combina gene de la diferite animale pentru obitinerea unor calitati fizice impreseionante si gene de la anumiti oameni foarte inteligenti si cu abilitiati speciale gen sinestezia. Imagineaza-ti ce salt in evolutia noastra o sa avem atunci, cu oameni capabili sa invete intr-un an cat un om normal in 80 de ani.
Uite niste exemple de SupraOameni: http://www.youtube.com/watch?v=mxogo0sMFBM
Chiar daca Dumnezeu nu este de acord cu multe experimente facute de om, va veni o zi in care fiecare va plati pentru tot ceea ce a facut.
Bine, presupunem că în natură, departe de oameni, un cal și o măgăriță fac un catâr. De ce permite D-zeu asta? Apropo, dacă nu mă crezi că se întâmplă hibridismul în natură, pot să-ți aduc exemple. Un exemplu descoperit în natură e hibridul între urs polar și urs grizzly. Ce face D-zeu, pedepsește bietele animale că și-au permis să facă hibrizi?
"Chiar daca Dumnezeu nu este de acord cu multe experimente facute de om"
Ia uite dom'le, ai vorbit tu cu el si ti-a spus ca el nu este de acord cu modificarea genetica a naturii de catre om? Nu numai ca am schimbat geneticul animalelor si plantelor, dar deja cativa oameni de stiinta vor sa creeze un SupraOm modificat genetic, adica evolutie accelerata de catre noi. Vom combina gene de la diferite animale pentru obitinerea unor calitati fizice impreseionante si gene de la anumiti oameni foarte inteligenti si cu abilitiati speciale gen sinestezia. Imagineaza-ti ce salt in evolutia noastra o sa avem atunci, cu oameni capabili sa invete intr-un an cat un om normal in 80 de ani.
Uite niste exemple de SupraOameni: http://www.youtube.com/watch?v=mxogo0sMFBM
Asa e ai dreptate exact asa gandeam si eu evolutie, cred ca in trecut ne imperechiam si noi cu cimpenzeii