| RAY a întrebat:

De ce pocaiti fac propaganda religioasa prin spitale? hai sa va povestesc, eram bolnav si sincer nu aveam chef de nimic cand ce crezi intra vreo 9 pocaiti si vorbesc de mantuire si viata de apoi, eu chiar de asta nu aveam chef sa mi se spune de viata de apoi

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Scopul lor, la fel ca adepții oricărei organizații religioase este de a câștiga cât mai mulți adepți.Acest lucru pleacă de la o spicuire din biblie referitoare la propovăduirea credinței(nu mai țin minte 100 cum era acel paragraf, dar din ce îmi aduc aminte acum era vorba de trimiterea de către cristos a apostoliror în lume să propovăduiască credința), iar sub acest pretext, adepții organizațiilor religioase minoritare fac aceste acțiuni, agresive d.p.m.d.v., și asta deoarece adepții organizațiilor religioase majoritare cum sunt ortodocșii, catolicii, și alții, nu mai au motive să câștige adepți, că ei sunt la putere și au deja un număr suficient de mare de adepți.

| RAY explică (pentru DeyCj):

Amuzant e cum interpreteaza in favoarea lor biblia

| DeyCj a răspuns (pentru RAY):

N-o interpretează, pur și simplu au rescris-o după bunul lor plac.Din câte știu ei au luat biblia scrisă de Rouswell și au tradus-o în română. Și pe mine mă amuză prostia omenească happy.

| RAY explică (pentru DeyCj):

Imi place cand biblia singura se contrazice, astia sunt fanatici religiosi man

| DeyCj a răspuns (pentru RAY):

ÎI știu ce le poate capu'. Gândești că și-or fuckut religia cu capu ăla mic. Într-o perioadă mă îndrăgostisem de o gagicuță ce era martoră de a lui iehova, da și ea de mine laughing)).De nu m-o purtat pe la sălile lor a regatului de nici cucu nu mi-o cânat atâta-n cap cum îmi cântau ăia laughing).
Acuma chiar fanatici nu cred că îs, dar extremiști se cam apropie laughing).

Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| AC4S4 a răspuns:

Te cauta religiosii peste tot pe tine, tu dai mereu de ei. laughing
Acum serios, stiu destule persoane care au stat prin spitale si nu au venit oameni la ei sa le spuna despre mantuire, desi consider ca a face asta este un lucru bun. Insa, daca persoana nu vrea sa discute, nu poti sa o obligi.

| RAY explică (pentru AC4S4):

Corect si nu doar ca ma cauta dar si sa cunosc un preot de 96 de ani

| Nilsson a răspuns:

``De ce pocaiti fac propaganda religioasa prin spitale?``

N-as zice ca propaganda religioasa e motivul principal pentru care ``pocaiti`` vin in spitale, ci incurajarea celor bolnavi.

Sa stii ca nu toti sunt ca tine, mult chiar au nevoie de cineva alaturi in momentele de suferinta.
Chiar Isus incurajeaza vizitarea bolnavilor in spitale, printre altele:
``am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine.``
"Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut." Matei 25: 37, 40

Acesta e un semn ca nu scapi nicaieri de Cuvantul lui Dumnezeu, chiar mi-am facut griji pentru tine ca ai lipsit atat timp, mai ales dupa ce ti-am zis cateva cuvinte dulci.

Putea sa iti fie fatala gripa, practic ai primit a doua sansa la viata, fost o tulpina periculoasa a virusului care a facut victime, chiar si in Timisoara:

http://www.stirilekanald.ro/......1-17910105

| RAY explică (pentru Nilsson):

Dar nu sa faca propaganda religioasa, faza cu ca am primit a doua sansa sa datorat medicilor in special ampicilinei, gandeste-te ca au murit 4 bebelusi de acelasi boala, daca ar fi existat un dumnezeu bun nu le datea boala aia, eu macar am trait 28 de ani, ei nici un an

| Nilsson a răspuns (pentru RAY):

`` faza cu ca am primit a doua sansa sa datorat medicilor in special ampicilinei``

Serios?

în 11 Februarie | RAY explică (pentru alex495):
Virusi nu se vindeca cu antibiotice, de ce raspundeti daca nu stiti

Atunci medicii de ce nu au putut sa-i salveze pe acei bebelusi?

Te-ai vindecat datorita sistemului imunitar creat de Dumnezeu.

E o tragedie ce s-a intamplat cu acei copilasi, mai ales pentru parinti, insa daca te gandesti ca ei vor primi viata vesnica fara sa mai treaca prin suferinta acestei vieti, cred ca ne-ar compatimi ei pe noi.

A fost meningita bacteriana man

| Nilsson a răspuns (pentru RAY):

Nasol oricum. Nu e ca o pedeapsa de la Dumnezeu, tu care de mandresti cu ratiunea ta ca ai avut o boala care a provocat dureri in zona capului?
Lucrul cel mai trist la un utilizator activ pe TPU e ca atunci cand lipseste o perioada lunga e foarte probabil sa fi patit ceva.

Nu e nici o pedeapsa divina, a avut o cauza o bacterie care sa inmultit si cand am avut sistemul imunitarul slab a atacat puternic, ca tot vorbim de pedepse de ce nu a avut hitler sau stalin o boala grava si uite asa nu mureau milioane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai fost in spital trebuia sa mai ramai o perioda acolo, pentru investigatii suplimentare, eventual sa te fi transferat intr-o alta sectie... fiindca nu te-ai vindecat complet.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Isi doresc ceea ce imi doresti si tu mie

Răspuns utilizator avertizat