Scopul lor, la fel ca adepții oricărei organizații religioase este de a câștiga cât mai mulți adepți.Acest lucru pleacă de la o spicuire din biblie referitoare la propovăduirea credinței(nu mai țin minte 100 cum era acel paragraf, dar din ce îmi aduc aminte acum era vorba de trimiterea de către cristos a apostoliror în lume să propovăduiască credința), iar sub acest pretext, adepții organizațiilor religioase minoritare fac aceste acțiuni, agresive d.p.m.d.v., și asta deoarece adepții organizațiilor religioase majoritare cum sunt ortodocșii, catolicii, și alții, nu mai au motive să câștige adepți, că ei sunt la putere și au deja un număr suficient de mare de adepți.
ÎI știu ce le poate capu'. Gândești că și-or fuckut religia cu capu ăla mic. Într-o perioadă mă îndrăgostisem de o gagicuță ce era martoră de a lui iehova, da și ea de mine )).De nu m-o purtat pe la sălile lor a regatului de nici cucu nu mi-o cânat atâta-n cap cum îmi cântau ăia ).
Acuma chiar fanatici nu cred că îs, dar extremiști se cam apropie ).
``De ce pocaiti fac propaganda religioasa prin spitale?``
N-as zice ca propaganda religioasa e motivul principal pentru care ``pocaiti`` vin in spitale, ci incurajarea celor bolnavi.
Sa stii ca nu toti sunt ca tine, mult chiar au nevoie de cineva alaturi in momentele de suferinta.
Chiar Isus incurajeaza vizitarea bolnavilor in spitale, printre altele:
``am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine.``
"Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut." Matei 25: 37, 40
Acesta e un semn ca nu scapi nicaieri de Cuvantul lui Dumnezeu, chiar mi-am facut griji pentru tine ca ai lipsit atat timp, mai ales dupa ce ti-am zis cateva cuvinte dulci.
Putea sa iti fie fatala gripa, practic ai primit a doua sansa la viata, fost o tulpina periculoasa a virusului care a facut victime, chiar si in Timisoara:
http://www.stirilekanald.ro/......1-17910105
`` faza cu ca am primit a doua sansa sa datorat medicilor in special ampicilinei``
Serios?
în 11 Februarie | RAY explică (pentru alex495):
Virusi nu se vindeca cu antibiotice, de ce raspundeti daca nu stiti
Atunci medicii de ce nu au putut sa-i salveze pe acei bebelusi?
Te-ai vindecat datorita sistemului imunitar creat de Dumnezeu.
E o tragedie ce s-a intamplat cu acei copilasi, mai ales pentru parinti, insa daca te gandesti ca ei vor primi viata vesnica fara sa mai treaca prin suferinta acestei vieti, cred ca ne-ar compatimi ei pe noi.
Te cauta religiosii peste tot pe tine, tu dai mereu de ei.
Acum serios, stiu destule persoane care au stat prin spitale si nu au venit oameni la ei sa le spuna despre mantuire, desi consider ca a face asta este un lucru bun. Insa, daca persoana nu vrea sa discute, nu poti sa o obligi.
RAY întreabă: